Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Mecz LM.

Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Chelsea&fan » 26 Kwi 2011, 20:36

Schalke 04 Gelsenkirchen to największa niespodzianka tegorocznej edycji Ligi Mistrzów. Po tym, jak niemiecka jedenastka wyeliminowała obrońców trofeum, Inter Mediolan, teraz przyjdzie im zmierzyć się z kolejną wielką firmą - Manchesterem United.

Na kogo stawiacie ?
Ja osobiście jestem za Schalke 04 Gelsenkirchen , ponieważ nienawidzę ManU .
Oby Raul z 2 bramy strzelił.

PS. Witam wszystkich ! ;)
Jestem tu nowy i myślę ze będzie nam razem milo ;)
You raise me up ;)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego, ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Chelsea i być z tego dumnym..."

Awatar użytkownika
Chelsea&fan

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Nike » 28 Kwi 2011, 13:25

Mam ochotę powiedzieć: a nie mówiłam? ;)
Wczorajszy mecz może nie należał do najlepszych i zdecydowanie nie prezentował zasad fair play, ale jednak cieszę się, że Barcelona wygrała. Myślę, że Real nie zdoła się zrewanżować na Camp Nou. W finale stawiam oczywiście na Barcę, mam nadzieję, że finał będzie bardziej ekscytujący i pełniejszy widowiskowych akcji niż półfinały. W końcu to finał. ;)
idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch

ocalałeś nie po to aby żyć
masz mało czasu trzeba dać świadectwo

bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny
w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy

Awatar użytkownika
Nike

• Pochwały:9

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 28 Kwi 2011, 13:25

Awatar użytkownika
mgirl

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Morgana » 29 Kwi 2011, 14:17

Obejrzałam sobie dokładnie ten "Faul" Pepe na Alvesie... on go nawet nie dotknął :lol:. Piękna gra aktorska, naprawdę.
Owszem, manewr niebezpieczny, ale powinna być tylko żółta.
Bo czasem lepiej odejść od zmysłów by nie zwariować.

Morgana

• Miejscowość:Katowice
  • Pochwały:8

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Arti » 05 Maj 2011, 11:26

Trzeba było patrzeć na ten mecz realnie schalke 04 nie miało szans MANU to za wilekia firma na 10 drużynę bundesligi ... Wyeliminowali Inter a dla czego ? Bo Internazionale to już nie ta sama drużyna co rok temu nie ma już tej charyzmy tego ducha walki , nie grały gwiazdy grał zespół , Jose Murinho prowadzi wielki Real ale dla czego potrafił wygrać z nim tylko puchar króla ?? nie potrafi osiągnąć mistrzostwa Hiszpanii i wygrać Ligi Mistrzów , kurde drużyna gwiazd i tyle gdyby grali tam tylko tacy gracze jak Marcelo , Casilias , Carvalho , ta drużyna była by całkiem inna , widać było że magiczny CR7 nie jest wstanie poradzić sobie z presją i nie potrafi wziąść na siebie ciężaru meczu . Natomiast Barcelona hmm.. drużyna z innej bajki , futbol piękny i skuteczny , od nich się tylko uczyć , jak poruszać się po boisku , nie kibicuje ani jednym ani drugim , dla mnie zawsze wygrywa lepszy i który miał więcej szczęścia , a co d finału LM , ciężko mi powiedzieć , ale obstawiam z przewagą 1 pkt na Barcelone .

Awatar użytkownika
Arti

• Miejscowość:CrosRoad

Re: Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Zlotynr » 05 Maj 2011, 18:46

Arti napisał:który miał więcej szczęścia

...i pomocy sędziów...

Awatar użytkownika
Zlotynr

• Pochwały:3

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Morgana » 05 Maj 2011, 23:12

Zlotynr napisał:...i pomocy sędziów...

Owszem, sędzia popełnił kilka błędów na korzyść Barcelony. Ale uważam że im się ten finał należy, za to że w zeszłym roku popełniono błędy na ich stratę. A Mou zaczyna mnie irytować tymi teoriami spiskowymi, miałam go za wielkiego trenera a tu proszę, nie potrafi przegrywać ;)

Morgana

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 05 Maj 2011, 23:12

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Zlotynr » 07 Maj 2011, 09:48

Ale czy nie ma chociaż kawałeczek racji? Popatrz na ostatnie lata i sędziowanie w LM z Barcą... Półfinał z Chelsea? Późniejsze mecze? A ostatnie dwa mecze Realu i Barcy? Czerwo za nic, gra aktorska zasługująca na Oskara, nieuznana bramka...

Awatar użytkownika
Zlotynr

• Pochwały:3

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez CorN93 » 07 Maj 2011, 12:56

Na wstępie napisze, że nie jestem fanem Realu. Po oglądnięciu ''aktorstwa'' i tego jakże znakomitego ''teatru'' Barcelony , stwierdzam ze to **** a nie drużyna. Oni nie są słabi, a i tak sędziowie im pomagają. Nie rozumiem tego, pamiętam mecz z Chelsea, Interem czy teraz z Realem, chociaż najbardziej mi utkwiła Chelsea i 4 słownie (CZTERY!) nie podyktowanie rzuty karne dla The Blues. Przypadek? szczególnie dwie po zagraniach ręką, które było widać ewidentnie. Co do Chelsea to się nie powinienem dziwić bo co roku odpadają po jakimś przekręcie (Liverpool, Barcelona, Manchester) Lubiłem oglądać Barcelone za styl, ale mam już dość tego faworyzowania i mam nadzieje ze Manchester United (choć też ich nie lubie :D) pokaże im co to znaczy prawdziwa piłka.
M-Forum nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi tego użytkownika.

When I get sad, I stop being sad and be AWESOME instead. True story.

Awatar użytkownika
CorN93

• Miejscowość:okolice Krakowa
  • Pochwały:6

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Morgana » 07 Maj 2011, 18:39

CorN93 napisał:ociaż najbardziej mi utkwiła Chelsea i 4 słownie (CZTERY!) nie podyktowanie rzuty karne dla The Blues. Przypadek? szczególnie dwie po zagraniach ręką, które było widać ewidentnie.

Ale o meczu na camp nou się już nie pamięta, co nie? ; )
Zlotynr napisał:Ale czy nie ma chociaż kawałeczek racji? Popatrz na ostatnie lata i sędziowanie w LM z Barcą... Półfinał z Chelsea? Późniejsze mecze? A ostatnie dwa mecze Realu i Barcy? Czerwo za nic, gra aktorska zasługująca na Oskara, nieuznana bramka...

Mieli po prostu szczęście. Żeby od razu sugerować że UEFA=Barcelona to jednak przesada, teorie spiskowe niczym "smolensk to był zamach" : D . A Mourinho zachowuje się jak hipokryta, jak rok temu wygrał z Interem po błędach sędziego to jakoś nie narzekał. Wtedy jakoś nie powtarzał jak zacięta płyta "dlaczego".
Zapomniałam, piłkarze Realu nie symulują, a to co zrobił Pepe to było "nic". Bo mi się wydawało ze to był niebezpieczny manewr, zasługujący na żółtą kartkę, a że sędzia był pod presją...

Morgana

Re: Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez CorN93 » 08 Maj 2011, 00:40

Morgana napisał:Ale o meczu na camp nou się już nie pamięta, co nie? ; )

Szczerze? Nie pamiętam :D ale wiesz pojedyncze sytuacje przy masowych przeciwko różnym drużynom nie są sobie równe. Oczywiście pamiętam gola Scholesa, który mógł zrujnować dotychczasową karierę Mourinho czy błędy w meczu z Interem, które były jednak po obu stronach, ale mimo to wciąż mnie zastanawia dlaczego akurat to Barcelonie się upiecze. Przypadek? :P

Awatar użytkownika
CorN93

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Morgana » 08 Maj 2011, 12:23

CorN93 napisał:Przypadek? :P

A jaką masz inną teorie? Spisek unicefu i uefy? :lol: . To nie pzpn, tam nie ma takiego burdelu i nie chce mi się wierzyć, że umawiają się po mrocznych piwnicach i ustalają jak przepchać Barcę do finału : D. Mieli kilka razy farta a teraz się robi z tego aferę.

Morgana

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez CorN93 » 08 Maj 2011, 18:17

Wszystko super poza tym, że Angel Maria Villar prezes Komitetu Sędziowskiego, który jest zwolennikiem Barcelony. To tylko taki jeden argument (zbieg okoliczności? oby), który mnie nie pokoi. Właśnie kilkukrotny fart jeszcze związany z sędziowaniem to w piłce niebezpieczna sprawa. Jeden czy dwa takie mecze można wybaczyć ale jak jest ich więcej to robi się już podejrzane.

Awatar użytkownika
CorN93

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Morgana » 08 Maj 2011, 22:31

CorN93 napisał:Wszystko super poza tym, że Angel Maria Villar prezes Komitetu Sędziowskiego, który jest zwolennikiem Barcelony.

I zapewne jest dojrzałym, odpowiedzialnym człowiekiem, który nie będzie ryzykował takiego stanowiska dla przepchania swojej ulubionej drużyny ; ). To jest poziom nastolatków.
Wiesz, ja po prostu uważa ze sędziowie są pod presją. Barcelona jest przez wielu uważana za najlepszą drużynę na świecie, ma miliony kibiców a Katalończycy traktują ją wręcz z czcią. I kiedy sędzia nie jest pewny, nie dowidział czegoś i słyszy wrzask wściekłego tłumu kibiców to po prostu wybiera łatwiejszą opcję.
Tak, Barcelona jest faworyzowana, ale nie ma w tym żadnego spisku tylko przyczyną jest to ciągłe gadanie o "boskiej Blaugranie".

Morgana

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez Chelsea&fan » 10 Maj 2011, 16:15

Sezony już się kończą. W lidze Angielskiej pewnie mistrzem już będzie ManU. Bo Chelsea zawaliła mecz z ManU 2:1 i jest już GAME OVER . Ale myślę ze następny sezon będzie nasz ! :D
You raise me up ;)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego, ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Chelsea i być z tego dumnym..."

Awatar użytkownika
Chelsea&fan

Mecz LM.

Nieprzeczytany postprzez florian333 » 12 Maj 2011, 10:15

Po pierwsze wypowiedzi typu sędziowie pomagają Barcelonie są śmieszne nawet jak na gimnazjalistów. Liga mistrzów to najwyższa półka jeśli chodzi o zespoły jak i o grono sędziowskie. Sam Hiddink powiedział co myśli o Mourinho i o sędziowaniu w Gran Derbi. Po drugie wygrała drużyna zdecydowanie lepsza, a błędy sędziego są wliczone w mecz, więc nie ma o czym mówić. Po trzecie zachowanie Mourinho woła o pomstę do nieba. Jak szanowany się trener może robić takie błazenady. Brawo!!! Wykrył spisek który obnaża świat futbolu, na jego najwyższych szczeblach. Teraz należy zlikwidować ligę mistrzów i wpuścić kuratora do UEFA. Żałosne.
W finale spotykają się dwie najlepsze drużyny tego sezonu i nie ma co do tego wątpliwości.
iautogielda.com

florian333

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry