Matura próbna z Operonem [22,23,24.11.2011]
Czego spodziewacie się jutro?
Żyj, jakbyś miał umrzeć jutro'
Św. Izydor z Sewilli
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

mgirl

Mandy napisał:Ja pisałam o "Makbecie" i "Nie-boskiej komedii" bo "Przedwiośnia" jeszcze nie przerabialiśmy![]()
loco15 napisał:Macie odpowiedzi na jutrzejszą matmę?

mgirl

anot napisał:jak matmA? to prawda, że meeeeeeega trudna?

martuśka. napisał:Dziwi mnie, że nie dali materiału, który do tej pory wg programu powinien być przerobiony, po co dawać coś co w programie jest powiedzmy przeznaczone na marzec? To się mija z celem w pewnym sensie.
vetus napisał:Wtedy byłaby to pół-matura, a nie matura
Mandy napisał:No ale powinni uwzględnić że np z matmy trudno jest pisać z czegoś co się jeszcze nie przerabiało. Nawet wzory wtedy nie pomagają..
anot napisał:jak matmA? to prawda, że meeeeeeega trudna?
vetus napisał:No ale przecież ona jest tylko po to aby dowiedzieć się gdzie ma się braki.
martuśka. napisał:Po prostu lepiej byłoby dać zadania z działów, które już są przerobione zgodnie z programem na dany czas i wtedy doszukiwać się braków w konkretnych działach.
martuśka. napisał:A czemu jest to matura z Operonem? Próbna czasem nie powinna być normalnie z OKE?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości