Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235347 postów.

mgirl

Kira. napisał:boi się, że będzie nie tak, jakbym chciała
Kira. napisał:co by było, gdybyśmy wpadli
Bobbb napisał:jakieś wcześniejsze doświadczenia
Bobbb napisał:Może seks nie jest dla niego ważny, bardziej zależy mu na więzi niefizycznej i nie jest w stanie podjąć nawet tego minimalnego ryzyka?
Bobbb napisał:Nie bądź zła na niego, ma prawo do czegoś takiego
ema napisał:że za mocno się do niego przywiążesz skoro to Twój pierwszy raz, a nie jest do końca pewny czy po 3 miesiącach znacie się na tyle, żeby podejmować takie powazne kroki etc etc...

mgirl

Jacek2012 napisał:Myślę, że dla Twojego chłopaka będzie to pierwszy raz. Wiem z własnego doświadczenia, że chłopak, gdy juz zamota się w kłamstwo, że już się z jakąś dziewczyną kochał, ma przechlapane. No bo jak takie kłamstwo odkręcić? Niby proste, ale męska ambicja nie pozwala. Jakie wyjście?

Kira. napisał:Jestem po rozmowie z nim no i zaczął mnie przepraszać, ze to wyszło, jak wyszło i zarzekać, że naprawdę chodziło mu tylko o to, że jak np. zerwiemy, to ja mogę żałować, że to z nim, a nie z innym. Neoromantyk mi się trafił
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość