Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

miłość a kariera, potrzebuje pomocy !!

Każdy z nas ma jakiś problem, którego nie potrafi albo nie wie jak go rozwiązać. Jeżeli coś Cię trapi, nie krępuj się pisz otwarcie... na pewno ulży Ci na sercu :)

Postprzez kasiuchaa34 » 17 Sty 2012, 22:19

Witam...
Wiecie potrzebuje waszej pomocy...
jestem od kilku miesięcy w Szkocji zostawiłam w polsce, rodzine, chlopaka, przyjaciół...
a teraz musze podjąć decyzje... Chłopak ktory mimo wszystko na mnie czeka ( sprostowanie: bedac z nim zostawiłam go dla innego, jednak mimo wszystko nadal chce ze mna byc... tak wiem zrobiłam źle.. ale żałuje... chce z nim być) czy praca w szkocji zdala od wszystkiego i od wszystkich a lepszy start w życiu. Jestem młoda mam 20 lat, ale dla mnie pieniądze to nie wszystko.. i po prostu nie umiem sobie z tym poradzić... czy jest ktoś kto może coś doradzić ?? POMOCY !!

kasiuchaa34

• Miejscowość:Aberdeen

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez vetus » 18 Sty 2012, 21:13

kasiuchaa34 napisał:.. jeszcze tego samego dnia powiedzial mi ze gdyby mi tam nie wyszlo moge do niego wrocic ze on na mnie czeka...

Zaraz, zaraz. Sprzed jakiego czasu są te informacje? Masz z nim kontakt? Nadal tak uważa czy wtedy tak powiedział?
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 18 Sty 2012, 21:13

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez milocstar » 18 Sty 2012, 21:25

Ja powiem jak to u mnie wyglądało. Wyjechałem do Anglii i byłem tam dosłownie 2 miesiące , strasznie tęskniłem za rodziną i za dziewczyną, zarobki mimo że były wysokie nie rekompensowały mi tego. Pewnego dnia rano przed wyjściem do pracy ( pracowałem na magazynie w Lidlu w
Harlow pod Londynem ) dostałem jakąś mega dolinę, strasznie nie pododbało mi się to miejsce, praca i ludzie, na dodatek esemesowałem z dziecwczyną i napaisała żebym wracał bo strasznie tęskni . Tak też zrobiłem. Podjąłem decyzję w 5 minut. Jakoś chyba 3-4 dni póxnije byłem już w Polsce. Jak dla mnie wolę biedniej żyć ale w Polsce

Awatar użytkownika
milocstar

Nieprzeczytany postprzez kasiuchaa34 » 18 Sty 2012, 21:39

vetus napisał:
kasiuchaa34 napisał:.. jeszcze tego samego dnia powiedzial mi ze gdyby mi tam nie wyszlo moge do niego wrocic ze on na mnie czeka...

Zaraz, zaraz. Sprzed jakiego czasu są te informacje? Masz z nim kontakt? Nadal tak uważa czy wtedy tak powiedział?

imformacja jest nadal aktualna... caly czas tak twierdzi.. kontakt mamy caly czas ten sam.. piszemy dzwonimy do siebie...

milocstar napisał:Ja powiem jak to u mnie wyglądało. Wyjechałem do Anglii i byłem tam dosłownie 2 miesiące , strasznie tęskniłem za rodziną i za dziewczyną, zarobki mimo że były wysokie nie rekompensowały mi tego. Pewnego dnia rano przed wyjściem do pracy ( pracowałem na magazynie w Lidlu w
Harlow pod Londynem ) dostałem jakąś mega dolinę, strasznie nie pododbało mi się to miejsce, praca i ludzie, na dodatek esemesowałem z dziecwczyną i napaisała żebym wracał bo strasznie tęskni . Tak też zrobiłem. Podjąłem decyzję w 5 minut. Jakoś chyba 3-4 dni póxnije byłem już w Polsce. Jak dla mnie wolę biedniej żyć ale w Polsce

wiesz.. masz racje.. u mnie wyglada doslownie tak samo... wychodze rano z domu.. z wielkim dolem..!!
Ostatnio edytowany przez Ylx, 18 Sty 2012, 21:58, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Post pod postem. Następnym razem dostaniesz osta

kasiuchaa34

• Miejscowość:Aberdeen

Nieprzeczytany postprzez NightAnasazi » 19 Sty 2012, 14:55

wiesz.. masz racje.. u mnie wyglada doslownie tak samo... wychodze rano z domu.. z wielkim dolem..!!

Myślę, że czas wracać do domu.
Złodziej z Bagdadu (1993) (bajka) - poszukuje tego filmu - najchetniej kupię (w sklepach, ani na necie tego nie ma) lub zasponsoruje zrobienie kopi cyfrowej. Szczegóły - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5069245

Awatar użytkownika
NightAnasazi

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry