Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Małe doświadczenie, mały sprzęt..

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

Nieprzeczytany postprzez grucio » 17 Gru 2011, 19:52

Witam serdecznie Forumowiczów. Przejdę od razu do rzeczy. Jestem ze swoją dziewczyną kilka miesięcy, mamy po 19 lat. Z tego co wiem, miała przede mną dwóch partnerów- ona zaś będzie moją pierwszą. Wiem, że mnie kocha, a raczej na wiatr tego nie rzuca, bo jeden z jej związków trwał 2 lata, więc nie jest to jakaś dziecinna miłość. Więc wszystko wygląda idealnie, ale:
Wiem, że kochając się z nią dojdę szybko. Już kiedy się całujemy, namiętnie dotykamy itp, czuje że nie wytrzymuje, czasem nawet jakieś kropelki polecą. Wiem, że po alkoholu mógłbym wytrzymać znacznie dłuzej, ale zaś- pierwszy raz to robić nagrzmoconym? Mało ciekawe. Ten problem da się rozwiązać, bo to kwestia praktyki, ale jest jeszcze drugi który martwi mnie znacznie bardziej- rozmiar mojego penisa.
Dużo jest tematów, gdzie młodzież się martwi o swoje 'małe' rozmiary- ale tak na prawdę mieszczą się w średniej, albo troszkę im do niej brakuje. Ja zaś WE WZWODZIE mam jakieś 10cm długości.. Dodać do tego brak doświadczenia, po prostu boję się, że jej nie zaspokoję.
Wiem, że mnie kocha, ale seks to ważna rzecz w związku, nie ma co się oszukiwać.
No i pytanie do Was, w szczególności do kobiet, które uprawiały seks z 'małymi rozmiarami'- czy to ma sens? Czy może jestem bardzo przewrażliwiony na tym punkcie? Proszę o rady : )

grucio

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez ema » 18 Gru 2011, 22:05

@grucio wyluzuj. Weź linijkę, zaznacz sobie na niej 3 cm, czy 4 i zobacz ile to jest. Niewiele prawda? To taka jest różnica między członkiem 'średnim' a Twoim, czyli jak to określasz 'krótkim'.
Mam na mysli to, że różnica jest tak minimalna, że na prawdę, nie decyduje o udanym czy nieudanym seksie. Wielkość oczywiście ma znaczenie, ale w skrajnych przypadkach. Nie chciałabym mieć faceta z 4,czy 5cm członkiem, albo 20cm potworem. Reszta, czyli wszelkie przeciętniaki są super, i nie ma się co przejmować że centymetr za mały czy za duży.
I jak widzę, większosć osób wypowiada się w ten sposób, więc mam nadzieję, ze trochę Cię to podniesie na duchu (;

Co do szybkiego dochodzenia - nie ma reguły. To, że szybko się podniecasz, nie znaczy, że zrobisz falstart jak przyjdzie co do czego - równie dobrze możesz się tak zestresować, że w ogóle nie dojdziesz, to bardzo częste. Więc radziłabym nie kombinować, nie próbować ręcznych robótek na przedłużenie sprawy, idź na żywioł i zobacz jak będzie. Jesli skończysz za szybko - no problem, zakładam że dziewczyna zrozumie, w końcu nie jestes doświadczony, wiec raczej nie spodziewa się maratonu (; a nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wtedy się umyć i jazda od nowa, już trochę dłużej.

I najważniejsze - zapamiętaj sobie, nikt nie wymaga od faceta, żeby zaraz był ogierem i demonem seksu. Dziewczyna przy waszym pierwszym zbliżeniu nie będzie miała orgazmu, zapamiętaj to i najlepiej od razu się z tym pogódź, nie ma tak łatwo, trzeba się tego nauczyć. Więc kwetsia - zaspokoję czy nie jest w tej chwili najmniej ważna, bo jakby to powiedziec - 99% że nie i ona na pewno zdaje sobie z tego sprawę. Nie o to w tym chodzi, chodzi o bliskość, poczucie jedności, miłość, a poza tym - sama czynność jest przyjemna, nawet bez finiszu. Dlatego nie rozmyślaj tylko bo niepotrzebnie stawiasz sobie za duże wymagania, na wszystko przyjdzie czas (;

Powodzenia, i pochwal sie jak Ci poszło :twisted:
ps. nie pij alko przed - nie warto, nigdy nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje, a nóż pan generał pójdzie spać i będzie wtopa, lepiej robić to na trzeźwo (;

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 18 Gru 2011, 22:05

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez grucio » 19 Gru 2011, 12:31

Pochwale się, nie ma obaw. Tylko nie wiem kiedy to nastąpi, bo oboje mamy dość 'zajęte' mieszkania ;P

grucio

Nieprzeczytany postprzez Antykozak » 19 Gru 2011, 12:53

Dla chcącego nic trudnego. Weź dziewczynę na jakiś wypad do np. Zakopanego, wynajmij pokój jeśli oczywiście masz hajs i po problemie;)
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez piotrekforex » 22 Gru 2011, 10:14

dasz rade tylko nie panikuj...
Administrator strony:

http://www.opendoc.pl

piotrekforex

Nieprzeczytany postprzez tymbarkowa » 29 Gru 2011, 21:30

Jestem kobietą, i jak dla mnie najważniejsze byłoby uczucie i satysfakcja z samego przebywania razem ;)

tymbarkowa

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Gru 2011, 21:30

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez grucio » 10 Sty 2012, 20:18

Dobra dawno nic nie napisałem- sytuacja wygląda tak, że pogadaliśmy sobie i okazało się, że dla niej też to będzie pierwszy raz, więc przejmuję się tym teraz znacznie mniej. Nie ważne jak będzie, ważne że razem. Dam znać jak będziemy mieli to za sobą, chociaż aż tak bardzo nam się nie spieszy. Pozdrawiam : )

grucio

Nieprzeczytany postprzez amcia » 10 Sty 2012, 20:35

może być baleronem i też Cię "poczuje". Wszystko zależy od pozycji.
❤ Feels like, I'm standing in a timeless dream
Of light mists, of pale amber rose
Feels like, I'm lost in a deep cloud of heavenly scent
Touching, discovering You

Awatar użytkownika
amcia
Przyjaciel

• Miejscowość:Jastrzębie- Zdrój
  • Pochwały:4

Nieprzeczytany postprzez onglesmarron » 11 Sty 2012, 23:42

Za dużo się martwisz to się po prostu robi. Zresztą nie jest ważny rozmiar ważna jest bliskość i jak go używasz. Za duży też nie jest dobry bo kobietę cała pochwa boli w czasie stosunku. Każdy ma inne wymiary narządów i to nie znaczy że mniejszy jest gorszy!!! ;)
"Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli"

Awatar użytkownika
onglesmarron

Nieprzeczytany postprzez iinvisible » 24 Sty 2012, 15:54

Mój chłopak, również ma 10-12 cm. Nie przeszkadza mi to wcale :) Każdy seks z nim jest cudowny :)
Może na początku nie dochodziłam pierwsza, gdyż jak to wiadomo, mężczyźni szybciej szczytują od kobiet.
Mamy po 16-17 lat i uprawiamy seks na wiele pozycji :) jeżeli dojdziesz "do wprawy" z wytryskiem, aby Twój seks był dłuższy polecam pozycję na pieska :) Jest wtedy głęboka penetracja i są większe doznania.
To na tyle ode mnie :)
Pozdrawiam :D
Miłość niesie ze sobą wielkie szczęście,
o wiele większe od bólu, który przynosi tęsknota.

Awatar użytkownika
iinvisible

• Miejscowość:Lublin

Nieprzeczytany postprzez byku0224 » 24 Sty 2012, 16:01

Ja ci powiem od siebie ze nie raz uprawiałem sex, mam też małego i tak samo jak tobie czasem nawet przed stosunkiem poleci mi pare kropel z podniecenia. Przed stosunkiem najlepiej jeśli by cię zmasturbowała, dobierzcie sobie pozycję któa będzie najlepsza, ja proponuje klasycznie, niech nogami oplecie cię wtedy będziesz miał łatwiejsze dojście:)

byku0224

Nieprzeczytany postprzez qxReVeRxp » 26 Sty 2012, 12:37

OEMTelevision napisał:ważne żeby stał na baczność wtedy każda laska będzie Cię kochać :)

Nie ma to jak się wypowiedzieć na głupiego co ?
Jeśli uważasz że "laski" kochają tylko z powodu że ci szybko "staje na baczność" to odpuść sobie durne odpowiedzi , a wszyscy będą szczęśliwi...

OEMTelevision napisał:jak nie zrozumie to po co ci taka laska

Nie ma to jak zostawić ukochaną przez to że ci "nie zwaliła kapucyna"... Powstrzymam się od dalszego komentowania twojej wypowiedzi bo nie mam zamiaru ci tłumaczyć co to jest miłość , a jak na razie widać że: masz mało lat i napisałeś pierwszą durną myśl , albo nie byłeś w stałym związku...

grucio napisał:WE WZWODZIE mam jakieś 10cm długości.. Dodać do tego brak doświadczenia, po prostu boję się, że jej nie zaspokoję.

Daj spokój 10 cm to nie jest tak mało... Chciałbyś mieć takiego który zamiast sprawiać kobiecie przyjemność to zafundował by jej ból ?
Nie martw się na zapas. Każdy robił kiedyś coś pierwszy raz , a twoja ukochana nie musi być od razu po pierwszym razie z tobą wniebowzięta. Trening czyni mistrza ; >
"Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym." - Jan Paweł II

Awatar użytkownika
qxReVeRxp

Nieprzeczytany postprzez vaampire2100 » 27 Sty 2012, 16:55

Chyba powinienes sie bardziej skupic na samym stosunku, a nie zamartwiac rozmiarem, bo tro chyba nie ejwstnajwazniejsze co? ;)

vaampire2100

Nieprzeczytany postprzez Gliceryna » 29 Sty 2012, 00:06

Pewnie, ze ma sens, to że masz mniejszy sprzęt, niż byś sobie życzył, to nie znaczy, ze masz nie zaznać przyjemnosci seksu i że nie możesz dac rozkoszy swojej partnerce. Jest wiele pozycji, w których zaspokoisz dziewczynę mając niewielkie rozmiary. Zaletą małych sprzętów jest to, ze mogą stosowac głęboką penetrację, nie przysparzając partnerce bólu ;)
Polecam Ci przestudiowanie jakiegos poradnika z pozycjami seksualnymi i zobaczysz, która bedzie dla Was najlepsza.
A propos poradnika, to na fejsie jest fajny konkurs, gdzie można wygrac album "101 pozycji seksualnych..." ;)

Awatar użytkownika
Gliceryna

Nieprzeczytany postprzez Yvonne » 30 Sty 2012, 13:14

A no to ja Cię pocieszę :)
Po 1 rozmiar ma znaczenie ale tylko wtedy kiedy penis jest ZA DUŻY. Wówczas członek podczas stosunku dochodzi aż do szyjki macicy, co nie jest przyjemne... A może ona ma drobną, krótką pochwę i będzie idealny? :) Jeśli nie, to wiedz że do pobudzenia kobiety potrzebne są 2-3 cm jej wejścia do pochwy, a punkt G wybij sobie z głowy - to mit (co nie zmienia faktu, że jest ponoć na głębokości palca, więc też dasz radę ;) ). Ważniejsza od długości jest grubość.
Po 2 co do miłości oralnej. Przy 10 cm nie będzie miała odruchów wymiotnych, będzie w stanie wziąć go całego więc tym lepiej dla Ciebie. ;)

Awatar użytkownika
Yvonne

• Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez kurczak960 » 30 Sty 2012, 13:32

nawet się nie przejmuj, podczas 1 razu szybko się zorientujesz że te obawy były całkiem niesłuszne ;)

Awatar użytkownika
kurczak960

• Miejscowość:kraśnik

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry