Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Mega kłopot

Tutaj będą umieszczane wszystkie nic nie wnoszące, bądź też powtarzające się, tematy.

Mega kłopot

Nieprzeczytany postprzez axl_music_guitar_GNR » 09 Lut 2012, 08:57

Witam, będzie to trochę nietypowe pytanie, ale jak się pytać to pytać:
- Otóż mam wadę postawy, nie ma tragedii, nie jest wielka, pod koszulką nie widać, a bez to zależy czy ktoś wie o co biega. Wada to kifoza piersiowa, jak mówiłem nie jest duża ponieważ gdy ją stwierdzono jakieś cztery lata temu to chodziłem na ćw. korekcyjne i basenik [koło roku]. Potem sobie olałem i teraz poszedłem do lekarza po skierowanie, przejdę się z nim do szpitala i umówię się na wizytę [zamierzam ćwiczyć].
Dobra, a teraz do rzeczy: - Czy dziewczyny/ kobiety patrzą na takie rzeczy- czy ktoś ma lekko odstające łopatki i trochę okrągłe plecy?

axl_music_guitar_GNR

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Mega kłopot

Nieprzeczytany postprzez ema » 09 Lut 2012, 09:02

połowa moich znajomych się mocno garbi, może nie ma wady postawy stwierdzonej przez specjalistę, ale łopatki wystają maxa i okrągłe plecy też są, nikt na to większej uwagi nie zwraca. Raczej to nie ejst jakiś większy problem, zależy jeszcze u kogo, u niektórych widać mocniej u niektórych mniej.

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Mega kłopot

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 09 Lut 2012, 09:02

Awatar użytkownika
mgirl

Mega kłopot

Nieprzeczytany postprzez Mendoxes » 09 Lut 2012, 11:09

Zła nazwa tematu
Kiedy świat gryzie jak pies wściekły, on przypomina Tobie, że Ty też masz zęby.
Image

Awatar użytkownika
Mendoxes
Moderator

• Miejscowość:Łódź/kajak czy co tam chcecie ;;
  • Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry