Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235347 postów.

mgirl

mgirl

hidalgo napisał:Jesteś jeszcze młoda wieć zastanów sie czy chcesz spedzic z nim reszte życia,czy go tak naprawde kochasz.Jeśli tak to ja bym sie na Twoim miejscu nie zastanawiał długo i pakowałbym manatki i wracał,a co do kariery to ją zawsze można zrobic.Tu w Polsce czy zagranicą jeśli sie tego naprawde chcesz to dasz rade. Zastanów sie,nikt za Ciebie nie podejmie decyzji,to Twoje życie i Ty będziesz sie kiedyś z tego cieszyć bądz żałować.
kasiuchaa34 napisał:Jeżeli wyjadę, w pewnym stopniu skrzywdzę ojca, bo on chciałby by było mi w życiu lepiej...
kasiuchaa34 napisał:A więc jeśli zostanę tu skrzywdzę osobę na której mi zależy i której zależy na mnie i na naszym szczęściu... Jeżeli wyjadę, w pewnym stopniu skrzywdzę ojca, bo on chciałby by było mi w życiu lepiej.
kasiuchaa34 napisał:ja może po prostu się boje że za jakiś czas zacznie mi wypominać i zostawi mnie...
kasiuchaa34 napisał:jestem tu a czuje ze nie powinnam
kasiuchaa34 napisał:wiem ze mnie kocha...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość