Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235347 postów.

mgirl

mgirl

to po prostu niezdrowe. na mur-beton nie wyperswadujesz mu tego z głowy, więc spróbuj go chociaż przekonać do cienkich rajstop.
zsz-unit napisał:Nie rozumiem też tej fali oburzeń w komentarzach, aż tak się boicie odchyleń od tzw. "normy"? Jak chce niech nosi.
jak myślicie dziewczyny??
ema napisał:zsz-unit napisał:Nie rozumiem też tej fali oburzeń w komentarzach, aż tak się boicie odchyleń od tzw. "normy"? Jak chce niech nosi.
Autorka wyraźnie zadała pytanie:jak myślicie dziewczyny??
więc każdy odpowiada co myśli. Co, mam teraz napisać, 'oh je, to takie seksowne, nie kuś kusicielko bo od samych opowieści gorąco mi się robi' żeby pokazać swoją akceptację? To, że uważam coś za małe męskie, nie znaczy, że boję sie odchyleń od normy - uważam się za osobę tolerancyjną, niech się odchyla każdy i w którą stronę chce. Ale jak chodzi o moje zdanie to nie musi mi się to podobac, nieprawdaż?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość