Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Lingwistyka angielski-niemiecki UJ Kraków. :>

Wszystko na temat studenckiego, często pieskiego życia ;)

Nieprzeczytany postprzez lolek10 » 09 Sty 2012, 13:05

Witam, kradnę konto koleżanki.

Zakładam ten wątek, ponieważ Google nie są w stanie mi za bardzo pomóc, a nawet, jeśli, to znalezione tam strony mnie nie satysfakcjonują, z reguły są to wypowiedzi sprzed wielu lat.

Zatem, czy ktoś mógłby mi udzielić jakichś informacji na temat lingwistyki angielski-niemiecki na krakowskim UJ? Chodzi mi o to, czy ciężko się dostać (nie istnieje niestety możliwość przejrzenia progów z zeszłych lat na stronie tego uniwersytetu), czy jest wiele zajęć, czy materiał jest trudny, jak przebiegają zajęcia, jaka jest atmosfera etc., po prostu wszystko mnie interesuje.

Jakieś własne doświadczenia, może swoich znajomych? ;>

Na kierunek ten wybieram się tak czy inaczej, ale po prostu zżera mnie ciekawość, jak to wygląda.

Awatar użytkownika
lolek10

• Miejscowość:Derezdenko :))
  • Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 09 Sty 2012, 13:05

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry