Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.
przez Agnieszka1991 » 18 Lut 2007, 20:13
Kto jest dla was najlepszym trenerem piłki nożnej? Dla mnie idolem jest Sir Alex Ferguson. To co on zdziałał nie mieści mi się w głowie. Z moją ukochaną drużyną (ManU) zdobył wszystko!!! W 1999r. diabełki pod jego wodzą jako jedyne na świecie zdobyły potróją koronę. Fergie prowadzi MU już ponad 20 lat, pomimo problemów zdrowotnych nie opuścił klubu. Jako kibic ManU jestem mu za to wdzięczna z całego serca. Nie wyobrażam sobie drużyny bez niego. Niech żyje jak najdłużej...wszyscy fani czerwonych diabłów go kochają!

"Nie mogę w to uwierzyć, nie mogę w to uwierzyć. Piłka nożna. Jasna cholera" - Sir Alex Ferguson zaraz po wygraniu Ligi Mistrzów w 1999 roku.

Agnieszka1991
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez halabarda889 » 12 Maj 2011, 10:33
Kto mieczem wojuje od miecza ginie

. Prowokacje Pique nie były w ogóle potwierdzone i nie wierzę w nie. A oba półfinały pokazały kto jest lepszy i kim jest Mourinho. A "gwiazdeczki" Barcy stały się "gwiazdeczkami" właśnie w Barcelonie. Mourinho należy się szacunek za to co zrobił w Porto ale potem? Pracował w najlepszych klubach wydając grube miliony więc musiał coś osiągnąć. Swoją drogą kiedyś Real zdobył mistrza Hiszpanii pod wodzą Capello. I co? Od razu po tym zwolniono go ponieważ nie grał widowiskowego futbolu. Teraz nadchodzi półfinał ligi mistrzów i trener Realu sadza na ławce wszystkich nominalnych napastników czyli Higuaina, Adebayora oraz Benzeme, a na atak puszcza skrzydłowych Ronaldo i Di Marie, na dodatek przez pierwszą połowę gra ultra-defensywnie. Trochę to śmieszne.
http://www.hair.dlaseo.com.pl
halabarda889
- Pochwały:1
przez mgirl » 12 Maj 2011, 10:33

mgirl

przez Zlotynr » 12 Maj 2011, 21:02
Tylko jest taka zasada i Jose się jej trzymał: nie ważne jak, ważne że. Z Porto w dwa lata jechał wszystkich i wszystko, z Chelsea też w dwa lata pojechał ładnie, z Interem to chyba nie wymaga komentarza... Myślę, że jak go nie zwolnią, to zrobić z Realu drugiej generacji Galacticos...

Zlotynr
- Pochwały:3
przez hanako60 » 14 Maj 2011, 15:29
Sir Alex Ferguson

Głupich nie sieją, sami wschodzą.

hanako60
- Pochwały:3
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości