Nie dla Hip-Hopu i Rapu
Pozdrawiam Damian Wilczur
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

mgirl

mgirl

Jestem zszokowany, że tak wielu ludzi słucha tak wulgarnej muzyki jaką jest hip-hop i rap.
Damian_wilczur napisał:Jestem zszokowany, że tak wielu ludzi słucha tak wulgarnej muzyki jaką jest hip-hop i rap.
Damian_wilczur napisał:Młodzi ludzie zafascynowani tą agresywną muzyka wzorują się na swoich idolach i zaczynają pić alkohol, palić papierosy i marihuane.
Damian_wilczur napisał:Wiele morderstw wynika z wzorowania się na treści piosenek
Damian_wilczur napisał:Młodzi ludzie biją się na ulicach i meczach aby popisać się przed autorami piosenek.
Damian_wilczur napisał:Nie widziałem równie szatańskiej rzeczy jak rap czy hip hop.

Damian_wilczur napisał:Nie widziałem równie szatańskiej rzeczy jak rap czy hip hop. Jest to muzyka mająca dzielić ludzi.
Damian_wilczur napisał:Nie widziałem równie szatańskiej rzeczy jak rap czy hip hop. Jest to muzyka mająca dzielić ludzi.
Damian_wilczur napisał:W tekstach tych piosenek młodzież namawiana jest do przemocy wobec bliźniego.
Damian_wilczur napisał:Wiele morderstw wynika z wzorowania się na treści piosenek. Młodzi ludzie biją się na ulicach i meczach aby popisać się przed autorami piosenek.
Damian_wilczur napisał: Młodzi ludzie zafascynowani tą agresywną muzyka wzorują się na swoich idolach i zaczynają pić alkohol, palić papierosy i marihuane. Jest to muzyka, której nie powinna słuchać osoba, która szanuje swoich bliźnich . Wiele morderstw wynika z wzorowania się na treści piosenek. Młodzi ludzie biją się na ulicach i meczach aby popisać się przed autorami piosenek.
Damian_wilczur napisał:Nie widziałem równie szatańskiej rzeczy jak rap czy hip hop.
http://m-forum.pl/rap-a-prymitywizm-t70797.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość