Marki ciuchow hip-hopowych jakie znacie :D
:P:PJesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.
:P:P

mgirl

mgirl

michalll napisał:Tak jak w temacie, wypisujemy marki ciuchow hip-hopowych.:P:P

monikaa napisał:!!!, oj nie wnikaj w to, jaki jest, bo pytał się o ciuchy, a nie o to, co o nim sądzimy. Nie znasz sklepów z hiphopowymi ciuchami? To się tu nie wypowiadaj, albo od kogoś ściągnij
@topic
ja tam kocham massa
katolik1998 napisał:wpiszcie sobie na allegro.pl skate i Wam wyskoczy.
Tylko mam prożbe do Was Skejty, nie róbcie z Thor Steinera, Pretoriana, Pit Bulla, Dobermana czy innych chuligańsko-kibicowsko-skinowskich ciuchów hiphopowych marek. Bo to jest nie do rymu i nie do taktu, by jakiś biały murzyn nosił konfederatkę na bluzę, czy na jego bluzach było pisane runami lub z napisem white trash.
p.s dziwny temat bo ja zawsze myslałem że dzieciaki ulicy prawdy sa głodni a nie gagetów czy szerokich spodni 8) :lol:

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości