jak to z waszą opinią jest? Akceptujecie ich czy odrzucacie?Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209677 postów.
jak to z waszą opinią jest? Akceptujecie ich czy odrzucacie?
mała czarna napisał:A co tu można akceptować albo odrzucać? Człowiek jak człowiek
Jeśli ktoś czuje, że w jego żyłach na prawdę płynie krew emo, no problem. Ale nie trawię wszelkiego rodzaju pozerów. A styl emo robi się coraz bardziej modny, więc będzie ich coraz więcej.
Ani mi ziębią, ani grzeją.
michalsz1b2 napisał:Czasem... ludzie poprostu sie tka ubieraja a wcalenie sa nie lub sami sobie przeczą... Razz

http://video.google.com/videoplay?docid=8901841783766953622
Jeszcze do niedawna nie wiedzialem co to oznacza EMO, teraz juz wiem ze spotkalem pare takich osob wczesniej. Nie lubie ludzi uzalajacych sie nad soba, mowiacych jak to jest zle. Takie smutki gow*** mnie obchodza
Hmmmmmm… zawsze mnie zastanawiali tacy ludzie, bo już od pewnego czasu spotykam na swojej drodze coś na ten styl ale jak do tej pory nie wiedziałem co to ma być a to po prostu było EMO!!!
Jak dla mnie to oni mają coś z psychą i powinni się leczyć. Ale z drugiej strony to ich sprawa, w co się ubierają i jak wyglądają byle by nie truli mi o swoich sprawach!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość