Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235347 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

mój chłopak zakłada rajstopy

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Postprzez katrinez30 » 05 Lip 2011, 15:16

Witajcie

Jestem z nim już 5 lat i wiem, że bardzo lubi jak mam na sobie rajstopy lub pończochy. Suma sumarum powiedział, że w kalesonach nie chodzi bo go obcierają i drażnią, kiedyś powiedział, że może założy rajstopy damskie takie 40DEN. wyśmiałam go, ale jakoś zaakceptowałam, osobiście nie lubie go dotykac jak ma rajstopy, czy to normalne może mam uprzedzenia. powiedział mi że w rajstopach chodzi od dawna pod spodniami i w takich 20 den. Poza tym jest normalny ma dobrą pracę i chce dzieci. Ma tylko tą jedną wadę i powiedział mi że nie chce z niej rezygnować skoro tyle dziewczyn chodzi w spodniach. jak myślicie dziewczyny??

katrinez30

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez Lenoczka » 05 Lip 2011, 15:30

:D ale zakłada tylko zimą jak jest wyjątkowo zimno z racji tego , że nie lubi kalesonów a nie chce marznąć , dobrze zrozumiałam ?
katrinez30 napisał:lub pończochy.

:D
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym
Wśród tandety lśniąc jak diament
Być zagadką , której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas

Awatar użytkownika
Lenoczka

• Pochwały:10

Postprzez mgirl » 05 Lip 2011, 15:30

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez johanneskate » 05 Lip 2011, 15:37

katrinez30 napisał:osobiście nie lubie go dotykac jak ma rajstopy

Jeśli to nie jest wszystko ściema, to powiedz mu, że nie lubisz kiedy je nosi.. :)
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Postprzez Nineku » 05 Lip 2011, 15:58

Nie potrafię sobie tego wyobrazić... Fetysze w związkach nie są zdrowe, jeśli jedna ze stron nie do końca akceptuje jakąkolwiek ich postać.
Jeśli tak go podnieca to, to jak tu uprawiać seks?
Koleś w pończochach jest na początku żenujący, potem się to robi niezdrowe już.
Tak, jak mężczyźni przebierający się w damską bieliznę czy ubrania.

Możesz wymagać od niego, by zachowywał się normalnie w pracy czy, gdy razem wychodzicie.
Jeśli musi, niech biega sobie w rajstopach po domu.
Trzeba wyznaczyć granicę pomiędzy pracą i rodziną, a fetyszami, znaleźć czas i miejsce na nie.
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:60

Postprzez katrinez30 » 05 Lip 2011, 16:13

Zakłada jak mu zimno i chyba też lubi. Powiedział mi, że kobiety tez chodzą w spodniach i marynarkach. Chodzi tylko w rajstopach nigdy by nie założył pończochy czy innego stroju damskiego. Powiedział, że są bardzo wygodne rajstopy, lubi ich gładkość. :(

katrinez30

Postprzez Aleksandryt » 05 Lip 2011, 16:36

Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, ale każdy ma swoje dziwactwa. Ale jeśli bardzo Ci to przeszkadz to powiedz mu o tym.
Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego...

Aleksandryt

• Miejscowość:Piszczac Kolonia
Użytkownik zbanowany

Postprzez mgirl » 05 Lip 2011, 16:36

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Wala » 05 Lip 2011, 18:20

katrinez30, dość dziwna sprawa. Nigdy nie spotkałam faceta, który by śmigał w rajtkach. Kalesony, owszem, ale to też raczej siła wyższa niż przyjemność, bo większość mamrze, że jest zimno i, że trzeba w kalesony wskoczyć.
Facet w zwykłych rajtkach wygląda żenująco, śmiesznie... Nie wiem, nie pojmuję tego i nie zaakceptowałabym tego u swojego faceta, bo to nie jest normalne. Facet musi się różnić od kobiety i tyle. A noszenie rajstop to jeden z elementów, który nas rozróżnia. Amen.
Wstań nim pogrzebią cię razem z wolnością,
niedogodnością jest myśleć w tych czasach,
więc myśl zamiast wierzyć w to co pisze prasa.
Wstań nim pogrzebią cię razem z godnością,
jeżeli masz ją - to wstań i pomyśl.
System jest odzwierciedleniem sodomy.

Awatar użytkownika
Wala

• Pochwały:30

Postprzez yncydent » 05 Lip 2011, 18:54

A zapytałaś, czy go to podnieca czy coś w tym kierunku? Czy każe Ci się dotykać w tych rajtuzach?
Wiesz no, jak mu tak wygodniej to w sumie niech sobie chłopina nosi te rajty. Pytanie tylko czy to faktyczne wygoda, czy cos więcej?
wybuchy rysuję, że niby bukiety. psycholożka się daje nabrać.

Awatar użytkownika
yncydent

• Pochwały:22

Postprzez Neosha » 05 Lip 2011, 19:11

Ooo. czegoś takiego to ja jeszcze nie słyszałam ;) Mój facet przy bardzo silnym mrozie godzi się na założenie jakiś dodatkowych dresów, ale nigdy kalesonów czy rajstop. Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Niby coś błahego, ale może być nie do zaakceptowania przez drugą osobę. Rajstopy to rzecz garderoby kobiecej, to nie jest rzecz uniwersalna dla obu płci.
Przeszkadza Ci to, powiedz Mu o tym. Wyznacz granice i tego przestrzegaj. Związek polega również na kompromisach i powinien opierać się na szczerych rozmowach.
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Postprzez smakosz » 05 Lip 2011, 19:53

Ciężko będzie mu to wytłumaczyć. Jako linię obony weźmie, że kobiety chodzą w męskich koszulach po domu tak jak już przyczepił się spodni itp. Wygodą to on tłumaczy swój fetysz i nic z tym nie zrobisz od razu. Tak jak alkoholik mówi, że on pije przecież tyle co inni. Możesz powolnymi kroczkami odciągać go od tych zamiarów argumentując to dosadnie. Powiedz mu, że przez to jest dla Ciebie nie męski, nie chcesz mieć transwestyty w łóżku i że jak się nie zmieni to go zostawisz ;) Za to ty może wprowadź do swojej garderoby coś bardziej sexownego. Dawaj mu jakieś nagrody za to, że ich nie nosi, a karę za to, że je włożył :P
Ostatnio edytowany przez smakosz, 05 Lip 2011, 20:14, edytowano w sumie 1 raz

smakosz

• Pochwały:1

Postprzez pogo_stick » 05 Lip 2011, 19:57

Według mnie bardzo nietypowa sytuacja, którą całkowicie dezaprobuję. Jeżeli Wasz związek ma już paroletni staż, to co stoi na przeszkodzie, aby ze sobą poważnie porozmawiać? Aby powiedzieć sobie wprost, co nas drażni, co nas boli, co chcielibyśmy zmienić ? Aby rozmawiać, dyskutować, dochodzić do wniosków? Cholera, no ja się pytam, co stoi na przeszkodzie, w czym problem ?

Awatar użytkownika
pogo_stick

Postprzez katrinez30 » 05 Lip 2011, 21:46

Powiedział mi, że ma takiego fetysza, poza tym wiem że jest normalny bo to wiem nie żaden transsexualista. chyba bede musiała to jakoś zaakceptować, powiedział mi też że jakaś firma rajstopowa Adrian zaczyna sprzedawać rajstopy męskie i to grube i cienkie. Wiec może faktycznie moda się zmienia.

katrinez30

Postprzez Lenoczka » 05 Lip 2011, 22:37

W każdym bądź razie ja również nie potrafię sobie tego wyobrazić ;P
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym
Wśród tandety lśniąc jak diament
Być zagadką , której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas

Awatar użytkownika
Lenoczka

• Pochwały:10

Postprzez SecondChance » 05 Lip 2011, 23:28

A to dziwne... :roll:
Hip-hop we mnie tętni i nawet kiedy umrę,
Będę miała zamontowane dwa subwoofery w trumnie.

Awatar użytkownika
SecondChance

• Pochwały:1

Re: mój chłopak zakłada rajstopy

Postprzez sindi » 06 Lip 2011, 00:24

Zimą, kiedy jest mu naprawdę zimno w tyłek - czemu nie. Ale też nie mogę sobie wyobrazić faceta w rajstopach ;) Znaczy, hm, mogę, ale nie będę o tym opowiadać :D
Jeśli jesteś pewna, że po kryjomu nie zakłada Twoich sukienek, myślę, że nie musisz się martwić.
Przecież "każdy ma jakiegoś bzika" ;)

Awatar użytkownika
sindi

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry