Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

mgirl

Blessthefall napisał:poza tym masło jest nie zdrowe bo zawiera dużo cholesterolu

mgirl

Pizzaro napisał:Ja nie wierzę w mity o cholesterolu, ale w sumie obojętne mi jest masło lub margaryna. Wolę jednak masło, jeżeli miałbym wybierać.
Blessthefall napisał:cholesterol to nie mit, tłuszcze pochodzenia zwierzęcego na prawdę go zawierają=)
Blessthefall napisał: od lat nie udowodniono co tak na prawdę jest bardziej szkodliwe, czy masło czy margaryna
Blessthefall napisał:dlaczego od razu tyle nienawiści drogi karr? =)
karr napisał:Blessthefall napisał: od lat nie udowodniono co tak na prawdę jest bardziej szkodliwe, czy masło czy margaryna
udowodniono. tylko, że wyniki tych badań są bardzo nie na rękę producentom zarabiających na wybitnie taniej produkcji margaryny.
.
Blessthefall napisał:ja wierze w informacje od lekarza=)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości