Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Madonna

Dział dla osób lubiących typowo taneczną muzykę.

Madonna

Nieprzeczytany postprzez Marika » 24 Lut 2006, 20:04

Co o niej sądzicie ? Ja lubie jej piosenki i tyle. Jej to ekhm...nie za bardzo....wkurza mnie jej stylizacja na młodą gówniare a ta babcia w wieku emerytalnym jeszcze została uznana za najseksowniejsza piosenkarke wg jakiegos magazynu, w którym to najgorszą płytą roku była płyta j.blunta...ech ;/ ale sorry się jej udało...hung up też...na tym zakonczę :D

Awatar użytkownika
Marika

• Miejscowość:Rzeszów City

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Madonna

Nieprzeczytany postprzez pan xy » 03 Sie 2009, 23:27

cześć Wam egejn! :P jest gdzieś na Forum osobny temat o jej koncercie?
bo mam do sprzedania jeden bilet na warszawski koncert za 400 złotych (golden circle)
jacyś chętni do kupna i wspólnego pójścia? ;-)
GG: 923 12 68
ŁÓDŹ - Europejska Stolica Kultury 2016
http://www.lodz2016.com/

Awatar użytkownika
pan xy

• Miejscowość:Boat City ; )

Madonna

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 03 Sie 2009, 23:27

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Madonna

Nieprzeczytany postprzez JeSuisDansLeNuage » 18 Sie 2009, 19:40

podziwiam te kobiete ze pomimo swoich 51 lat moze skakac wiginac sie i nie miec zadyszki jednoczesnie spiewajac:) bylam teraz na jej koncercie i powiem ze jestesm w wilekim szoku :) jaki glos na plycie taki sam glos na koncercie! nie spiewala z playbacku !!!! jestem pelna podziwu dla tej kobiety.

Awatar użytkownika
JeSuisDansLeNuage

Madonna

Nieprzeczytany postprzez LuUiza » 16 Wrz 2009, 15:46

Lubię Madonne z czasów '80 , '90. No i jeden kawałek terażniejszy "Celebration". Ale w tym okresie to już nie ta sama Madonna co 20 lat temu. Ten styl tworzenia muzyki do niej nie pasuje, czegoś mi w tym brakuje.

Dodano 16 Wrz 2009, 20:50:10:
Lubię Madonne z czasów '80 , '90. No i jeden kawałek terażniejszy "Celebration". Ale w tym okresie to już nie ta sama Madonna co 20 lat temu. Ten styl tworzenia muzyki do niej nie pasuje, czegoś mi w tym brakuje.
I'm just a dreamer,who dreams of better days.

LuUiza

• Miejscowość:Daleki Wschód....Polski ;)
  • Pochwały:1

Madonna

Nieprzeczytany postprzez alexia » 16 Wrz 2009, 16:21

Ja osobiście nic do niej nie mam,nie słucham jej ale jakoś mi ona nie przeszkadza a ni nic w ten deseń. Jedna z nielicznych w tej branży która gra i gra i nie przestaje,szacunek.
“You only live for tomorrow. The ones that live for tomorrow get fucked by the ones living for today. I only live for today.” — Won Bin “The Man from Nowhere”
Heart as big as the city. Heart as big as Liverpool.

Awatar użytkownika
alexia

• Miejscowość:United States Bitch
  • Pochwały:47

Madonna

Nieprzeczytany postprzez Niekonkretna » 23 Wrz 2009, 21:00

Nigdy nie lubiłam tej kobiety, może bardzo pojedyncze piosenki powiedzmy, że lubię, chociaż to chyba za dużo powiedziane. Nie rozumiem jej fenomenu, jest fałszywa muzycznie (dopasowuję się do tego, co się sprzeda), a jej muzyka wydaje się płytka... Przynajmniej ta nowa Madonna. Nie wgłębiałam się mocno w jej twórczość, bo nigdy nie dała mi do tego powodu, nie zachęciła.
Jesteś katorżnikiem wyróżniania się. (...) Ponieważ nie chcesz, bo lękasz się krańcowo wyróżnić albo nie możesz, bo nie masz po temu kwalifikacji, władzy, talentu, tupetu, bezwstydu i temu podobne - to wyróżniasz się tak zwaną przeciętnością.

Awatar użytkownika
Niekonkretna

• Pochwały:3

Madonna

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 23 Wrz 2009, 21:00

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Madonna

Nieprzeczytany postprzez przemasboss » 30 Mar 2011, 15:37

Trzeba przyznać Madonnie że nieźle się trzyma jak na swój wiek. Lubię sobie czasami posłuchać jej piosenek. Do moich ulubionych należą "4 Minutes ", "Give It 2 Me" , "Hung Up" i "Celebration" . Myślę że jest to dobra mało, jedna z najlepszych wokalistek na świecie.

przemasboss

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry