Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Najgorsze przedmioty

Kto lubi szkołę? Nikt? Prawie nikt? Wiadomo :D Ale co tam - Ściąga czy wypracowanie przyda się każdemu :] A matura coraz bliżej :(

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez wiktorusia_13 » 10 Lut 2008, 14:13

Temat dotyczy przedmiotow szkolnych ktore waszym
zdaniem sa najgorsze i wymagaja kupe nauki itp.
piszcie jakie sa to przedmioty i dlaczego =))

-hiostoria
-przyroda
-matematyka
-j.ang.
-j.pol.
-technika
-religia
-muzyka
-plastyka
-WOS
-informatyka

http://www.tukobi.pl/systemcms/szkola.jpg

Buzzzzzzzzzzka dla was =*

Awatar użytkownika
wiktorusia_13

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez Michał K. » 05 Lut 2012, 23:51

Matematyka , Chemia !

Awatar użytkownika
Michał K.

• Ostrzeżenia:1

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 05 Lut 2012, 23:51

Awatar użytkownika
mgirl

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez lentylka19 » 23 Lut 2012, 11:38

*NIEMIECKI!!!
*angielski !

lentylka19

• Miejscowość:Opole(okolice)

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez Salamandra » 23 Lut 2012, 14:19

Dla mnie najgorsze są historia, geografia i niemiecki. Po prostu nie potrafię się ich nauczyć, choćbym nie wiem ile siedziała nad książką.

Awatar użytkownika
Salamandra

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez roock#96> » 26 Mar 2012, 21:32

Chemia i fizyka :crazy:

Awatar użytkownika
roock#96>

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez veo123 » 29 Mar 2012, 17:50

Według mnie :
Matma - Ciężkie wzory ( czasami ) , dużo przykładów , ciężko wchodzi do głowy .
Angielski - owszem , potrzebny , ale tak samo jak w przypadku matmy , trzeba kuć te słówka , formułki ,
czasy , za dużo tego wszystkiego :D .
No...i na moją listę wchodzi jeszcze oczywiście Religia :D
Zupełnie nie rozumiem po co się jej uczyć :D . Np. w gimnazjum ( już nie mówiąc o podstawówce ) .
BO w gimnazjum możesz wybierać pomiędzy religią a etyką , ale jak pójdziesz na etykę , to nie możesz wziąć udziału w bierzmowaniu i nie możesz iść do ślubu :( ( przynajmniej u mnie tak jest ) .
A jak pójdziesz na religię , to musisz słuchać paplaniny księdza lub katechetki na temat wiary chrześcijańskiej,
Jezusa itp...
Ja osobiście tego nie rozumiem , bo są ludzie innej wiary , lub Ci którzy nie uznają żadnej ( ateista )
U mnie ostatnio na religii mówiła baba takie coś : " Każdy jest dzieckiem bożym " .
Czasami mam ochotę ją poprawić i wtrącić że każdy człowiek rodzi się ateistą , a wiara w Boga jest mu wpajana od urodzenia .
Nie mogę tego ogarnąć -_-

Awatar użytkownika
veo123

• Miejscowość:Opole

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Mar 2012, 17:50

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez karr » 29 Mar 2012, 18:30

veo123 napisał: każdy człowiek rodzi się ateistą

ateista z własnej woli odrzuca istnienie jakiegokolwiek bóstwa, co nie jest równoznaczne z brakiem wiedzy o ich ewentualnym istnieniu. raczej trudno wymagać od noworodka świadomych wyborów światopoglądowych. to tak na marginesie.

a wracając do tematu, to zawsze najgorzej było mi wysiedzieć na informatyce. przez kilka latu nauki nie nauczyłem się niczego sensownego.
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los.
Oscar Wilde

Awatar użytkownika
karr

• Pochwały:8

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez IgreKowiCz » 29 Mar 2012, 18:33

Prawo lotnicze - dość mocno mnie zamula, materiał niewygodny

Mechanika ogólna / mechanika płynów - totalnie zielony jestem, oby tylko semestr dojechać do końca - i więcej nie mieć z tym styczności
H&M Moim Domem, Bieber Moim Bogiem
Najgenialniejsze pośladki forum
Najmądrzejszy,Najcudowniejszy,Najwspanialszy
Moja Seksowność - Bezgraniczna

Awatar użytkownika
IgreKowiCz

• Miejscowość:ZRW
  • Pochwały:20

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez mwk1 » 29 Mar 2012, 18:56

veo123 napisał:Ja osobiście tego nie rozumiem , bo są ludzie innej wiary , lub Ci którzy nie uznają żadnej ( ateista )

Wtedy możesz wybrać etykę - bierzmowanie, ani ślub kościelny nie są Ci do niczego potrzebne.

Co do tematu - akwizycja.

Awatar użytkownika
mwk1

• Pochwały:7

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez Blu » 29 Mar 2012, 21:00

Z matematyką zmagam się od lat. Ciesze się strasznie, że tylko rok jej nauki, matura i moja przygoda z tym przedmiotem się kończy na zawsze.
Oczywiście jako przedmiot ścisły - fizyka w której nie widzę nic pasjonującego z moim humanistycznym umysłem.
I voila - WF. Wolę ćwiczyć we własnym zakresie w domu, niźli męczyć się w grach zespołowych.
jestem bezradny, jestem jak organiczna definicja angielskiego słówka „pathetic", jestem jak podstarzały Donnie Darko, jestem potencjalnym samobójcą z miłości przez utopienie, jestem jak otwarta czakra, cieknący kran i krwawiący nos.

Awatar użytkownika
Blu

• Pochwały:15

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez macius321 » 30 Mar 2012, 16:33

veo123 napisał:BO w gimnazjum możesz wybierać pomiędzy religią a etyką , ale jak pójdziesz na etykę , to nie możesz wziąć udziału w bierzmowaniu i nie możesz iść do ślubu ( przynajmniej u mnie tak jest )

no to chyba logiczne, na etykę chodzą ateiści, jehowcy i inni sekciarze tylko, po co takim ludziom bierzmowanie czy ślub kościelny?
veo123 napisał:Ja osobiście tego nie rozumiem , bo są ludzie innej wiary , lub Ci którzy nie uznają żadnej ( ateista)

ehh... no tak, są tacy ludzie, nie chodzą na religię, tylko na etykę. ale jeszcze raz... po co im bierzmowanie ?

do tematu... kiedyś było ich więcej. aktualnie tylko jeden już
biologia !!! głównie przez nauczyciela, baba nie rozumie, że w klasie matematyczno geograficzno językowej nikt kurna mać biologii nie zdaje (nawet na podstawie), nikt jej (bioli) nie rozumie, nikt się jej nie uczy. Mamy oceny takie słabe że ręce załamywać. Więc kiedy z biologii jestesmy klasą podstawową to po jaką cholerę nam sorka ją rozszerza?? i potem się drze ze nie uczymy się i pały stawia. G**** mnie obchodzi JAK następuje mejotyczny czy mitotyczny podział komórki, wystarczy mi wiedziec ze się one dzielą. Na sprawdzianach najlepiej jest strzelać (raz na 3 nastrzelałem) bo wtedy nie zastanawiasz sie nad pytaniami, a kiedy sie troche pouczysz to wtedy myslisz nad kazdym i ostatecznie wszystko jest źle. ostatnio pół klasy dostało 1 ze spr. żeby ona jeszcze ciekawie tłumaczyła i nie pytała to dałoby się znieść...
Dlatego mam upodobanie w moich słabościach, w obelgach, w niedostatkach, w prześladowaniach, w uciskach z powodu Chrystusa. Albowiem ilekroć niedomagam, tylekroć jestem mocny (2 Kor 12, 10)

Awatar użytkownika
macius321

• Miejscowość:Biala Podlaska
  • Ostrzeżenia:2

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez mati12 » 05 Kwi 2012, 13:19

Biologia, cała rodzina zawsze nie lubiła tego przedmiotu i ja nie będę się wyłamywał

mati12

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez Aniulek » 05 Kwi 2012, 16:43

geografia. choć kiedyś ją uwielbiałam, to w technikum unikam jak mogę, byle mieć te 50% obecności. i wszystko przez panią profesor ;/

Aniulek

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez Hermes . ! » 05 Kwi 2012, 20:08

Matematyka , a szczególnie gdy nauczycielka nic nie tłumaczy i trzeba samemu wszystkiego sie uczyć. ; p
Suicide, Salvation, Success.

Awatar użytkownika
Hermes . !

Odp: Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez mr.somebody » 05 Kwi 2012, 20:21

Biologia, fizyka.
Nie ważne jest ile ciosów zadasz, lecz ile przyjmiesz na siebie, by móc dalej walczyć.

Miłość jest jak cień człowieka
Uciekasz - to Cię goni
A kiedy ją gonisz, - ucieka
Jak cień, jak cień.

Awatar użytkownika
mr.somebody

• Miejscowość:Podkarpacie
  • Pochwały:4

Najgorsze przedmioty

Nieprzeczytany postprzez castoravie » 05 Kwi 2012, 20:23

historia, fizyka .. :evil:
"Człowiek będzie zupełnie wolny tylko wówczas, gdy otoczy się światem całkowicie stworzonym przez siebie."

Awatar użytkownika
castoravie

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry