Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

[FAQ] Najczęściej zadawane pytania z dnia 07.07.2009

Jak sama nazwa wskazuje, znajdować się tutaj będą informacje i nowości dotyczące forum.

[FAQ] Najczęściej zadawane pytania z dnia 07.07.2009

Nieprzeczytany postprzez puchaty » 07 Paź 2007, 14:16

ZMIANY SĄ ZAZNACZONE NA CZERWONO!
Spis treści:
1. Obsługa Forum i skryptu
2. Moderacja forum i tematów
3. Spam tolerowany i nietolerowany.
4. Rangi

CDN.

Pyt. 1a:Dlaczego grafika forum mi się rozjeżdża, litery nachodzą na siebie i wszystko jest wyśrodkowane?

Prawdopodobnie używasz przeglądarki Internet Explorer 6.0 (Standardowa Windowsowa). Forum nie wspiera tej przeglądarki i nie będzie, jeśli bardzo Ci zależy na używaniu tego programu możesz zmienić styl forum

Pyt. 1b. W takim razie jak zmienić styl forum?

ucp.php?i=165 przy opcji "Mój styl Forum" należy zaznaczyć opcje prosilver.

Pyt 1c. Czy mogę usunąć swoje konto?

NIE !. Konta i posty są częścią forum ! Przed rejestracja się sto razy zastanów.

Pyt 1d. Czy mogę zmienić nazwę swojego nicka?

[s]Nazwę nicka zmieniamy tylko w jednym przypadku. 1. Nick zawiera zbędne cyfry bądź inne znaki. Gdy nowy nick jest zajęty zmiana nie jest możliwa[/s]

Pyt. 2a. Czemu mój temat został zamknięty/usunięty/wrzucony do śmietnika bez podania przyczyny?

Prawdopodobnie temat był tak bardzo żenująco niezgodny z regulaminem, że moderatorowi/adminowi nie chciało się pisać przyczyny zamknięcia tematu.

Pyt. 2b. Dalej nie wiem czemu mój temat został zamknięty..

Napisz do moderatora/administratora prywatną wiadomość z prośbą o wytłumaczenie problemu, wiadomości bez odnośnika do tematu który został zamknięty lub bez tytułu tego tematu zostaną zignorowane a w wyjątkowych przypadkach user zostanie nagrodzony banem/ostrzeżeniem.

Pyt. 2c. Napisałem/am do administratora na gg nie dostałem/am odpowiedzi. Czemu?.

Administrator ma swoje życie nie siedzi ciągle przed komputerem lub poprostu user został zignorowany, od tego służą prywatne wiadomości.

Pyt 3a. Czemu usunięto mi link z podpisu?

Kasujemy linki które traktujemy jako spam (linki z tak zwanym poleconym, programy partnerskie, spamy stron www)

Pyt 3b. Co się stanie jak ponownie dodam link do podpisu?

Zostaniesz permanentnie zbanowany ;-)

Pyt 3c Czy mogę zostać odbanowany?
NIE !. Nie zostaniesz od razu zbanowany za małe przewinienia. Użytkownik otrzymuje 3 ostrzeżenia. 4 ostrzeżenie = PERMANENTNY BAN !
BAN - jest to zablokowanie możliwości korzystania forum przydzielany na adres e-mail/nick/adres IP/ranga IP

Pyt 3d. Czy mogę dodawać linki polecone, partnerskie, referencyjne do postu?
Nie! Posty z takimi linkami są natychmiast usuwane, a autor posta dostaje ostrzeżenie. Jednopostowcy są banowani.

Pyt 4a. Czy mogę dostać rangę moderatora/kumpla?

NIE, pytania takie zostaną nagrodzone automatycznym banem. Sami przyznajemy rangi i pytamy kogoś, czy chce być moderatorem.

Pyt 4b. Co muszę zrobić, żeby dostać range kumpla/moderatora?

Musisz się udzielać na forum i chacie, dać się poznać administracji i moderatorom, zero ostrzeżeń, wysoki poziom wypowiedzi, staż itp.

Pyt 4c. Co rozumiecie pod słowem staż?

Użytkownik który się stara o rangę nie może mieć nabitych postów w dziale plac zabaw, mieć konto założone tydzień czasu itp. Wystarczy spojrzeć na to, kiedy moderatorzy zakładali konto ;-). Rangi są przyznawane kolejno.
Ostatnio edytowany przez Quba, 22 Gru 2007, 20:03, edytowano w sumie 1 raz

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: [FAQ] Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania

Nieprzeczytany postprzez eVVil » 15 Paź 2007, 14:29

a mam pytanie. jeżeli mam nabite wcześniej już posty na placu zabaw to mogę starać się o rangę kumpla czy musiałabym pousuwać te posty? ;)
pozdrawiam.
"nie mylmy bzdur ze złem ani fizjologii z seksem"

Awatar użytkownika
eVVil

• Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 15 Paź 2007, 14:29

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez puchaty » 15 Paź 2007, 15:58

nie pousuwasz ;-)

mozesz się starac ale nie udzielaj sie na placu zabaw.

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry