Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Ludzie EMO

W tym miejscu wypowiadamy się na tematy poważne. Nie bójmy się. Przełammy swój wstyd!

Ludzie EMO

Nieprzeczytany postprzez michalsz1b2 » 08 Mar 2007, 20:41

Zastanawiam sie , co sądzicie o ludziach EMO , chyba każdy spotkał sie z tym okresleniem prawda? Coraz częściej- chyba (a w zasadzie tak mi sie wydaje) w polsce zaczynają byc takie przypadki , iż ludzie zamieniają sie w chodzące nieszczęścia, o czarnych lub ciemnych barwach... co o nich sądzicie i czy sami tacy jesteście... ;> Czasem... ludzie poprostu sie tka ubieraja a wcalenie sa nie lub sami sobie przeczą... :P jak to z waszą opinią jest? Akceptujecie ich czy odrzucacie?

michalsz1b2

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Ludzie EMO

Nieprzeczytany postprzez IgreKowiCz » 23 Maj 2010, 12:40

dziewczyna39 napisał:nie masz co sie klocic i wybrzydzac.

widocznie mamy dwa różne światopoglądy i inaczej myślimy, trudno. Pozostaje podziękować i za dyskusję i ją zakończyć :wink:
H&M Moim Domem, Bieber Moim Bogiem
Najgenialniejsze pośladki forum
Najmądrzejszy,Najcudowniejszy,Najwspanialszy
Moja Seksowność - Bezgraniczna

Awatar użytkownika
IgreKowiCz

• Miejscowość:ZRW
  • Pochwały:20

Ludzie EMO

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 23 Maj 2010, 12:40

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Ludzie EMO

Nieprzeczytany postprzez House » 23 Maj 2010, 12:43

IgreKowiCz napisał:Normalni ludzie się nie tną, normalnie ludzie zachowują się inaczej - szukają rozwiązania, a nie wybrzydzają .. psycholog beee... rodzice beee...
normalnym jest, ze nie wszyscy ludzie niestety sa normalni. ludzie roznie reaguja na swoje problemy, nieraz tak jak mowisz, szukaja rozwiazania, nieraz wola plakac w poduszke i krzyczec filmowe "dlaaaczego?! dlaaaczego jaa?!", a nieraz przyjdzie taki ze skosna grzywka i stwierdzi ze jego rozwiazaniem problemow jest spotkanie reki z zyletka. wedlug mnie to glupie, ale nauczylem sie tez ze duzo ludzi jest glupich.
Ostatnio edytowany przez House, 23 Maj 2010, 12:49, edytowano w sumie 1 raz
to jest miejsce na madry cytat. sam go sobie wstaw.

Awatar użytkownika
House

• Pochwały:4

Ludzie EMO

Nieprzeczytany postprzez byku0224 » 23 Maj 2010, 12:47

Może i nie jestem normalny ale kto jest? Mam uraz do psychologów zresztą po co mam mówic komuś obcemu co mnie dręczy jeżeli mu nie ufam? Zadaniem psychologów jest wydanie tylko opini. Czy pomagają ludziom bo to lubią? W większości pomagają (o ile można nazwać to pomocą) bo mają taką prace.
Ja nie wybrzydzam ale mówie jakie mam podejście do tego. Wybrzydzać to ja moge jedzenie bo nie lubie ale bynamniej jedzeniu ufam że się najem.
Ale wracając do tematu czy cięcie musi być nieodłączną częścią emo?
Bo w końcu to jest na temat emo a nie na obalanie czy cięcie jet normalne czy nie

byku0224

Ludzie EMO

Nieprzeczytany postprzez agathee » 23 Maj 2010, 18:08

Hm, emo to nie mój styl, w życiu bym się tak nie ubrała, nie uczesała jak Oni, ale nie mam nic do takich ludzi. Mają taki styl i to szanuje, jestem osobą tolerancyjną. Każdy ubiera się wedle gustu.
zacznij doceniać to co masz za nim czas sprawi, że docenisz to co miałeś .

Awatar użytkownika
agathee

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry