Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Liga Mistrzów/Liga Europejska 2011/2012

Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.

Postprzez Arsen » 23 Sie 2011, 15:42

Dziś może być historyczna chwila dla nowszej historii polskiego futbolu. Dziś Wisła Kraków może awansować jako pierwsza po 15 latach przerwy do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Piwa, chipsy, czy co tam chcecie, brać w dłonie i siadać o 20:45 przed telewizory i kibicować, tak długo już na to czekamy, po za tym tu chyba dla większości w tym dla mnie byłaby to pierwsza możliwość oglądania polskiego klubu w LM :)
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez Pizzaro » 23 Sie 2011, 17:20

Jeżeli chodzi o LM to mam nadzieję, że Real zagra w finale oraz Napoli wyjdzie z grupy. Chciałbym także, żeby Wisełka się godnie zaprezentowała. Szkoda Meliksona, no cóż... :roll: No i Manchester City - będę po cichu dopingował. Ciekawe co smoki bez Boasa, Falcao.
Liga Europejska ? Trudno będzie o awans dla Śląska, Legia w troszkę lepszej sytuacji.

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75

Postprzez mgirl » 23 Sie 2011, 17:20

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Arsen » 23 Sie 2011, 18:44

Śląsk w praktyce już stracił szanse, Legia przy sporej dawce szczęście może awansować, szkoda że nie będzie grać Radović, bo jednak on z Ljuboją są napędem ataku Legii a trzeba w rewanżu strzelać gole

dlaczego? trudno pozostaje się zadowolić Ligą Europy, tam przynajmniej Wisła będzie miała szanse coś więcej ugrać
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

Postprzez Mergalag » 08 Wrz 2011, 23:07

Legia przeszła. Kibicowałem Śląskowi i Jagielloni ale Wiśle sorry nie moge.
Z dwóch powodów
1) Zamiast Wisła można na nich mówić Cudzoziemcy Kraków. Co to za polski zespół gdzie gra góra trzech Polaków w wyjściowym składzie?
2) Zespół polski który wejdzie do LM dostanie tyle forsy że odjedzie innym na lata świetlne. Więc sorry ale po mojemu to to ma być Legia:)

Awatar użytkownika
Mergalag

Postprzez Arsen » 09 Wrz 2011, 11:57

czyżby tu się kłaniały klubowe porachunki kibica? ;)

Awatar użytkownika
Arsen

Postprzez johanneskate » 15 Wrz 2011, 16:19

Oglądał ktoś wczorajszy Man City?
Co oni robią? Są tak dobrzy technicznie, mają super obrońców, pomocników, napastników.
Pytam się, co oni robią?
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Postprzez mgirl » 15 Wrz 2011, 16:19

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez Pizzaro » 15 Wrz 2011, 16:25

Graja, Napoli to nie chłopczyk do bicia przecież :)! City ma pakę na miarę Ligi Angielskiej, czy LM. A wczoraj bardzo wyrównany mecz był. Miłe zaskoczenie w Barcelonie no i Real wygrała ^^

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75

Postprzez Arsen » 15 Wrz 2011, 16:28

Man City, widocznie jeszcze nie są tacy dobrzy, nie wystarczy nakupować sobie gwiazd, zlepić ich w 11 i na murawę.

A dziś Legia z PSV i Wisła z Odense, liczę na co najmniej remis w pierwszym meczu i wysoką wygraną gospodarza w drugim, ot taka moja fantazja :D

Awatar użytkownika
Arsen

Postprzez johanneskate » 15 Wrz 2011, 16:30

Arsen, no Legia z PSV jednak może mieć spore problemy z tego jak patrzę na poziomy i zdobycze obu klubów. A Wisła, jeśli nie przejdzie gładko, to będzie wstyd. :D
Image
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

Postprzez Arsen » 15 Wrz 2011, 16:37

nie patrzę na zdobycze a na aktualną formę PSV, gdyby to było PSV za czasów Hiddinka, czyli tak sprzed 5-6 lat to nie dawałbym Legii szans w tym starciu a tak przy ostatnim trumfie nad Spartakiem śmiem wątpić że i PSV nie stoi na przeszkodzie do wygranej czy tam bardziej realnego remisu :) Lech mógł to i oni mogą

Awatar użytkownika
Arsen

Postprzez Siembi » 15 Wrz 2011, 17:34

ManCity widać jeszcze niezgrane w ofensywie trochę, ale będą kosić równo w środku sezonu, zobaczycie. Napoli świetna gra w drugiej połowie, Lavezzi mi się podobał, Hamsika trochę mało, Cavani zrobił swoje. Z wtorkowych meczów oglądałem Arsenal, świetny mecz, głównie za sprawą Borussii, biegali jak szaleni, świetna gra skrzydłami, zasłużony remis. Wojtek jak zawsze pokazał się z bardzo dobrej strony, już chyba pewniak w bramce Arsenalu na lata, pomimo takiego młodego wieku.

Siembi

• Pochwały:1
Użytkownik zbanowany

Postprzez Arsen » 15 Wrz 2011, 20:56

spodziewałem się lepszej gry Legii, jestem lekko rozczarowany a przez zmęczenie nie mam ochoty nawet się denerwować ich dzisiejszą grą

Awatar użytkownika
Arsen

Postprzez liverfan4 » 08 Gru 2011, 18:47

No i stało się - zakończyła się faza grupowa Ligi Mistrzów.Oprócz tego że jak zwykle do fazy pucharowej awansowała Barcelona,Real czy Chelsea to jeszcze na wiosnę zobaczymy APOEL,Basel.Właśnie ponad to w Lidze Europy obejrzymy na wiosnę Man Utd,City.Jak myślicie ? Kto przejdzie mecze 1/8 i awansuję do kolejnej rundy ?

liverfan4

Postprzez hidalgo » 08 Gru 2011, 20:59

Co myślicie o tym Olimpicu Lyon kupil ten mecz z Dynamem czy nie,bo strzelic 6 bramek w 45 to jedno ale Dynamo sobie totalnie odpuściło w drugiej połowie przecierz to było widać gołym okiem.A co myślicie o bramkach Ajaxu raz sie pomylic to jeszcze ale przy tej drugiej bramce no to arbiter linowy naprawde sie popisał,chyba że dostał w kieszeń.
'Są chwile które w pamięci zostają i chociaż czas mija one nie mijają.'

'Życie jest piękne... podaj sznur.'

Awatar użytkownika
hidalgo

• Pochwały:1

Postprzez johanneskate » 08 Gru 2011, 21:12

hidalgo napisał:6 bramek w 45

w 28 minut, spięli się, byli na fali.

A gdyby błędy były faktycznie w meczu Ajaxu tak ewidentne to byłaby o wiele większa afera. Zbieg zdarzeń i tyle.
Image
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry