Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.
Jeśli nie zaczynacie pisać nawet wypracowania, to nie możecie zaliczyć matury (zakładając, że cudem napiszecie zamknięte na maximum punktów to i tak Wam wyjdzie tylko 28%). Także albo weźmiecie się za pisanie wypracowań, albo nie zawracajcie sobie głowy maturą...lebus19 napisał:Dziś na lekcji nauczyciel z języka Polskiego czytał nam wyniki z próbnych matur i ja i mój kolega w ogóle nie zaczeliśmy pisać wypracowania i nauczyciel do nas mówi żebyśmy zrezygnowali z matury bo jej nie zdamy
Oczywiście, że może. U nas często nauczycielka zadaje dodatkowe zadania dla maturzystów. Kto maturki nie pisze wiadomo, że tych zadań robić nie musi. Coś dziwnego w tym?lebus19 napisał:Czy nauczyciel może wymyślac jakies dodatkowe prace dla osób które chcą zdawać mature i mówic im ze jak zrezygnuje ze zdawania matury to im to odpuści
A czemu by nie? U nas wystawiają i nikt nie protestuje.lebus19 napisał:czy może wstawiac oceny z próbynch matur i

mgirl

mgirl

lebus19 napisał:Czy nauczyciel może wymyślac jakies dodatkowe prace dla osób które chcą zdawać mature
lebus19 napisał:czy może wstawiac oceny z próbnych matur
lebus19 napisał:mówic nam, ze jeśli zrezygnujemy z matury to dostaniemy tylko jedną pałe a jak nie to dwie ???
lebus19 napisał:ja i mój kolega w ogóle nie zaczeliśmy pisać wypracowania i nauczyciel do nas mówi zebyśmy zrezygnowali z matury, bo jej nie zdamy i dyrektor będzie miał pretensje do niego ze jego uczniowie nie zdali i on mówi, ze nie chce mieć takich sytuacji.
lebus19 napisał:Czy nauczyciel może wymyślac jakies dodatkowe prace dla osób które chcą zdawać mature
lebus19 napisał:jak zrezygnuje ze zdawania matury to im to odpuści
lebus19 napisał:czy może wstawiac oceny z próbnych matur
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości