Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235347 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Miłość i szaleństwo - dowody

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

Nieprzeczytany postprzez japka » 23 Sty 2012, 16:05

Jak wszyscy wiemy kiedy jesteśmy zakochani robimy różne szalone, czasami nawet głupie rzeczy.
Pytanie - jakie zrobiliście najbardziej szalone, zwariowane, oryginalne rzeczy aby pokazać ukochanej osobie jak bardzo wam na niej zależy ? :))

japka

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Mendoxes » 23 Sty 2012, 16:21

Zrobiłem sobie fryzurkę na jajkach w kształcie angielskiego żywopłotu ; bo mojej byłej byłej takie coś się podobało akysz ;;;;
Kiedy świat gryzie jak pies wściekły, on przypomina Tobie, że Ty też masz zęby.
Image

Awatar użytkownika
Mendoxes
Moderator

• Miejscowość:Łódź/kajak czy co tam chcecie ;;
  • Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 23 Sty 2012, 16:21

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez ema » 23 Sty 2012, 17:58

hmmm chyba nie zdarzyło mi się zrobić nic szalonego, żeby udowodnić komuś uczucie.
Jednak zrobić coś głupiego, z powodu zakłopotania czy wrażenia, że facet na mnie spojrzał czy znajduje się w pobliżu, to i owszem - jak zapewne każdemu :)

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Nieprzeczytany postprzez Calculus » 23 Sty 2012, 18:33

Czasami zwykły "niezwykły" uśmiech, sympatyczna rozmowa i mile spędzony czas bywa bardziej wartościowa od szaleństwa typu skakania na bungee(IMO).
"Nie mam żadnych szczególnych uzdolnień. Cechuje mnie tylko niepohamowana ciekawość."
Albert Einstein

"Kto szuka prawdy, nie powinien liczyć głosów."
Gottfried Wilhelm Leibniz

Awatar użytkownika
Calculus

• Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez Kizoku » 24 Sty 2012, 03:21

Nigdy nie musiałem wysilać się na żadne szaleństwa, ale za to mój kolega zagrał raz dziewczynie na gitarze pod oknem. Pech chciał, że okno było zastawione lodówką i dziewoi nie bardzo chciało się ją przesuwać.

Awatar użytkownika
Kizoku

• Pochwały:11

Nieprzeczytany postprzez ema » 24 Sty 2012, 18:02

Kizoku napisał:Nigdy nie musiałem wysilać się na żadne szaleństwa, ale za to mój kolega zagrał raz dziewczynie na gitarze pod oknem. Pech chciał, że okno było zastawione lodówką i dziewoi nie bardzo chciało się ją przesuwać.

Padłam :mrgreen:

O, ale mi się przypomniało, że może nie ja osobiście, ale może 'doświadczenia' znajomych będą ciekawe:
znajomy jeździł na weekendy do kolegi, mieszkającego 20 km dalej, tylko po to, żeby być bliżej dziewczyny, która mu sie podobała ^^ to było urocze :)

hmmm koleżanka napisała do chłopaka, który się jej podobał smsa cudzego telefonu: 'Kocham Cię, odpisz na mój' - hehe, oryginalnie, ale zadziałało.

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 24 Sty 2012, 18:02

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry