Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Leginsy jako spodnie?

Wszystko na temat najnowszych trendów dotyczących ubierania się.

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez Yvonne » 16 Sie 2011, 09:05

Cześć.
Powiedzcie mi, czy można ubierać leginsy jako spodnie? Czytałam na różnych stronach o tym i tam raczej nie polecają, bo leginsy nie są zamiennikiem spodni...
Lubię wyglądać kusząco, ale czy to nie jest lekka przesada? Np leginsy i zwykła bluzka... (nie tunika)
Chciałabym przeczytać zdanie kobiet, bo mężczyźni pewnie na to jak na lato :D

Awatar użytkownika
Yvonne

• Pochwały:2

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez Skrzaciik » 06 Wrz 2011, 16:09

Są leginsy i ledżinsy ;) Leginsy są albo cieniutkie jak rajstopy, albo grube, bawełniane, przez które nie da się dojrzeć niczego pod spodem. Ledżinsy to są właśnie obcisłe spodnie z miękkiego materiału, przypominające dżins. Leginsów nie toleruję do krótkich bluzek.. To tak jak chodzić w rajstopach, co do ledżinsów, to nie ma problemu : )
Holly: Wie pan, co to jest wściekła chandra?
Paul: Rodzaj depresji?
Holly: Depresję masz wtedy kiedy przytyjesz lub za długo pada. To zwykły smutek. Wściekła chandra to potworna rzecz. Nagle odczuwasz nieuzasadniony lęk.

Awatar użytkownika
Skrzaciik
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:23

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 06 Wrz 2011, 16:09

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez White_Rose » 10 Wrz 2011, 21:31

Według mnie połączenie leginsy + krótka bluzka wygląda tragicznie.

No ale mi się w ogóle leginsy nie podobają i raczej do niczego bym ich nie ubrała [wyjątkiem jest uprawianie sportu i chodzenie w nich po domu] ;p
Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.

Awatar użytkownika
White_Rose
Kumpel

• Pochwały:18

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez Cinnamon » 20 Lis 2011, 01:12

Nie, nie i jeszcze raz nie. Legginsy jako spodnie nigdy w życiu. Do tuniki jasne, ale do krótkiej bluzki nie! Chyba, że idziesz biegać albo uprawiać jakiś inny sport, ale do normalnego chodzenia po mieście, do pracy, szkoły nigdy. Legginsy to nie spodnie, więc nie wolno ich nosić jak spodni.
Osobiście uwielbiam legginsy, ale tylko do tunik.

Awatar użytkownika
Cinnamon

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez misiomaniaczka » 21 Lis 2011, 20:43

Moim zdaniem leginsy nie powinny być zamiennikiem spodni . Leginsy z normalnym T-shirtem wyglądają strasznie , lecz z tuniką jak najbardziej ; ))

misiomaniaczka

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez Christinka » 01 Gru 2011, 20:59

Moim zdaniem leginsy nie powinny być zamiennikiem spodni . Leginsy z normalnym T-shirtem wyglądają strasznie , lecz z tuniką jak najbardziej ; ))
tak, ja uważam podobnie.

Awatar użytkownika
Christinka

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 01 Gru 2011, 20:59

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez RainbowUnicorn » 02 Gru 2011, 20:59

ble. Coś czego nie cierpię. Dziuńka niuńka która zapomniała założyć spodni.

Awatar użytkownika
RainbowUnicorn

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez McQueen » 28 Gru 2011, 21:55

Christinka napisał:
tak, ja uważam podobnie.

I sama się pod tym podpisuje, ale to tylko subiektywna opinia. Jeśli kobieta z nadwagą dobrze się w tym stroju czuje, to niech go nosi. Mi nic, a nic do tego. :)
Ostatnio edytowany przez McQueen, 28 Gru 2011, 22:52, edytowano w sumie 1 raz
"Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści siedem w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole – Dolly. W rubrykach – Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą."

Awatar użytkownika
McQueen

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez Wala » 28 Gru 2011, 22:26

Jeśli już zakładam leginsy to nigdy do zwykłej bluzki - bluzka musi mi zasłaniać tyłek.
Wstań nim pogrzebią cię razem z wolnością,
niedogodnością jest myśleć w tych czasach,
więc myśl zamiast wierzyć w to co pisze prasa.
Wstań nim pogrzebią cię razem z godnością,
jeżeli masz ją - to wstań i pomyśl.
System jest odzwierciedleniem sodomy.

Awatar użytkownika
Wala

• Pochwały:30

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez castoravie » 28 Gru 2011, 22:44

McQueen napisał:
Christinka napisał:
tak, ja uważam podobnie.

I sama się pod tym podpisuje, ale to tylko subiektywna opinia. Jeśli kobieta z nadwagą dobrze się w tym czuje się w takim stroju dobrze, to niech go nosi. Mi nic, a nic do tego. :)

również podzielam tą opinię :)
"Człowiek będzie zupełnie wolny tylko wówczas, gdy otoczy się światem całkowicie stworzonym przez siebie."

Awatar użytkownika
castoravie

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez Kasztan6 » 08 Sty 2012, 23:05

Fajnie to wyglada nie powiem ze nie..ale to w duzej mierze zalezy od figury dziewczyny..ja nie przepadam za tego typu strojem..nie uwarzam żeby był on wyjsciowy..prędzej dla siebie po domu..leginsy i długi T-shirt:)
Prawdopodobieństwo rażenia piorunem wzrasta jesli stoisz pod drzewem, wygrażasz pięścią i krzyczysz: "Mam gdzieś burzę."

Awatar użytkownika
Kasztan6

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez TakaJedna » 10 Sty 2012, 01:29

Kiedyś założyłam tak leginsy do szkoły i przez cały czas czułam się jak debil. A z 3 osoby zapytały się mnie czemu przyszłam do szkoły w samych rajtuzach :crazy: . Nigdy więcej już tak się nie ubiorę :) . Sądzę, że to po prostu zależy od sylwetki. Mam koleżankę, która wygląda bardzo ładnie, gdy się tak ubiera i znam i taką, która tak się ubiera a naprawdę nie powinna

TakaJedna

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez koselda » 04 Kwi 2012, 11:50

Zwykłe leginsy tylko do tuniki co przykrywa tyłek. Chociaż są takie leginsy które maja wzór ala jeansy, do takich zdecydowani można krótkie bluzki ubrać.

Kocham leginsy, czuję się w nich seksownie i bardziej pewna siebie :)

koselda

• Ostrzeżenia:2

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez Lacoste24_pl » 12 Kwi 2012, 14:14

Zamiast spodni to najwyżej na siłownie. Na co dzień leginsy powinno sie nosic do przedłużanej bluzki lub sukienki. Wyjatkiem sa leginsy z bardzo grubego materiału i z kieszeniami:)

Lacoste24_pl

Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez Blu » 12 Kwi 2012, 15:39

Najpierw trzeba znać różnicę między leginsami ( tak tymi swoim wyglądem przypominającymi czarne, tudzież inno kolorowe rajstopki), od imitacji spodni również zwanych leginsami. Te drugie ładnie eksponują pupę, nie są wykonane z dżinsu, ale takowy materiał przypominają i za takimi jak najbardziej jestem.
Jednak pierwszego przykładu komentować nie będę, bo jeśli dziewczyna na prawdę uważa, że widok tyłka w leginsowych rajstopkach jest seksowny - to bynajmniej z mojej perspektywy źle robi. Żałosne.
jestem bezradny, jestem jak organiczna definicja angielskiego słówka „pathetic", jestem jak podstarzały Donnie Darko, jestem potencjalnym samobójcą z miłości przez utopienie, jestem jak otwarta czakra, cieknący kran i krwawiący nos.

Awatar użytkownika
Blu

• Pochwały:15

Odp: Leginsy jako spodnie?

Nieprzeczytany postprzez mr.somebody » 12 Kwi 2012, 15:46

Nie mam nic do leginsow, jezeli ubieraja je jakies zgrabne dziewczyny. Gorzej jak nosza je mniej zgrabne.. Czasami sie dziwie, ze sie maja odwage je ubrac ;p ogolnie jak sie podobaja jakies dziewczynie to niech je nosza, a czasam lepiej dla nas ;D
Nie ważne jest ile ciosów zadasz, lecz ile przyjmiesz na siebie, by móc dalej walczyć.

Miłość jest jak cień człowieka
Uciekasz - to Cię goni
A kiedy ją gonisz, - ucieka
Jak cień, jak cień.

Awatar użytkownika
mr.somebody

• Miejscowość:Podkarpacie
  • Pochwały:4

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry