Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235347 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

mój chłopak zakłada rajstopy

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Nieprzeczytany postprzez katrinez30 » 05 Lip 2011, 15:16

Witajcie

Jestem z nim już 5 lat i wiem, że bardzo lubi jak mam na sobie rajstopy lub pończochy. Suma sumarum powiedział, że w kalesonach nie chodzi bo go obcierają i drażnią, kiedyś powiedział, że może założy rajstopy damskie takie 40DEN. wyśmiałam go, ale jakoś zaakceptowałam, osobiście nie lubie go dotykac jak ma rajstopy, czy to normalne może mam uprzedzenia. powiedział mi że w rajstopach chodzi od dawna pod spodniami i w takich 20 den. Poza tym jest normalny ma dobrą pracę i chce dzieci. Ma tylko tą jedną wadę i powiedział mi że nie chce z niej rezygnować skoro tyle dziewczyn chodzi w spodniach. jak myślicie dziewczyny??

katrinez30

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Maryla1 » 15 Sie 2011, 09:55

Ja gdy go poznałam też nosił latem rajstopy,ale po lekkiej perswazji że boje się czy będzie mógł miec dzieci
to przestał bo go postraszyłam że przegrzanie moszny to zanik męskiego nasienia.Teraz nosi latem ale gdy idzie na noc do pracy,a w zimie to nosi 100 DEN lub 80.Ale gdy nie ma męskich to wtedy kupuję damskie XXL
Powiedz mu że to nie etycznie gdy facet przy plusowej temperaturze nosi rajstopy i przegrzewa swoje klejnoty.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w negocjacji.
Jeśli możesz to napisz jak ci poszło.

Maryla1

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 15 Sie 2011, 09:55

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Jocelyne » 15 Sie 2011, 20:34

Spotkałam się już z czymś takim, że chłopak goli sobie nogi i klatkę piersiową, ale o noszeniu rajstop przez mężczyznę jeszcze nie słyszałam. Jak dla mnie jest to co najmniej dziwne. Kojarzy mi się hmm... z gejami? :roll: Jestem w stanie zrozumieć noszenie kalesonów, które faktycznie są przeznaczone dla mężczyzn, ale rajstopy? :crazy: Tylko dla małych chłopczyków - dzieci.

Jest taka chwila, co trwa wiecznie.
Jest szczodrość, co wyciąga ręce.
Jest prawda, w której całej prawdy brak.

Jest taka myśl, co mrozi serce.
Jest taki strach, co wiąże ręce.
Jest taka złość, po której nie ma nic.

Awatar użytkownika
Jocelyne

• Pochwały:5

Nieprzeczytany postprzez Maryla1 » 19 Sie 2011, 18:03

Czy wobec tego kobieta moze kochać się z gejem,coś mi ta odpowiedż nie pasuje.Czy wobec tego mój chlopak jest gejem i nie mogę miec dzieci .
Pomyśl.

Maryla1

Nieprzeczytany postprzez hetake » 23 Sie 2011, 21:27

Jak lubi to czemu nie? Jego sprawa. Rajstopy TYLKO mogą uciskać krocze i genitalnia, w efekcie spowodować bezpłodność. Ale cóż, jego wybór.
"- Oto bowiem - powiadał ojciec - wielka tajemnica ludzi.
Zaprzepaszczają to, co istotne, i nie wiedzą, co zaprzepaścili."

~Antoine de Saint-Exupéry — Twierdza

Awatar użytkownika
hetake

• Miejscowość:Olsztyn
  • Pochwały:4

Nieprzeczytany postprzez karo282 » 23 Sie 2011, 21:38

Facet i rajstopy :shock: to mi nie pasuje

karo282

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 23 Sie 2011, 21:38

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez nylonowi69 » 20 Sty 2012, 09:48

Moj mąż też nosi cienkie rajstopy i mi to nie przeszkadza,a wręcz podnieca.Chodzi w nich po domu i do pracy i nie tylko zimą.Osobiście uważam że to nawet jest o wiele przyjemniejsze gdy mogę go dotykac przez rajstopki a nie po gołych nogach.Już nawet przestałam kupować cienkie rajstopy bo on to robi dla nas dwojga.

nylonowi69

Nieprzeczytany postprzez katrinez30 » 08 Lut 2012, 09:28

U mojego chłopaka już rajstopy też nie przeszkadzają, skoro genitalia się przegrzewają, to niech zakłada cieńsze. muszę przyznać, że gdy miał je założone przy zbliżeniu podziałały na mnie jak afrodyzjak.

katrinez30

Nieprzeczytany postprzez Rajtar » 08 Lut 2012, 09:39

Dzisiaj faceci noszą rajstopy, jutro sukienki i bikini. Według mnie to się powinno szybko zakończyć siarczystym policzkiem i wytknięciem facetowi że nosi babskie rajstopki. No ale drogie panie, to Wasi faceci, jak szukacie zamiast mężczyzny przyjaciółki z członkiem, to ok - moje stanowisko jest zgoła inne :P
Aha.

Awatar użytkownika
Rajtar

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez Mrs Nobody » 08 Lut 2012, 14:04

eee, pal licho, że śmiesznie wygląda. :P to po prostu niezdrowe. na mur-beton nie wyperswadujesz mu tego z głowy, więc spróbuj go chociaż przekonać do cienkich rajstop.
Sumienie miała czyste. Nieużywane.
Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę.

Awatar użytkownika
Mrs Nobody

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez Mendoxes » 08 Lut 2012, 14:15

Gratki wychowujesz transa ;;;;; ; d do zobaczenia za 3 lata i wspólnym szminkowaniu się ;;;
Kiedy świat gryzie jak pies wściekły, on przypomina Tobie, że Ty też masz zęby.
Image

Awatar użytkownika
Mendoxes
Moderator

• Miejscowość:Łódź/kajak czy co tam chcecie ;;

Nieprzeczytany postprzez ema » 08 Lut 2012, 14:15

Image

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Nieprzeczytany postprzez hidalgo » 08 Lut 2012, 14:51

Jeśli nosi rajstopy zamiast kalesonów bo twierdzi że mu wygodniej to chyba normalne w końcu to jego wybór,to on wie w czym sie czuje lepiej,ale jak już paraduje w pończochach i to jeszcze po mieszkaniu to już chyba jest coś nie tak.
'Są chwile które w pamięci zostają i chociaż czas mija one nie mijają.'

'Życie jest piękne... podaj sznur.'

Awatar użytkownika
hidalgo

Nieprzeczytany postprzez zsz-unit » 08 Lut 2012, 15:00

To brzmi jak zwykły niegroźny fetysz.
Nie rozumiem też tej fali oburzeń w komentarzach, aż tak się boicie odchyleń od tzw. "normy"? Jak chce niech nosi.

Awatar użytkownika
zsz-unit

Nieprzeczytany postprzez ema » 08 Lut 2012, 15:10

zsz-unit napisał:Nie rozumiem też tej fali oburzeń w komentarzach, aż tak się boicie odchyleń od tzw. "normy"? Jak chce niech nosi.

Autorka wyraźnie zadała pytanie:
jak myślicie dziewczyny??

więc każdy odpowiada co myśli. Co, mam teraz napisać, 'oh je, to takie seksowne, nie kuś kusicielko bo od samych opowieści gorąco mi się robi' żeby pokazać swoją akceptację? To, że uważam coś za małe męskie, nie znaczy, że boję sie odchyleń od normy - uważam się za osobę tolerancyjną, niech się odchyla każdy i w którą stronę chce. Ale jak chodzi o moje zdanie to nie musi mi się to podobac, nieprawdaż?

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Nieprzeczytany postprzez zsz-unit » 08 Lut 2012, 15:21

ema napisał:
zsz-unit napisał:Nie rozumiem też tej fali oburzeń w komentarzach, aż tak się boicie odchyleń od tzw. "normy"? Jak chce niech nosi.

Autorka wyraźnie zadała pytanie:
jak myślicie dziewczyny??

więc każdy odpowiada co myśli. Co, mam teraz napisać, 'oh je, to takie seksowne, nie kuś kusicielko bo od samych opowieści gorąco mi się robi' żeby pokazać swoją akceptację? To, że uważam coś za małe męskie, nie znaczy, że boję sie odchyleń od normy - uważam się za osobę tolerancyjną, niech się odchyla każdy i w którą stronę chce. Ale jak chodzi o moje zdanie to nie musi mi się to podobac, nieprawdaż?

Hej, ja też wyrażam tylko swoje zdanie, a moje zdanie jest takie że niektóre komentarze są za ostre.
I nie nie chodzi mi tutaj o komentarze że to niemęskie, tylko o komentarze że to "niepokojące" itp. Jakby noszenie babskich ciuszków było zaczątkiem do bycia seryjnym mordercą.

Awatar użytkownika
zsz-unit

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry