Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

[SPRZEDAM] LG P7200 - Telefon

Forumowe targoWWWisko, czyli kupię, sprzedam, wymienię. Prawo do zakładania tematów przysługuje od 50 postów.

Nieprzeczytany postprzez Sok z Orzechami » 11 Sie 2011, 09:53

Witam, mam na sprzedaż telefon LG P7200. Nie jest to może telefon z ery nowoczesnych telefonów dotykowych, na które jest teraz moda, ale mam nadzieję że ktoś się jednak skusi, znalazłem bowiem na allegro świetną bluzę, niestety funduszy brak, także mam nadzieję że znajdzie się tutaj jakieś dobre serduszko. :D

Opis:
Aparat cyfrowy pixele: 2 [Megapixeli]
Aparat cyfrowy zoom: 16x

Ilość kolorów: 262144
Rodzaj: kolorowy TFT
Wymiary - szerokość: 176 [px]
Wymiary - wysokość: 220 [px]

Bluetooth: tak
Dyktafon: tak
EDGE: tak
GPRS: tak , Class 10
HSCSD: nie
IRDA: tak
Java: tak
MP3: tak
Obsługa USB: tak
Przeglądarka xHTML: tak
Radio FM: nie
Radio FM - RDS: nie
SyncML: tak
Transmisja danych i faksów: tak
WAP: tak

Image
Image
Telefon różni się troche od tego na zdjęciach, część klapki z przodu jest srebrna tak samo jak i przyciski na niej. Technicznie telefon sprawny w 100%, natomiast optycznie, jest troszkę porysowany ale to ślady normalnego użytkowania. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany prosze pisać PW. Pozdrawiam.
Here Comes The BOOM!
Go Hard Or Go Home
"Niech twoje plany będą ciemne i nieprzeniknione jak noc, a kiedy ruszysz, uderzaj jak błyskawica"

Awatar użytkownika
Sok z Orzechami

• Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 11 Sie 2011, 09:53

Awatar użytkownika
mgirl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry