Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

M-forumowa szafa - czyli pokaż swoje ubrania/dodatki

Wszystko na temat najnowszych trendów dotyczących ubierania się.

Postprzez White_Rose » 31 Lip 2011, 20:06

Dziewczyny - pochwalcie się swoimi sklepowymi zdobyczami ; )

W tym temacie wklejamy zdjęcia swoich ciuszków, biżuterii, torebek, szaliczków i wszystkiego, co chcecie nam pokazać ; ) Zachęcam również do komentowania i wymieniania się opiniami ;)

Miło by było gdybyście przy zdjęciu napisały gdzie kupiłyście prezentowaną rzecz i ile kosztowała [oczywiście jeśli jeszcze pamiętacie : )].

Na forum jest kilka tematów o ubraniach/biżuterii/dodatkach, w których można by się podzielić swoimi rzeczami, jednak myślę, że taki oddzielny temat będzie lepszy. Wiadomo do czego służy - tylko wklejamy swoje zdjęcia i komentujemy. Poza tym jeśli zrobimy to tylko w jednym miejscu, to wszystko będzie bardziej przejrzyste ; )
Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.

Awatar użytkownika
White_Rose
Kumpel

• Pochwały:18

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez White_Rose » 31 Lip 2011, 20:15

No to ja zacznę:

1. Skórzana torebka kupiona w sh za jedyne 15zł !
Image

2. Tunika/bluzeczka w kwiaty - również z sh za 28zł - chodziłam za nią z dwa tygodnie, strasznie mi się podobała ale na metce rozmiar XL, a ja noszę S/XS - w końcu stwierdziłam, że ją wezmę i dam do krawcowej ;)
Image

3. Naszyjniki z bursztynowymi wisiorkami. Zrobione przeze mnie ; )
Image

Awatar użytkownika
White_Rose
Kumpel

Postprzez mgirl » 31 Lip 2011, 20:15

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez Lenoczka » 01 Sie 2011, 08:28

White_Rose, świetna torebka , aż nie mogę uwierzyć , że dałaś za nią tyko 15 zl ! bo na prawdę fajna i pasuje do wszystkiego , bluzeczka też mi się podoba , może dla tego , że ma bardzo twarzowe kolory ;) naszyjniki - nie bardzo w moim stylu , ale odpowiednio połączone ze strojem , myślę , że mogą stanowić ciekawy dodatek . :wink:
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym
Wśród tandety lśniąc jak diament
Być zagadką , której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas

Awatar użytkownika
Lenoczka

• Pochwały:10

Postprzez Liszka » 01 Sie 2011, 08:40

Różycznko, torebka jest fantastyczna, szukam podobnej od jakiegoś roku, znajdę! ;d tunika ładna, wdzięczna ; )

Póki co, mój ukochany zakiet, z lumpeksu, zaważył chyba 1zł plus minus kilkadziesiat groszy, jest na mnie za duży, ale go kocham.
Image
Image
Przy okazji widać moją torebkę zdobytą w Marc Picardzie za 79,90 oraz sandały, za które dałam 160zł i wczoraj odpadła od nich podeszwa, nie mam paragonu i muszę je skleić (*)

Letni zestaw na rękach. Zegarek kupiony w Zakopanem za 19zł, pierścionek z motylem z przeceny z New Yorkera, srebrne dostane, koraliki to zeszłoroczne i tegoroczne prezenty od kolonistów, rzemyki nosze od dawna dawna, kupne.
Image

Ok, tyle. Za resztę, już bez mojej twarzy i ciała zabiorę się po powrocie.
Dopóki gra muzyka, mija cała wieczność, jak życie w powieści.

On jest facetem. Ona kobietą. Facet, kobieta, to daje pożądanie. Proste.
♥♫

Awatar użytkownika
Liszka
Moderator

• Miejscowość:Szczecin.
  • Pochwały:47

Re: M-forumowa szafa - czyli pokaż swoje ubrania/dodatki

Postprzez complicated » 01 Sie 2011, 08:56

Liszka!!!!!!!!!!! Upoluj tez dla mnie taką marynarkę/zakiet :D Swietna jest :)

Coś z czego jestem bardzo zadowolona to moja letnia sukienka ktora kupilam za 40zl z przesyłką (zdjęcia nie są robione na mnie):
Image

Image
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
complicated

• Pochwały:8

Postprzez White_Rose » 01 Sie 2011, 09:57

Liszka, świetny żakiet ; ) ja teraz poluję na czerwoną marynarkę właśnie.

Iskra, ładna sukieneczka, lubię kwiatki ;p

Awatar użytkownika
White_Rose
Kumpel

Postprzez mgirl » 01 Sie 2011, 09:57

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez niepokolorowana » 01 Sie 2011, 10:39

Liszka, fajny żakiet. Też musiałabym sobie taki kupić, bo pasowałby mi do butów :mrgreen:
Iskra, cudowna sukienka! ;)
Albo wspomnienie minionego szczęścia rozpaczą napełnia dzień dzisiejszy, albo męka, która się staje, ród swój wywodzi od uniesień, które stać się mogły.

Awatar użytkownika
niepokolorowana

Postprzez Darcia K » 01 Sie 2011, 16:25

White_Rose, a mi, dla odmiany, torebka się nie podoba. Za to zachwycam się tuniką.
Liszka, żakiet, torebka, buty <3
Iskra, umarłam, uwielbiam takie sukienki!
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Postprzez yncydent » 01 Sie 2011, 16:35

White_Rose, om, cudowna torebka.
Liszka, marynarka, buty i torebka fantastyczne. poka buty z bliska.

poza tym, Liszka, nieogarniam już jaki masz w końcu kolor włosów. ;d
wybuchy rysuję, że niby bukiety. psycholożka się daje nabrać.

Awatar użytkownika
yncydent

• Pochwały:22

Postprzez martuśka. » 01 Sie 2011, 18:44

White_Rose tunika po prostu wow:)
Iskra, sukienka cudowna, też taką chce:P
Liszka, buty wydają być mega, daj zbliżenie:P

Teraz coś z mojej szafy, zdjęcia nie są pierwsza klasa, niektóre ciuchy są zmienione przez aparat (głównie kolor) no ale cóż... To ja pozuję, tym bardziej zdjęcia lipne ale na wieszaku czy jak leżą to ciuch często traci urok.
1. Zaczynam od mojej perełki z lumpku. Sukienka za 20zł, z kieszeniami, bawełniana w 100%.
Image
2. Moja ukochana bluzka Dorothy Perkings z lumpku, bodajże 22zł za nią zapłaciłam ale nie żałuję. Jest zwykła ale ja ją uwielbiam.
Image
3. Tu dwa ciuszki. Pierwsza to tunika japan style (ta na mnie), noszę do niej spódniczkę (będzie pokazana) bo jest bardzo krótka, do tego zawsze szpilki i choć ja nie czuje sie w tym jakoś super to mój Michał szaleje wtedy na mój widok więc czasem założę dla Niego. Cena to chyba 7zł:) A drugi ciuszek to sukienka z lumpku, zupełnie prosta, trochę sztuczna z materiału i ciśnie mnie pod biustem bo gumki są za ciasne, muszę je poluźnić ale spodobała mi się od razu, chyba też 20zł za nią dałam.
Image
4. Ta bluzka bardzo straciła na zdjęciu. Oczywiście z lumpku, ceny już nie pamiętam. Była moją perełką za nim kupiłam tą szarą od Dorothy. Nadal ją lubię tylko mimo bawełny dość ciepło w niej jest przez ten golf. Ale jest oryginalnego kroju, ja nigdzie podobnej nie widziałam:)
Image
5. Moja ukochana spódniczka, prezent od Ukochanego na święta. Noszę ją praktycznie ciągle. Jest bardziej zimowa bo materiał jest dość gruby i podwójny ale nie mogę znaleźć podobnej letniej wersji tej spódniczki więc noszę tą:
Image
6. Biżuteria: Kolczyki z Avanti kupione chyba dwa lata temu w tymże sklepie w Poznaniu, były dłuższe ale łańcuszki obcięłam, nie są srebrne i zachodzą dziwnym nalotem ale na uchu wyglądają całkiem całkiem. Moja ulubiona zawieszka motylek, dostałam od chrzestnej na 18tskę, uwielbiam go nosić tylko, że to jedyna rzecz złota i nie ma z czym za bardzo. Bransoletka to ostatni nabytek i uwielbiam ją, kupiłam choć jest za duża o centymetr:P
Image
7. Buty. Sandały - mam już ich dwie pary w swojej szafie, obie czarne ale przymierzam się do kupna trzeciej pary ale białej, zakupione w tym sezonie w Booti za 30zł, w CCC są za 40zł. A szpilki to Ray za 60zł i są mega wygodne, co prawda farbują mi stopy ale na prawdę dobrze mi w nich się chodzi:
Image
Image

Dobra starczy:)
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Postprzez White_Rose » 01 Sie 2011, 22:44

martuśka., sukienka w kwiatki jest śliczna, szara bluzka też bardzo mi się podoba - lubię takie proste rzeczy, no i spódniczka oraz kolczyki również bardzo w moim stylu ;)

Dobra, to ja się muszę teraz pochwalić swoimi urodzinowymi łupami (ahh jak ja kocham urodzinki) :mrgreen:

Image

kopertka, sekretnik i pierścionek dostałam od Ukochanego.
naszyjnik z dużym czerwonym oczkiem od przyjaciółki.

Prezenty jak najbardziej trafione - wszystko bardzo w moim guście ;)

Awatar użytkownika
White_Rose
Kumpel

Postprzez mystery » 01 Sie 2011, 22:51

White_Rose, mam wrażenie, że też już umiałabym trafić w Twój gust z prezentem, nasza forumowa stylistko nr 1 : :mrgreen:
Kopertka urocza, chyba gdzieś niedawno taką macałam:P
wanderlust queen

svaku svoju grešku znam

Awatar użytkownika
mystery
Przyjaciel

• Miejscowość:Absurdystan
  • Pochwały:35

Postprzez Darcia K » 02 Sie 2011, 14:17

Martuśka., jedynka, ciuch po prawej z trójki, spódniczka i buty <33
White_Rose, z tej biżuterii nic mi się nie podoba.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Postprzez niepokolorowana » 02 Sie 2011, 21:38

martuśka., ja już chyba w temacie o ostatnim zakupie chwaliłam tą sukieneczkę :mrgreen: Zwykła szara bluzeczka jest fajna, bo i zwykła. Spódniczka świetna. Wisiorek z motylkiem uroczy - swego czasu sama chciałam sobie taki kupić. Identyczne sandałki miałam kupować! Zrezygnowałam z nich na rzecz innych, nawet wygodnych. Podobały mi się i podobać mi się będą, bo lubię takie zwyczajne buciki bez żadnych udziwnień. Pasują do wszystkiego i to jest ich plusem :)
White_Rose, ja chcę je wszystkie! Nie kupuję sobie takich rzeczy (właściwie nie wiem dlaczego. moze dlatego, ze gubie takie drobiazgi), ale cholernie mi się podobają. Ta koperta chyba najbardziej ;)
Albo wspomnienie minionego szczęścia rozpaczą napełnia dzień dzisiejszy, albo męka, która się staje, ród swój wywodzi od uniesień, które stać się mogły.

Awatar użytkownika
niepokolorowana

Postprzez Mandy » 03 Sie 2011, 08:19

White_Rose, ukochany ma gust ten sekretnik jest cudowny :)
Dziewczyny dzisiaj z byle kim nie tańczą
Nie wiem czy o tym wiesz
Naturę mają coraz bardziej samczą
Więc ty się lepiej strzeż

Awatar użytkownika
Mandy

• Miejscowość:TRG
  • Pochwały:8

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry