Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

NBA sezon 2011/2012

Jeśli interesujesz się sportem, kibicujesz jakiemuś zespołowi, osobie, to możesz tutaj o tym napisać :)

NBA sezon 2011/2012

Postprzez johanneskate » 08 Gru 2011, 02:24

Jak wiadomo lokout dobiegł końca. NBA rusza już za około 2 tygodnie. Robię więc zbiorczy temat, w którym forumowicze zainteresowani faktem będą mogli wymienić się poglądami.

Od siebie proszę o informowanie o wszelkich transferach, o których się dowiecie, bo czasu nie mam żeby to przeglądać wszystko.

Mam nadzieję, że będę miał z kim mecze po nocach oglądać. Znajdzie się ktoś?
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

NBA sezon 2011/2012

Postprzez Mendoxes » 08 Gru 2011, 13:01

<3 jasna, że się znajdzie ktoś.
W prawdzie przez tego locka trochę spadło moje zainteresowanie koszem na rzecz nożnej ; ale do wszystkiego można wrócić ; ale ale ; interesi mnie czy ktoś z wielkich przeszedł do jakiejś europejskiej ligi czy tylko na straszeniu się skończyło?
Kiedy świat gryzie jak pies wściekły, on przypomina Tobie, że Ty też masz zęby.
Image

Awatar użytkownika
Mendoxes
Moderator

• Miejscowość:Łódź/kajak czy co tam chcecie ;;
  • Pochwały:1

NBA sezon 2011/2012

Postprzez mgirl » 08 Gru 2011, 13:01

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

NBA sezon 2011/2012

Postprzez johanneskate » 08 Gru 2011, 13:42

Mendoxes napisał:interesi mnie czy ktoś z wielkich przeszedł do jakiejś europejskiej ligi czy tylko na straszeniu się skończyło?

Oni tam grali kilka meczy, gdyż mieli kontrakty podpisane o treści: "póki nie rusza NBA gramy u was". Zwykle nic nie zagrali. Praktycznie skład NBA zostaje + draft.
Image
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

NBA sezon 2011/2012

Postprzez liverfan4 » 08 Gru 2011, 13:49

Mendoxes a jak to sobie wyobrażałeś ? Oni muszą mieć za co wyżywić rodziny i pewnie grali w Europie.

liverfan4

NBA sezon 2011/2012

Postprzez johanneskate » 08 Gru 2011, 13:50

liverfan4, wyżywić rodziny? Oni podcierają się pieniędzmi za przeproszeniem, o jakich nawet nie śnisz. :)
Image
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

NBA sezon 2011/2012

Postprzez Mendoxes » 08 Gru 2011, 13:54

liverfan4 napisał:Mendoxes a jak to sobie wyobrażałeś ? Oni muszą mieć za co wyżywić rodziny i pewnie grali w Europie.

Ja wiem jądra byków zatopione w kawiorze genetycznie zmutowanym za pomocą szampa to nie są tanie rzeczy ja wiem ja wiem ;
Kiedy świat gryzie jak pies wściekły, on przypomina Tobie, że Ty też masz zęby.
Image

Awatar użytkownika
Mendoxes
Moderator

• Miejscowość:Łódź/kajak czy co tam chcecie ;;
  • Pochwały:1

NBA sezon 2011/2012

Postprzez mgirl » 08 Gru 2011, 13:54

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

NBA sezon 2011/2012

Postprzez johanneskate » 09 Gru 2011, 01:59

Pierwsza nowinka -> Chris Paul w LAL
Image
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

NBA sezon 2011/2012

Postprzez patryk.boobie » 09 Gru 2011, 16:19

Druga nowika. Chris Paul nadal w NOH. Nikt nie miał pożytku z blokowania tego trade'u( nawet hornets), a jednak został zablokowany. Paul i tak wkońcu przejdzie do LA, albo NYK. A co do ich wyjazdów, to nie miało to może wiele wspólnego z wyżywieniem rodzin, jednak niektórzy gracze zarobili na tym więcej niż normalnie w NBA. Ważny news: wbrew wcześniejszym zapowiedziom, zawodnicy tacy jak JR Smith, Wilson Chandler, któzy podpisali kontrakty w Chinach, mogą jednak wrócić do NBA. Aha i Tyson Chandler jest jedną nogą w Nowym Jorku.
"Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać."
Little miss perfect sitting at the train stop
Red nikey high tops listening to hip-hop
While we were waiting started conversating
Before I got her name along came a train

Awatar użytkownika
patryk.boobie

• Pochwały:2

NBA sezon 2011/2012

Postprzez johanneskate » 09 Gru 2011, 18:01

patryk.boobie, potwierdzam jego powrót. Nie pozwoliło na to NBA gdyż ma tam największe udziały.
Image
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

NBA sezon 2011/2012

Postprzez patryk.boobie » 10 Gru 2011, 13:37

No i Tyson Chandler oficjalnie w teamie z Melo i Amare. Przygotowywana jest 3-letnia umowa dla Davida Westa, który prawdopodobnie wyląduje w Bostonie, gdzie już jest Brandon Bass, wymieniony za "Big Baby" Davisa. Oznacza to, że problemy pod koszem Celtics są prawie zażegnane. Na razie trzon drużyny koniczynek wygląda dobrze: Rondo, Allen, Pierce, Garnett, West(prawdopodobnie), Green. Potrzeba jeszcze solidnego centra, bo Bass jednak jest silnym(bardzo silnym) skrzydłowym.

Awatar użytkownika
patryk.boobie

NBA sezon 2011/2012

Postprzez johanneskate » 26 Gru 2011, 15:27

No więc obejrzałem nie w pełni dwa mecze, trzy nawet. MIAMI, któremu będę nadal kibicował pięknie pokonało Dallas, są parą z finału zeszłego sezonu, lecz tam lepsze okazało się Dallas. Boston przegrał z New York, też oglądałem, fajny mają skład New York. No i wygrana Chicago nad Lakers też widziałem. Rose gra zdecydowanie za dużo sam i ma spore problemy ze skutecznością. Bryant za to robił z siebie gwiazdę, mimo wszystko przegrali.

Zapowiada się fajny sezon.
Image
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

NBA sezon 2011/2012

Postprzez patryk.boobie » 08 Sty 2012, 23:05

Zebrałem sobie pare myśli po pierwszych dwóch tygodniach NBA:
1) Miami chyba ma pomysł na to, jak wykorzystać swoje gwiazdy. LeBron gra pierwsze trzy kwarty niszcząc wszystkich wokół, Wade dostaje piłkę w czwartej kwarcie, gdy jest potrzebny, a Bosh- Poprawił się fizycznie więc atakuje agresywniej na kosz, a ponadto poćwiczył w wakacje rzut za trzy i dodatkowo rozciągnął ofensywe Heat. Warty uwagi jest początek sezonu w wykonaniu rookie- Norrisa Cole...
2) Co prawda nie grali jeszcze z wymagającymi przeciwnikami, jednak bilans 4-3 w przypadku Cavs wygląda naprawdę dobrze. Ba, mogłoby być 5-2, gdyby Irving trafił jednego lay-upa. A przy okazji Kyrie naprawdę dobrze zaczął swój pierwszy sezon. Brak dojrzałości w porównaniu z resztą drużyny widać jednak u Tristana Thompsona, chociaż on i tak nie zawodzi. I oczywiście uwielbiam oglądać niedocenianego Daniela Gibsona
3) Boston się starzeje... szkoda. Miło jest patrzeć jak Sugar Ray śróbuje swój rekord, jak RR#9 tym wszystkim kieruje i kreuje z siebie nowego lidera, jednak Boston ostatni taniec ma już chyba za sobą i najwyższa pora na przebudowę
4) Podobnie to się ma w przypadku ich odwiecznych rywali- Lakers. Oczywiście oni będą nadal w gronie contenderów, jednak mało kto spoza stanu Kalifornia wierzy, że zdobędą mistrzostwo. Fundamentem przybudowy powinien być Andrew Bynum.
5)Dallas zupełnie spuścili z siebie powietrze i nawet nie chce mi się ich komentować
6) Ciekawie dzieje się w Portland. Blazers przyspeszyli grę, dali więcej możliwości dwóm nowym twarzom klubu: Geraldowi Wallace'owi(przybył w zeszłym sezonie) i Lamarcusowi Aldridge'owi(rozbłysnął w zeszłym sezonie). W ten sposób utrzymują się wysoko w stawce.
7) LA Clippers i Minnesota T'wolves czyli dwie najlepsze do oglądania drużyny w tym sezonie. Po jednej stronie Paul, Grifiin, Jordan+trójki billupsa,williamsa i butlera, po drugiej stronie Rubio dogrywający piłki do Love'a, D.Williamsa, czy też Beasleya(choć ten zawodzi).
8)To będzie piękny sezon. Więcej spostrzeżeń jak znajdę znów wolny czas ;)

Awatar użytkownika
patryk.boobie

NBA sezon 2011/2012

Postprzez johanneskate » 11 Sty 2012, 19:45

patryk.boobie, Rubio gra genialnie, przyznam.

Masz jakiś pomysł na to co nie gra w Miami, że przegrywają głupio mecze? Wiem, to tylko dwa, ale nie powinni.
Image
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

NBA sezon 2011/2012

Postprzez Legend » 11 Sty 2012, 21:08

OKC na czele z Durantem są moimi faworytami do mistrzostwa obecnie. W sumie ich jedynym słabym punktem jest Westbrook, który ma zero boiskowej inteligencji, mimo iż umiejętności czysto koszykarskie to czołówka ligi. Perk i Ibaka zapewniają dobrą obronę, zresztą Thabo też w obronie spisuje się fajnie. No i Harden daje ważne punkty wchodząc z ławki. Ogólnie to mówiło się o trejdzie Rondo-Westbrook, który byłby całkiem spoko dla OKC, mimo iż Rajan ma raczej marny rzut. Poza tym to Marcin całkiem nieźle się spisuje w ostatnich meczach, tylko jakoś zbiórki nie chciały przychodzić, ale to może przez kontuzję palca.

Awatar użytkownika
Legend

NBA sezon 2011/2012

Postprzez johanneskate » 11 Sty 2012, 21:10

Legend, widziałeś może ten nieudany wsad westbrooka?

Toż rondo jest najlepszym PG całego NBA na chwilę obecną. To by była genialna zamiana dla OKC. Ale szans im nawet wtedy nie daję. MIAMI, LAC, LAL się będą liczyć.
Image
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry