Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Najlepsze gry przez przegladarke WWW

Gry na typowego blaszaka

Nieprzeczytany postprzez Bishamoth » 01 Wrz 2007, 16:11

Witam
Temat ten jest poswiecony calkowicie grom "przez www" i tutaj sie wypowiadamy.

Czas ustanowic maly regulamin co do zamieszczania linkow do gier przez przegladarke:
    1. Podajemy linki tylko i wylacznie do strony glownej gry.
    2. Nie podajemy linkow wspomagajacych danych graczy (czyt. linki dzieki ktorym sie zarabia).
    3. Dajemy pewien opis gry.
    4. Nie prezentujemy tutaj klanow (jezeli myslisz inaczej to znaczy, ze pomyliles fora).
    5. Oczywiscie rozmowa na temat gier, wymiana zdan etc...

Zastrzegam sobie w kazdym momencie prawo do zmiany regulaminu i radze sie go trzymac. Niestosowanie sie do powyzszych punktow bedzie rownac sie warn'owi ;)

Pozdrawiam i milej wymiany zdan oraz prezentacji -Bish
Image

Szatan się tym forum interesi Image

"Złośliwość rzeczy martwych" -niestety martwy nie jestem :twisted:

Awatar użytkownika
Bishamoth
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:38

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez slawekwch » 04 Sie 2011, 10:01

Ja polecam http://pl.juggergame.com/ narawdę świetna grafika i bardzo wciąga. Generalnie chodzi w niej o to, że jest tam konflikt dwóch rodów Ligi wolności i stalowej kohorty. My dołączamy do jednej z nich i walczymy w jej obronie. Później możemy brać udział w wielkich bitwach i z czasem się to wszystko rozkręca :)

slawekwch

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Sie 2011, 10:01

Awatar użytkownika
mgirl

Re: Najlepsze gry przez przegladarke WWW

Nieprzeczytany postprzez deathbringer » 16 Wrz 2011, 09:29

Ja ostatnio się zajawiłem na grę na facebooku, mianowicie na profilu Polski Hydraulik :). Całkiem ciekawa gierka, prosta, ale niezwykle wciągająca. Jest ranking, więc pewnie coś szykują w związku z tą gierką :)

deathbringer

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez burek123 » 29 Wrz 2011, 04:23

Mam dwie gierki od jednego wydawcy :P
http://golebieonline.pl/ - dzisiaj była premiera. Gra polega na hodowli gołębi, tyle że podejście do tematu dość profesjonalne. Na pewno jest to coś wartego uwagi dla hodowców i osób lubiących MMORPG. Gra potrafi wciągnąć :)
http://cagefight.pl/ - temat kilka miesięcy temu był popularny, teraz trochę mniej i gra przez to traci (a szkoda bo duża ilość graczy robiła klimat :) ). Naprawdę dużo nie brakuje żeby poziom rozgrywki wrócił do tego sprzed 2-3 miesięcy. Zachęcam wszystkich do rejestracji choćby dla klimatu na czacie gry :P

burek123

Nieprzeczytany postprzez DebbieHarry » 29 Lis 2011, 19:25

Ja gram w Mafia Game - http://www.mafia-game.pl/
W grze stajesz się przestępcą, który pnie się w hierarchii mafii. Można kraść samochody, atakować innych graczy, grać w kasynie (również przeciwko innym graczom np. w pokera). Można nawet stać się prezydentem czy też Donem Mafii.

DebbieHarry

Nieprzeczytany postprzez Memyself » 30 Lis 2011, 11:39

Twój własny szpital, pacjenci z kuriozalnymi chorobami i jedyne w swoim rodzaju alternatywne metody leczenia: Kapi Hospital to pierwsza symulacja gospodarcza na terenie szpitala.Kapi Hospital jest darmową grą na przeglądarkę, w którą możesz w każdej chwili grać w swojej przeglądarce bez konieczności instalacji, tak jak ma to miejsce w przypadku pozostałych gier firmy Upjers. Gra umiejscowiona jest w scenerii przytulnego szpitala zapełnionego symulacjami charczących pacjentów, najróżniejszymi i przelicznymi gabinetami zabiegowymi oraz kilkoma osadami oferującymi szeroki wachlarz możliwości działania.Zwariowane na punkcie czystości brygady sprzątaczy, uprowadzające pacjentów inwazje obcych, umięśnieni robotnicy iw wiele innych niespodzianek mogą doprowadzić nawet do przysłowiowego bzika na punkcie gry! :)
A oto możliwości świata Kapi Hospital:
18 rodzajów gabinetów
77 chorób
77 medykamentów
2 miasta
[url]
kichający pacjenci, mądre głowy w białych kitlach, przyjazne i pomocne pielęgniarki
niezliczone zlecenia (questy)

Kapi Hospital oferuje:
Uzdrawiaj odjechanych pacjentów!
Do kogo zwrócić się z zapaleniem odstających uszu lub migotaniem komór pytają się siebie zatroskani pacjenci... Jak to do kogo?! DO CIEBIE! Tylko Ty jesteś w stanie zaradzić wszelkim dolegliwościom i znasz antidotum na każdą chorobę! Dołącz do nas, a w krótkim czasie zostaniesz renomowanym Doktorem, bah! szefem kliniki W Kapi Hospital zrywając sobie przy tym boki ze śmiechu!
Rozbuduj swoją klinikę!
Pracuj ręka w rękę!

Ta gra to czysta przyjemność! :))Image

http://pl.kapihospital.com/

Memyself

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Lis 2011, 11:39

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez nocnik » 13 Sty 2012, 15:59

Kapi Hospital, choć ja wolę fajnego mmorpga, czyli drakensang online. Niektórzy twierdzą, że po 30 poziomie właściwie nie ma co robić w tej grze, ale ja sie akurat nie zgadzam, zważywszy na fakt, ze cały czas pojawiają sie jakieś ciekawe nowosci w grze, updaty, itp. Ja się nie nudzę.
Ostatnio edytowany przez Bishamoth, 13 Sty 2012, 16:55, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Spam

nocnik

• Miejscowość:Katowice

Nieprzeczytany postprzez vetus » 07 Lut 2012, 14:22

Oczywiście Hattrick, manager piłkarski.

Dla mnie jest najważniejsze to, że nie muszę wkładać w grę ani złotówki by dobrze się bawić.
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Nieprzeczytany postprzez IveliosChristopher » 14 Mar 2012, 20:29

drakensang online oraz ogame

IveliosChristopher

• Ostrzeżenia:1

Nieprzeczytany postprzez tigro1982 » 29 Mar 2012, 10:21

Zapraszam was do mojej gry przeglądarkowej o tematyce Mafijnej
NET-MAFIA
http://www.mojamafia.pl/net-mafia

Gra dopiero się rozwija, ciągle są dodawane nowe funkcje i możliwości rozwoju postaci
ale już teraz potrafi naprawdę wciągnąć

Zostań jednym z pierwszych graczy i stwórz największe imperium przestępcze :)

tigro1982

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry