Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235347 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Moje opowiadanie.

Jeśli tworzysz coś i chcesz zaprezentować swoje prace innym, poprosić o radę albo podzielić się doświadczeniem w dziedzinie sztuki, to jest to miejsce w sam raz dla Ciebie. W dziale tym umieszczamy wiersze, rysunki, rzeźby, nagrania muzyczne oraz inne dzieła.

Moje opowiadanie.

Nieprzeczytany postprzez nussanka » 26 Lip 2011, 19:11

http://www.the-vampire-university.blog.onet.pl/ - chciałabym abyście powiedzieli co myślicie o tym opowiadaniu piszę je ja i moja przyjaciółka. Jeśli wam się spodoba to zapraszam do czytania i komentowania. Jest to typowo fantastyczne opowiadanie. Zachęcam szczególnie fanów wampirów. Czekam na wasze opinie możecie je pisać tu na forum albo jako komentarze pod postami. Z góry dziękuję i pozdrawiam ;D

Awatar użytkownika
nussanka

• Miejscowość:Kraków

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Moje opowiadanie.

Nieprzeczytany postprzez babsi » 27 Lip 2011, 08:57

Czytałam... nawet, nawet :-) Jak na dziewczynę 14- letnią to ciekawe. Pisz dalej zobaczymy.
Ale czy nie lepiej zająć się innymi postaciami niż wampiry? Ten temat jest już opłakany a jak chcecie wydać książkę to wątpię żeby się wybiła.
Stary rok się kończy
A nowy zaczyna
Panie gospodarzu nalej lampkę wina!
A Ty gospodyni zrób nam kanapeczki
Będziemy Ci śpiewać piękne kolędeczki

Awatar użytkownika
babsi

Puchar

• Pochwały:2

Moje opowiadanie.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 27 Lip 2011, 08:57

Awatar użytkownika
mgirl

Moje opowiadanie.

Nieprzeczytany postprzez MissTake » 27 Lip 2011, 09:08

Nie jest złe, tylko uważaj żeby akcja nie zaczęła toczyć się wśród, popularnej ostatnio, tematyki. Wampir zakochuje się w człowieku i tak dalej... :roll:

Masz potencjał
I don't ever want to hate U
It's not part of the plan
So keep Ur charms where I can't see it
And Ur hands where I can

Awatar użytkownika
MissTake

• Miejscowość:Rumia
  • Pochwały:12

Re: Moje opowiadanie.

Nieprzeczytany postprzez nussanka » 27 Lip 2011, 16:10

Dziękuję. Chociaż my nie chcemy tego wydać tylko raczej piszemy tak dla zabawy. A co do tematu to faktycznie wampiry są obcykane ale to będzie coś innego niż Zmierzch, Pamiętniki Wampirów, Wampiry z Morganville Błękitnokrwiści czy Dom Nocy .. :)

Awatar użytkownika
nussanka

Nieprzeczytany postprzez Whoisyourdaddy » 27 Lip 2011, 18:13

Co ludzie widzą w tych wampirach ??? Nie trafia to do mnie ,przejedzony ,wywałkowany temat -WAMPIRY!!!
Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy.

Awatar użytkownika
Whoisyourdaddy

Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez nussanka » 27 Lip 2011, 19:05

To, że temat jest już wywałkowany nie znaczy że nie można zrobić zupełnie innej opowieści. My lubimy fantastykę i dlatego zdecydowałyśmy się na pisanie o wampirach.

Awatar użytkownika
nussanka

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 27 Lip 2011, 19:05

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez Whoisyourdaddy » 27 Lip 2011, 21:11

To, że temat jest już wywałkowany nie znaczy że nie można zrobić zupełnie innej opowieści. My lubimy fantastykę i dlatego zdecydowałyśmy się na pisanie o wampirach.

Ja wyraziłem tylko swoje zdanie na ten temat. Poza tym tyle jet ciekawych tematów na opowiadanie fantastyczne :D Ale jak ktoś lubi wampiry to nie moja sprawa ;P
Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy.

Awatar użytkownika
Whoisyourdaddy

Użytkownik zbanowany

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry [phpBB Debug] PHP Warning: in file /chat4it.php on line 136: rename(.//tmp/chat4it-cache.js,./chatlicznik/counter-cache.js): No such file or directory
chat4it.com, critical: failed to move counter to file cache