Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Mam problem z własną MIŁOŚCIĄ. POMOCY!!!

Tutaj będą umieszczane wszystkie nic nie wnoszące, bądź też powtarzające się, tematy.

Nieprzeczytany postprzez Romek3322 » 04 Lut 2012, 03:14

Dziesięć miesięcy temu kolega zaprosił mnie na grila były dziewczyny no i oczywiście my dwaj najlepsi kumple spodobała mi się jedna dziewczyna oczywiście mojemu koledze też i to ta sama nie wiedziałem że się zakocham akurat w niej więc odpuściłem mineły dwa góra trzy dni i już byli razem ona zakochana w nim po uszy on też a mi oczywiście podobała się coraz bardziej aż się zakochałem nie rozbijałem tego związku bo chciałem żeby była szczęśliwa no i może przez dwa tygodnie była po tygodniu kolega powiedział mi że jak chce to mogę sobie do niej wystartować myślałem że żartuje ale nie tydzień później zaczął wymyślać jakieś powody byle tylko z nią zerwać próbowałem ich pogodzić ją pocieszałem wspierałem i zawsze miała we mnie oparcie przepraszam nadal ma we mnie oparcie i zrozumienie oczywiście ona już z nim nie jest ale ona ciągle go kocha a ja spotykamy się praktycznie co dziennie po pięciu miesiącach przyjaźni z nią wyznałem jej że ją kocham ale ona nie może pokochać mnie i nie rozumiem tego że jak jestem z nią obojętnie gdzie w sklepie czy gdzieś tam i spojrzę się na jakąś dziewczynę oczywiście ładną to ona mi mówi że sobie grabie kiedyś mi powiedziała że nie chce mnie stracić i nie chce żebym był z inną dziewczyną więc nie wiem sam już o co tu chodzi więc proszę was o POMOC!!! BO SAM JUŻ MAM DOSYĆ

Romek3322

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Ylx » 04 Lut 2012, 03:19

Zła nazwa tematu i zły dział.
Zapoznaj się z regulaminem forum:
regulamin-m-forum-pl-t17.html
.

Awatar użytkownika
Ylx
Moderator

• Pochwały:55

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Lut 2012, 03:19

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry