Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235348 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Michael Jackson king of pop

Dział dla osób lubiących typowo taneczną muzykę.

Nieprzeczytany postprzez Domnika » 11 Kwi 2007, 20:10

Michael Jackson- dla nie król popu, niesamowity u utalentowany piosenkarz i tancerz. Jestem wielką fanką jego piosenek. Ale to jest moje zdanie. A co wy o nim sądzicie? Tylko prosze, spodziewam się, że będziecie obrażać go z sami wiecie jakich powodów. Oczywiście możecie to robić, tylko bez wiekszych wyzwisk, z szacunkiem:)
"Kick me, kick me, don't you black or white me" - MJ

Domnika

• Miejscowość:Zielona Góra

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: Michael Jackson king of pop

Nieprzeczytany postprzez bananowa » 15 Maj 2010, 23:03

aeiou_ napisał:Tak naprawdę jego śmierć zadziałała na mnie jak magnes przyciągający mnie do niego. .

Szkoda, że dopiero po śmierci wielu ludzi zauważyło go tak na prawdę, ale to rozumiem, bo w tej kwestii pewnie nigdy się nic nie zmieni :(
Prawda, Michael jest, był i będzie wspaniały.
if u close ur eyes, u see darkness. but if u keep them closed for long enough, and concentrate hard, u'll see light.

Awatar użytkownika
bananowa

• Miejscowość:Neverland
  • Pochwały:7

Re: Michael Jackson king of pop

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 15 Maj 2010, 23:03

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez przemasboss » 30 Mar 2011, 15:46

Tak zgadzam się że Michael Jackson to król popu. Mimo że już nie żyje to ma jeszcze (a nawet więcej niż za życia) wiernych fanów. Ale tak właśnie jest że dopiero musi ktoś umrzeć aby go docenić. Króla popu mamy a Królowa? Moim zdaniem to chyba Beyonce choć jej gatunkiem raczej jest r'n'b to dla mnie jest to królowa popu.

przemasboss

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry