Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Wszystko co tyczy się muzy, wykonawców i sprzętu grajacego...
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez Blud » 24 Lis 2011, 14:52
Do mnie w ogóle to nie przemawia. Mam szacunek do Marka Kaczmarskiego ale nigdy nie podobała mi się jego twórczość. Może za dużo polityki w tym wszystkim.
www.wyborcza.biz - BIZNES, LUDZIE, PIENIĄDZE
Blud
- Pochwały:1
przez mgirl » 24 Lis 2011, 14:52

mgirl

przez Jarni » 10 Sty 2012, 23:50
Jak jakoś jestem bardzo związany z twórczością Kaczmarskiego [chodź mój młody wiek może na to nie wskazuje]. Był on na pewno jednym z najwybitniejszych Polskich bardów ostatnich czasów.
Z tych jeszcze żyjących podziwiam Gintrowskiego, czy [chodź tworzącego w troszkę bardziej ośmieszającym stylu] Martina Lechowicza.
Myślę że czasy poezji śpiewanej w naszym kraju już minęły, teraz ludzie wola słuchać muzyki lekkiej i wpadającej w ucho, która najczęściej nie ma wielkiego przesłania.

Jarni
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości