Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

mgirl

LeCatarina napisał:Dziś jednak mój chłopak, z którym nie jestem w związku jakoś strasznie długo

mgirl

Darcia K napisał:LeCatarina napisał:Dziś jednak mój chłopak, z którym nie jestem w związku jakoś strasznie długo
Ile dokładnie? Bo to może zmienić postać rzeczy.
Wszystko zależy od stażu związku - ja na przykład nie wyobrażam sobie zamieszkać z facetem, z którym jestem, nie wiem, miesiąc, dwa. Dla mnie to za szybko, to wszystko musi dojrzeć.
LeCatarina napisał:Pół roku minęło od założenia przeze mnie tego tematu, mogę Wam powiedzieć jak się skończyło.
Mianowicie zamieszkałam z moim chłopakiem i z trzema koleżankami, też z tą, co chciała ze mną mieszkać.
Stosunki z nią nam się popsuly, w tym tygodniu ta sama koleżanka powiedziala do mnie, że "życzy sobie żebym się wyprowadziła". -.-
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość