Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Kupowanie lumpex'ow

Wszystko na temat najnowszych trendów dotyczących ubierania się.

Kupowanie lumpex'ow

Nieprzeczytany postprzez MC-arcin » 26 Sie 2006, 23:19

Troche głupie pytanie... ale co myslice na sprzedawanie taniej odziezy uzywanej (czy to obciach)...?? Czasami widze co poniektorych jak sie nasmiewaja tych co nosza jakies tanie ciuchy z lumpexow...tez tak robicie??... i tak troche mnie to wqrza bo przeciez nie kazdy musi nosic orginaly z adidasa czy z nike a po za tym tez nie kazdego stac... :?
Image
"... Naszym Najgłębszym pragnieniem nie jest docierać do celu, ale wędrowac; nie znajdować, ale poszukiwac..." ;)

Awatar użytkownika
MC-arcin

• Miejscowość:ok Częstochowy

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Kupowanie lumpex'ow

Nieprzeczytany postprzez cynamonowa0123 » 20 Gru 2011, 16:23

Słuchajcie lumpeks lumpeksowi nierownym jak to w życiu :) Byłam zarówno w taki, który wyglądał jak z horroru, jak i w bardzo eleganckim sklepie z odzieżą używaną. Ten drugi przykład jest ciekawy, bo osoba, która to prowadzi poważnie podchodzi do mody i stara się wyszukiwać naprrawdę wartościowe ciuszki, częśto markowe. Poza tym duże znaczenie odgrywa ekspozycja. Wg mnie to fajnie, jak z ubrań tworzy się stylizacje na manekinach itd. Jestem przeciw rzucaniu ciuchów do jakiegoś wora, bo nie dość, że rzeczy są okropnie wymiętem to jeszcze zazwyczaj nic nie można tam znaleźć.

cynamonowa0123

Kupowanie lumpex'ow

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 20 Gru 2011, 16:23

Awatar użytkownika
mgirl

Kupowanie lumpex'ow

Nieprzeczytany postprzez masochistka » 21 Gru 2011, 00:11

Lubię lumpeksy, aczkolwiek musi mnie najść ochota bym wybrała się na takie zakupy. Bo nie ukrywam, jestem leniem i wolę wydać te 100 zł, bez zbędnego szukania i szperania w stertach ubrań. Chyba, że mam czas, wtedy wybieram się od czasu do czasu na małe polowanie. Przyznam szczerze, mam w szafie kilka perełek, które udało mi się zdobyć w lumpie, ale mimo wszystko wolę wybrać się do galerii. Zresztą ostatnio zniechęciłam się do tego typu sklepów. Noszę rozmiar 34-36 a o taki bardzo trudno w tego rodzaju sklepach (przeważnie zostają same 40-42 albo 32). No i czasem coś co fajnie wygląda i wydaje się, że to prawdziwa ''perełka'' w domu okazuje się zwykłą szmatą i tylko zajmuje mi miejsce w szafie. Dlatego wolę kupić sobie jedną drogą rzecz, niż 10 tańszych odpowiedników, które często pozostawiają wiele do życzenia (chociaż te z h&m również). No ale to takie moje ostatnie spostrzeżenia, przyznaję, że kiedyś uwielbiałam lumpeksy, byłam wręcz od nich uzależniona. No ale już mi przeszło :mrgreen:
ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem.

Awatar użytkownika
masochistka

• Pochwały:3

Kupowanie lumpex'ow

Nieprzeczytany postprzez TakaJedna » 21 Gru 2011, 01:51

Lepsze ładne i niemarkowe, niz niemarkowe i brzydkie. Po za tym marka nie ma znaczenia. Sama kupowałabym w lumpeksach gdybym tylko miała "dar" wynajdowania fajnych rzeczy.

TakaJedna

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry