Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

"Kultura" kierowców

Dział dla pasjonatów 4 kółek i jednośladów. Jeśli kochasz konie mechaniczne, to z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie ;)

"Kultura" kierowców

Nieprzeczytany postprzez HubertuS » 08 Sie 2011, 16:39

Co myślicie o kierowcach kulturalnych inaczej i to nie tylko z literką "W" w rejestracji? Co Was najbardziej denerwuje w kierowcach, którzy myślą, że są "królami szos"?

Mnie np. ostatnio wkurzył kierowca z czarnego X6. Oczywiście na warszawskich blachach. Jechałem z Katowic w kierunku Częstochowy. Wyprzedzałem wtedy ciężarówkę. Nagle zobaczyłem w lusterku wstecznym owy samochód, który zaczął mrugać światłami po oczach (jakbym go nie widział)... Niby wszystko ok. Tylko jak miałem mu zjechać jak po prawej stronie jechał tir*? Ja niestety jechałem zwykłym Focusem mk1 i nie miałem tyle mocy pod machą, żeby bardziej przycisnąć... Oczywiście jak tylko znalazła się okazja to zraz mu zjechałem tylko, że tak mu się śpieszyło, że nawet nie raczył mrugnąć awaryjnymi...

Zastanawia mnie fakt dlaczego mówi się, że kierowcy ze stolicy jeżdżą najgorzej (czyt. są niekulturalni). Czy to dlatego, że jest ich po prostu więcej czy Warszawa rządzi się innymi prawami? Ja nie chcę nikogo tutaj obrażać, ale chyba każdy z nas widział nie jedno jak w/w kierowcy jeżdżą. Bez kierunkowskazów, wyprzedzanie na trzeciego, jazda "na zderzaku" itd... Może ja mam jakiegoś pecha bo jak widzę jakieś nieprzepisowe zachowanie to w 80% okazuje się, że to ze stolicy ktoś...

Awatar użytkownika
HubertuS

• Miejscowość:Częstochowa
  • Pochwały:3

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

"Kultura" kierowców

Nieprzeczytany postprzez William » 12 Lis 2011, 18:42

HubertuS,mówię o wszystkich ludziach którzy stwarzają sami swoim zachowaniem i bezmyślnością niebezpieczeństwo.Bardzo dobrze,że myślisz o tym żeby było Cię widać.Lepiej nie drażnij kierowców,z Twojego opisu wynika że jedziesz prawie tak jak samochód - środkiem pasa.Nie dziwię się,że ktoś może dostawać szału.A ta sytuacja z lusterkiem pokazuje jak bardzo nie można ufać innym ludziom.

Awatar użytkownika
William

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:2

"Kultura" kierowców

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 12 Lis 2011, 18:42

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry