Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Lekkostronniczy

Jeśli jesteś fanem dużego ekranu, to nie możesz przejść obojętnie obok tej kategorii.

Lekkostronniczy

Nieprzeczytany postprzez saulriets » 20 Gru 2011, 22:47

Kto zna? Kto lubi ?

Dla nieznających .
Lekkostronniczy - kilkuminutowy podcast nadawany od poniedziałku do piątku o godzinie 18:00 .
Karol Paciorek i Włodek Markowicz rozmawiają po prostu o tym co przeczytali czy usłyszeli. W każdym odcinku Pani Kasia oraz Grupa na fejsie .

Jeśli chodzi o mnie lubię i oglądam. Chłopacy naprawdę są świetni, zawsze można się pośmiać oglądając nowy odcinek. Co najważniejsze, miło się ich słucha : P Ponadto nie zarabiają na tym, nagrywają odcinki bo lubią to robić. Spotykają się także ze swoimi widzami na lekkostronniczych piwach, więc wydaje mi się , że ich aktywność całkiem fajną sprawą.

A wy co na ten temat sądzicie ? :)

Zainteresowanych, nieznających zapraszam do obejrzenia :
http://lekkostronniczy.tv/
A tutaj mój ulubiony 100 odcinek - http://www.youtube.com/watch?v=8h5O4byq ... r_embedded

Awatar użytkownika
saulriets

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Lekkostronniczy

Nieprzeczytany postprzez dziewczyna39 » 20 Gru 2011, 22:56

ogladalam dlugo regularnie, teraz czasami zagladam, ale za duzo tego. jednak trzeba przyznac, ze sa swietni, maja fantastyczne poczucie humoru, inteligentni i calkiem rozni;) no i z Krakowa.

ah, i jeden z moich ulubionych:)
Oszukują biednych ludzi
Ostatnio edytowany przez dziewczyna39, 20 Gru 2011, 23:05, edytowano w sumie 1 raz
I'm waiting for the rain
to wash who I am

Awatar użytkownika
dziewczyna39
Kumpel

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:6

Lekkostronniczy

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 20 Gru 2011, 22:56

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Lekkostronniczy

Nieprzeczytany postprzez saulriets » 20 Gru 2011, 23:01

ooo jak miło, szczerze mówiąc już zaczynałam się martwić , że nikt ich tutaj nie zna :P
Cieszę się, że i Ty - dziewczyna39 lubisz, a przynajmniej kiedyś lubiłaś : )

Znajdzie się ktoś jeszcze, kto jest lekkostronniczy ? ; >

Awatar użytkownika
saulriets

Lekkostronniczy

Nieprzeczytany postprzez big_dreams » 31 Gru 2011, 17:20

Jakiś czas temu ja także regularnie ich oglądałam , bywały dni gdy oglądałam po kilkanaście odcinków naraz :)
Karola kojarzyłam z innego podcastu ,który kiedyś sam prowadził - na temat fotografii, który też z chęcią śledziłam.
Wydaje mi się , że starsze odcinki były ciekawsze , ale tak czy siak bardzo podoba mi się ich charakterystyczny styl bycia, i jak napisała dziewczyna93 są całkowicie inni i właśnie dlatego tworzą fajny duet showmanów .
Najbardziej rozbrajają mnie oryginalne fryzury Włodka i te śmieszne miny Karola :D
Czasem gdy wszystko wiruje
a cała szpetność oddala się
w głęboki sen
Przychodzi przebudzenie
a reszta jest prawdą.
Gdy ciało niszczeje
duch rośnie w siłę.`

-Jim Morrison

Awatar użytkownika
big_dreams

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry