Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Michael Jackson king of pop

Dział dla osób lubiących typowo taneczną muzykę.

Michael Jackson king of pop

Postprzez Domnika » 11 Kwi 2007, 20:10

Michael Jackson- dla nie król popu, niesamowity u utalentowany piosenkarz i tancerz. Jestem wielką fanką jego piosenek. Ale to jest moje zdanie. A co wy o nim sądzicie? Tylko prosze, spodziewam się, że będziecie obrażać go z sami wiecie jakich powodów. Oczywiście możecie to robić, tylko bez wiekszych wyzwisk, z szacunkiem:)
"Kick me, kick me, don't you black or white me" - MJ

Domnika

• Miejscowość:Zielona Góra

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez Jigga » 11 Kwi 2007, 20:17

Ja MJ'a lubie. Oczywiście jeżeli mówimy o jego muzyce a nie o samej osobie. Czasami słucham jego piosenek i mimo wielu lat przyjemnie się ich słucha.
Wg. mnie niepotrzebnie zmieniał kolor skóry. Jedne z najlepszych kawałków nagrał jak był czarny i wcale nie musiał zmieniać koloru skóry żeby pozyskać fanów. Oczywiście jest dużo kawałków po zmianie skóry, ale myśle że to było zbędne. Niewątpliwie pozostanie legendą muzyki bez względu na wszystko.
Image
"Only don't tell me you're innocent. Because it insults my intelligence and makes me very angry. "
"Don't use strong words. It makes you look weak"

Awatar użytkownika
Jigga
Przyjaciel

• Miejscowość:Olesno/Opole
  • Pochwały:1

Postprzez mgirl » 11 Kwi 2007, 20:17

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez riddle » 11 Kwi 2007, 20:21

lubię Majkela, gdyby nie on nie miałabym podpisu.
nie wiem czemu, ale jego piosenki kojarza mi sie z sylwestrem
Pewna pani na Marsałkowskiej
kupowała synkę z groskiem
w towazystwie swego męza, ponurego draba;
pani w sloch w ksyk i w lament
- Męzu spójz, jaka strasna zaba!
Mąz był wyzsy uzędnik, psetarł mgłę w okulaze
i zekł; Zecywiście coś skace po trotuaze

Awatar użytkownika
riddle

• Miejscowość:kraków
  • Pochwały:24

:)

Postprzez Domnika » 11 Kwi 2007, 20:31

Heeh, wiecie, ja w to nie wierze zbytnio, ale on podobno ma chorobe zkóry(on tak twiwrdzi), przez którą tak skóra robi sie biała, tylko nie pamietam tej nazwy...:P W tym roku wydaje nową płyte gdzie bedzie śpiewał ze znanymi ludźmi min. z Akonem. Ta płyta , jak on twierdzi, będzie kontynuacją Thrillera z 1982 roku. Zachęcam do kupienia:)
"Kick me, kick me, don't you black or white me" - MJ

Domnika

• Miejscowość:Zielona Góra

Postprzez okusia » 03 Lip 2007, 13:30

ja tez bardzo lubie Michaela, cenie go za to co zrobił dla muzyki. wśród ludzi z mojego otoczenia istnieje stereotyp że jest pedofilem. moim zdaniem to jest bardzo przykre, a obrzydliwy wizerunek wykreowały mu media. jest świetnych artystą i wokalistą i za nic nie zmienie zdania:)
"Cwiczenie czyni mistrza, a nikt nie jest mistrzem wiec po co cwiczyc"

Awatar użytkownika
okusia

• Miejscowość:sw-ce

Re: Michael Jackson king of pop

Postprzez chesio » 03 Lip 2007, 13:41

Awatar użytkownika
chesio

• Pochwały:12

Postprzez mgirl » 03 Lip 2007, 13:41

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez Infini » 03 Lip 2007, 13:51

Nie lubie ani jego < tfu pedofil>, ani jego muzyki.
Jedyne co mi się w nim podoba to to jak tańczy, bo trzeba mu przyznać, że tancerzem jest rewelacyjnym.
Przed seksem mężczyzna nie myśli jasno, a kobieta tak. Po seksie sytuacja się odwraca. Męzczyzna myśli jasno, a kobieta nie.

Awatar użytkownika
Infini
Przyjaciel

• Pochwały:9

Postprzez okusia » 03 Lip 2007, 14:04

w tym że tańczy rewelacyjnie się zgadzam ale z tym że jest pedofilem zdecydowanie mniej
"Cwiczenie czyni mistrza, a nikt nie jest mistrzem wiec po co cwiczyc"

Awatar użytkownika
okusia

• Miejscowość:sw-ce

Postprzez mitsukai » 03 Lip 2007, 14:11

jako osoby go nie lubię, ale ma pare piosenek, które nawet lubię ^^

mitsukai

• Pochwały:1

Postprzez roghata » 03 Lip 2007, 19:49

Nu, musze przyznac, ze wchodzac tu, spodziewalam sie wiekszej ilosci obelg w strone Michaela - jestem mile zaskoczona:).

Osobiscie nie jestem zadna jego fanatyczka, aczkolwiek uwazam go za doskonalego piosenkarza i tancerza. Mam dni, kiedy jego glos jes dla mnie jakby ukojeniem - moglabym sluchac go nawet bez muzyki.

Raczej nie interesuje mnie jego zycie prywatne. Jak kazdy z nas jest on tylko czlowiekiem i jak kazdy z nas ma rozne slabostki i wady, a ze akurat w jego przypadku slabostka jest pedofilia (domniemana) - no coz, nic nie jestesmy w stanie poradzic. Nie mozemy tez go osadzac, niknt z nas nie jest pewien, jak sprawa wygladala naprawde.

Pozostaje nam tylko cieszyc sie jego muzyka :).

roghata

Postprzez Niedźwiedź » 03 Lip 2007, 22:25

Wbijam w to, co robi w życiu prywatnym. A co do jego twórczości, to jest niesamowita. Jeden z najgenialniejszych wokalistów, jakich ten świat widział i słyszał. Przed nim tylko Freddie, George Michael i ew. David Coverdale. Mam ostatnio fazę na Billie Jean :)

Awatar użytkownika
Niedźwiedź

• Miejscowość:dwuosobowa jaskinia

Postprzez roghata » 03 Lip 2007, 22:37

Zdrowe podejscie do sprawy :).

Ja ubostwiam ostatnio utwor Give It To Me, nagrany przy wspolpracy Slash'a.

roghata

Postprzez devilek » 03 Lip 2007, 22:55

Jako piosenkarz, tancerz, twórca muzyki- geniusz, jako człowiek - taki jak duża część ludzi, każdy ma swe wady, no może on trochę przesadził z tymi dziećmi, ale może to jakaś trauma z dzieciństwa. W każdym razie piosenki miał bardzo fajne, szczególnie Billy Jeana, ale także tak piękny utwór jak przeróbka We are the champions Queen na We are the children.

devilek

Postprzez Magda » 09 Lip 2007, 08:59

Jako nastolatka kochalam sie w nim chyba z 10 lat :oops: Mialam wszystkie jego albumy, pokoj wytapetowany plakatami z jego podobizna. Czytalam wszystkie jego biografie; bylam na jego koncercie w Warszawie - niezapomniane przezycie. Teraz mi juz przeszlo, jednak od czasu do czasu lubie posluchac sobie jego piosenek.
Heeh, wiecie, ja w to nie wierze zbytnio, ale on podobno ma chorobe zkóry(on tak twiwrdzi), przez którą tak skóra robi sie biała, tylko nie pamietam tej nazwy...

Moge was zapewnic, ze taka choroba istnieje. To zanik pigmentu - nieuleczalne. Osobiscie znam faceta, ktory byl czarny i wybielal. Nie od razu, rzecz jasna. Najpierw kolor skory zaczal mu sie zmieniac dookola ust i na dloniach (wytlumaczyloby to, dlaczego MJ nosil przez dlugi okres czasu maske hirurgiczna i rekawiczki). W tej chwili czlowiek ten jest jasniejszy ode mnie. Nie moze przebywac na sloncu, gdyz jego skora nie ma zadnej ochrony i bardzo szybko ulega poparzeniu.
"Pierwsze westchnienie miłości to ostatnie westchnienie rozumu" - Kornel Makuszyński

"I have a dream" - Martin Luther King

Image

Awatar użytkownika
Magda

• Miejscowość:Leverkusen

Postprzez verter » 09 Lip 2007, 12:02

Michael Jackson to dla mnie jeden z najlepszych artystów w historii muzyki rozrywkowej. Nie mogę ocenić go jako człowieka, gdyż nigdy nie spotkałem Mike'a osobiście, ale wydaje się być bardzo sympatyczną i ciepłą osobą. Z niecierpliwością czekam na nowy album i po cichu liczę na trasę koncertową :wink:

No tak... mój pierwszy post na forum i od razu o Michaelu... eh :D

verter

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry