Najlepsze kawałki reggae :)
Ptak
Tam tam gdzie życie się wydaje czarem
Cudownym darem
Takim jak ty jak dla nas ty
Jak ty..."
Marek Grechuta - Bajki śnij
"...Without You I can't go on..."
Evanescence - October
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

mgirl

Marta:( napisał:I najlepiej gdyby były one w rytmie dancehalloczywiście innymi też nie pogardzę

mgirl

Marta:( napisał:... ja osobiscie uwielbiam i polecam wszystkim East West Rockers, którzy wyznają moją ideologię i dodają mi chęci do życia, a moje (nasze) życie to ciągła walka... Ta muzyka dodaje mi suiły i wiary,doładowuje moje akumulatory, mam wiarę w sens mojego życia, chęć do dalszej walki i wiarę, że ta walka ma sens,że mam w zyciu cel... Jakoś techno zaczyna wysysać ze mnie energię, chociaż przedtem często słuchałam :\ Więc podawajcie najlepsze kawałki reggae

Marto poprzez co odkryłaś swoją rastę? Co Ci ona daje, w ogóle czym dla Ciebie jest. Ja nie żyję rastą, żyję normalnie, nie uznaję tego za coś trendi i nie mam zamiaru. Ja wierzę w Jah. Nie w rastę 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości