Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Laserowa korekcja wady wzroku

Twoje ciało wysyła Ci niepokojące sygnały? A może szukasz sposobu na poprawienie jego kondycji? Nie wiesz jaką dietę wybrać? Jeśli tak, to dział ten stoi dla Ciebie otworem.

Nieprzeczytany postprzez ramshire » 24 Paź 2011, 11:19

Co sądzicie o tego typu sposobie na pozbycie się wady wzroku? Ja miałam wykonywany zabieg metodą lasika i prócz uczucia dyskomfortu, bólu głowy i delikatnego światłowstrętu, nie miałam poważniejszych zaburzeń. Wadę miałam dużą, do tego lekki astygmatyzm, a została zniwelowana do zera. Obecnie jestem szczęśliwym byłym okularnikiem :)
Dużo ostatnio czytam negatywnych opini na temat operacji i zastanawiam się czemu ludzie tak sceptycznie podchodzą do tego zabiegu? Przyznam szczerze, że cena może odstraszać, ale na zdrowiu nie ma co oszczędzać. Sam zabieg też brzmi strasznie, ale jest bezbolesny. :lol: A co Wy o tym sądzicie? Poddalibyście się takiemu zabiegowi? :?:

Awatar użytkownika
ramshire

• Pochwały:1

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Tyrion » 30 Sty 2012, 00:17

Rozumiem, że za sześć lat osiągniesz przepisowy wiek. A póki co musisz się godzić z tym, że wzrok się psuje? Trzeba mieć nadzieję, że:
- albo przestanie się psuć w takim tempie
- albo zmieni się wiek kwalifikacji do zabiegu
- albo za sześć lat będzie już taka metoda, że zabieg będzie można zrobić nie wychodząc z domu (warunek - dobre łącze i opłacony abonament RTV :wink: )

Tyrion

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Sty 2012, 00:17

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry