Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235347 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Muse

Dla każdego kto lubi ciężkie brzmienia ;-)

Muse

Nieprzeczytany postprzez Naat_166 » 31 Gru 2009, 13:36

Hej! Co sądzicie o Muse? Jak długo słuchacie? Jak dla mnie ich muzyka jest czymś wspaniałym. Może to dziwne ale jak ich słucham razem ze znajomymi mam wrażenie takiej dziwnej błogości. Na was też tak działają? Ogólnie przy ich muzyce nabieram energii na cały dzień i idzie ich słuchać gdy ma się zły humor, chce się wszystkich pozabijać, ale również gdy ma się świetny humor. No ;DD Jak dla mnie są oni najlepsi ;DD
Czekam na wasze opinie o Muse!
Przyjaciel - ktoś, przed kim można głośno myśleć.

Awatar użytkownika
Naat_166

• Miejscowość:Tarnowskie Góry

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Muse

Nieprzeczytany postprzez xPaolkax » 22 Sty 2011, 23:50

Lubie posłuchać, niektóre utwory nawet bardzo ;)
Starlight, Uprising, Undisclosed Desires.
spaceman *_*

Awatar użytkownika
xPaolkax

• Pochwały:16

Muse

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 22 Sty 2011, 23:50

Awatar użytkownika
mgirl

Muse

Nieprzeczytany postprzez Koniu » 23 Sty 2011, 00:03

Nie wiem czemu ale nie przepadam. Jakiś odór czuję do nich. Zresztą tak jak do np: 30STM, My Chemical Romance, Hurts, Kings Of Leon i inne a'la indie rockowe zespoły które chcą mieć kasę i sławę a próbują się wypierać. Niby robią bo to kochają - gówno prawda.
RHCP <3

Awatar użytkownika
Koniu

• Miejscowość:Byczyna/Kluczbork
  • Pochwały:8

Muse

Nieprzeczytany postprzez NoNameUser » 23 Sty 2011, 01:06

Zresztą tak jak do np: 30STM, My Chemical Romance, Hurts, Kings Of Leon i inne a'la indie rockowe zespoły które chcą mieć kasę i sławę a próbują się wypierać. Niby robią bo to kochają - gówno prawda.

Nie jestem super wielkim fanem zadnego z tych zespolow ale
a)Jared moze spokojnie zyc z aktorstwa i mimo ze ich fanami sa w znacznej czesci 14 letnie siksy, to jednak widac ze zespol ma do nich szacunek i ich ceni. A to plus.
b)MCR - nie wiem, nie mam zielonego pojecia o tym zespole
c)Hurts to debiutanci. I mimo ze juz mega popularni i wypromowani to nadal swiazaki srednio przezarci rynkiem
d)KOL - zespol rodzinny, podobnie jak 30STM, wiec dla chlopakow to raczej hobby niz robota. I z calej tej grupy graja chyba najlepiej, znaja sie na swoim fachu. Poza tym, to ze ktos jest popularny nie znaczy ze nie moze kochac tworzonej przez siebie muzyki. Nie da sie przez tyle lat robic czegos co nie sprawia radosci i sie nie wypalic

e)Muse - i tu sprawa wyglada ponownie. Sledzilem przygotowania do wydania ostatniego albumu, sledzilem to co bylo po nim - chlopaki sie tym naprawde swietnie bawili, stworzyli cos od siebie. I mimo ze sama plyta podoba mi sie srednio to nie czuje w niej tchnienia wypalenia, a Muse to dla mnie topowy wspolczesny zespol rockowy, a Matt to czolowy gitarzysta ostatniej dekady. Ich kompozycje i riffy przejda do historii muzyki, o to mozemy byc spokojni.
"The Best Thing God Has Created Is A New Day"
Viðrar Vel Til Loftárása, Sigur Rós.

Remember - all good things are wild and free.

Awatar użytkownika
NoNameUser
Kumpel

• Pochwały:11

Muse

Nieprzeczytany postprzez Kropka. » 23 Sty 2011, 20:50

Lubię ich, są w dechę! : D
Uwielbiam piosenki Supermassive Black Hole, Time Is Running Out i Muscle Museum. : )
Can't believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to god I think of nice thing to say
But I dont think I can so fuck you anyway.

Awatar użytkownika
Kropka.

• Pochwały:16

Muse

Nieprzeczytany postprzez alooohaa » 04 Lut 2012, 01:05

Muse jest wg mnie naprawdę dobrym zespołem. W głębi duszy marzy mi się ich koncert w tym roku ale to marzenia ściętej głowy. Bardzo ich lubię i cenię. I to nie jest tak, że słucham Muse 24h/dobę ale jak już sięgnę po ich muzykę to naprawdę mam z tego przyjemność. I podobno miotą system na koncertach ;)
And if you are the ghost I'll call your name again
You, always

Awatar użytkownika
alooohaa

• Miejscowość:Zapomniana przez świat
  • Pochwały:59

Muse

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Lut 2012, 01:05

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry