Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Kupowanie lumpex'ow

Wszystko na temat najnowszych trendów dotyczących ubierania się.

Kupowanie lumpex'ow

Postprzez MC-arcin » 26 Sie 2006, 23:19

Troche głupie pytanie... ale co myslice na sprzedawanie taniej odziezy uzywanej (czy to obciach)...?? Czasami widze co poniektorych jak sie nasmiewaja tych co nosza jakies tanie ciuchy z lumpexow...tez tak robicie??... i tak troche mnie to wqrza bo przeciez nie kazdy musi nosic orginaly z adidasa czy z nike a po za tym tez nie kazdego stac... :?
Image
"... Naszym Najgłębszym pragnieniem nie jest docierać do celu, ale wędrowac; nie znajdować, ale poszukiwac..." ;)

Awatar użytkownika
MC-arcin

• Miejscowość:ok Częstochowy

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez scott. » 27 Sie 2006, 00:08

aktualnie panuje moda na second-handy i raczej nikt sie z tego nie smieje aktualnie.
Image
wszyscy jesteśmy jedną wielką częścią istnienia!

Awatar użytkownika
scott.

• Miejscowość:Poznań

Postprzez mgirl » 27 Sie 2006, 00:08

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Bishamoth » 27 Sie 2006, 17:04

I sie do tego zastanowic czy wywalic 70 zeta za prawie nowy, prawie nie noszony plaszcz skorzany czy 600 zeta we wrocku :D hehehe niezle na tym mozna wyjsc :P Cheba sobie plaszcz kupie xD
Pozdrawiam Bishamoth [;
Image

Szatan się tym forum interesi Image

"Złośliwość rzeczy martwych" -niestety martwy nie jestem :twisted:

Awatar użytkownika
Bishamoth
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:38

Postprzez Infini » 27 Sie 2006, 17:23

nie smieje sie z tego, ale rowniez tam nie kupuje.
Przed seksem mężczyzna nie myśli jasno, a kobieta tak. Po seksie sytuacja się odwraca. Męzczyzna myśli jasno, a kobieta nie.

Awatar użytkownika
Infini
Przyjaciel

• Pochwały:9

Postprzez sweetmiss16 » 27 Sie 2006, 19:09

Szczerze mówią lumpeksy mnie odpychają od siebie bo dla mnie w nich po prostu sierdzi starymi ubraniami;/ ale ludzie tam kupuja i nie mam nic przeciwko temu nie każdego stać na markowe ciuchy a to jest tanie...mozna znaleźć fajne rzeczy w lumpeksach nie powiem ale osobiście w nich nie kupuje...
Czasem tęsknota za kolejnym spotkaniem jest gorsza niz rozstanie....

Awatar użytkownika
sweetmiss16

Postprzez Freddy » 27 Sie 2006, 19:20

MC-arcin napisał:bo przeciez nie kazdy musi nosic orginaly z adidasa czy z nike

Zdarza sie... ale czasami sa tam takie same ciuchy, oryginalne, jeszcze z plakietkami czy ofoliowane(fabrycznie) ciuchy markowe za 20 zl...
Ja osobiscie tam nie kupuje, ale tez nie mam nic przeciwko ludziom, ktorzy cos nosza. I nie widze zadnego powodu do smiechu.
"Źle mnie w zlych ludzi tłumie, Płaczę, a oni szydzą;
Mówie, nikt nie rozumie; Widzę, oni nie widzą!"
A.Mickiewicz "Romantycznośc"

Awatar użytkownika
Freddy

• Miejscowość:Z nienacka

Postprzez mgirl » 27 Sie 2006, 19:20

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez MC-arcin » 28 Sie 2006, 09:18

Taaa...a ja ostatnio ogladalem (tak z ciekawosci) na ZONE CLUB program:
"Strażnicy mody" (czy jakos tak) beznadziejne... dwoch kolesi łaźi po miescie i wypisuja mandaty za stroj ktory uwazaja za nie modny a jak juz se kogos upatrza to go zbieraja i najpierw do fryzjera potem do kosmetyczki i na koncu do przebieralini...
bezsens ludzie nie moga sie ubierac jak im dobrze...
Image
"... Naszym Najgłębszym pragnieniem nie jest docierać do celu, ale wędrowac; nie znajdować, ale poszukiwac..." ;)

Awatar użytkownika
MC-arcin

Postprzez scott. » 28 Sie 2006, 09:24

dlaczego nie mogą? bosz. człowieku, ten program powstał do zarabiania kasy, a że pomysł przynosi im zyski to go kontynuuja. Ci ludzie, ktorych zabieraja na 'metamorfoze' muszą się na to zgodzić, a jakby tego było mało - dostają jeszcze za to kasę.
Image
wszyscy jesteśmy jedną wielką częścią istnienia!

Awatar użytkownika
scott.

• Miejscowość:Poznań

Postprzez MC-arcin » 28 Sie 2006, 09:28

Kwestia kasy to napewno.... :wink:
Image

Awatar użytkownika
MC-arcin

Postprzez prosiaczek » 28 Sie 2006, 19:27

Heemm lumpeksy zależy jakie jak jest jakiś porządny to czasem wejde i coś kupie bo markowe ciuchy też tam są zależy jak kto lubi ja tam rzadko wpadam ale są ludzie co tam sie poprostu obkupiają :PP
Poznaj swoją wartość i zacznij się doceniać

Awatar użytkownika
prosiaczek

• Miejscowość:Żary

Postprzez rita » 29 Sie 2006, 17:54

Ja jeszcze nigdy nie bylam w takim sklepie.nie znam osobiście ludzi, którzy sie tam ubierają,ale nie mam nic przeciwko.Koleżanka kiedyś otworzyła taki sklepik z ciuszkami z Francji.Podobno niezłą kasę zrobiła, czyli ludzie chętnie odwiedzają takie miejsca.

[fquote="sweetmiss16"]dla mnie w nich po prostu sierdzi starymi ubraniami[/fquote]
Te rzeczy na pewno nie śmierdza, bo wówczas nikt by ich nie kupił :wink: To tylko stereotyp.
Przecież to w interesie właściciela, żeby rzeczy się dobrze prezentowały. :wink:
To co było kiedyś dzisiaj już się nie odstanie .

Awatar użytkownika
rita

• Miejscowość:poznań

Postprzez Freddy » 29 Sie 2006, 17:58

[fquote]Przecież to w interesie właściciela, żeby rzeczy się dobrze prezentowały. [/fquote]

Sa czyste niektore :)
"Źle mnie w zlych ludzi tłumie, Płaczę, a oni szydzą;
Mówie, nikt nie rozumie; Widzę, oni nie widzą!"
A.Mickiewicz "Romantycznośc"

Awatar użytkownika
Freddy

• Miejscowość:Z nienacka

Postprzez karolcia » 29 Sie 2006, 21:00

Mama dzisiaj była w tym LUMPEXIE i kupiła mi bluzeczke . WYgląda jak nowa . Wypierze ją i bede nosic . Co za problem . Mi sie podoba :) . A wydałam na nią aż 53 grosze . a nie 100zł ( prawie , że identyczna tylko ze znaczkiem ) w NIKE ;]
Nie umiesz szczęścia zauważyć..?
Może za wysoko patrzysz..?

Awatar użytkownika
karolcia

• Miejscowość:z domu:)

chetnie...

Postprzez 4rek » 31 Sie 2006, 16:09

Mojemu koledze mama kupila ostatnio fajna koszule... jak wracalismy ze sklepow zapytalem sie ile dal za ta koszule co ma na sobie... to mowi ze nie wie bo mu mama kupilem w lumpexie... a koszula wygladala jak nowiuska... sam chetnie bym sie kiedys wybral do takiego miejsca gdzie mozna tanio kupic fajne ciuchy
BLiNK RLZ !!!!!

Awatar użytkownika
4rek

Postprzez dzieffcyna » 31 Sie 2006, 16:30

no faktycznie sporo ludzi sie tam zaopatruje bo mieszkam kolo takiego miejsca i co tydzien w srode(kiedy jest tam nowy towar) to jest gigantyczna kolejka (jak za komuny:P)

ja osobisice nie qpuje ciuchow w takich miejscach bo ten szperaczek obok mnie taki troszke lipny jest i pewnie te wszystkie najlepsze ciuchy biora dla siebie:P ale moja znajoma ktora naprawde fajnie sie ubiera i zawsze miala wszystkie firmowe ciuchy ostatnio opowiadala ze uzaleznila sie od kupowania w takich sklepach i naprawd fajne ciuchy tam znajduje;) ale to juz w takim lumpexie troszke lepszej kategori gdzie faktycznie wszytskie ciuchy sa czyste i na wieszaczkach ladnie poukladane bo w przeciwnym razie chyba naprawde nieprzyjemnie pachnie:P

dzieffcyna

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry