Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Który kraj produkuje najlepsze samochody???

Dział dla pasjonatów 4 kółek i jednośladów. Jeśli kochasz konie mechaniczne, to z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie ;)

W którym kraju produkują najlepsze samochody???

USA
5
6%
Francja
1
1%
Niemcy
45
52%
Japonia
30
35%
Wielka Brytania
1
1%
Polska
0
Brak głosów
Włochy
4
5%
Hiszpania
0
Brak głosów

Razem głosów : 86

Nieprzeczytany postprzez lukeskywalker » 25 Lut 2007, 19:04

To kolejna moja próba zrobienia w miarę dobrej ankiety dotyczącej samochodów :) po wcześniejszej mam już nauczkę więc teraz bardziej ogólnie :P
"Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce"

Awatar użytkownika
lukeskywalker

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Patrycjusz » 24 Sie 2011, 21:18

Włochy, second place Niemcy podium łapie UK. Mając na myśli Italie nie mam na myśli tylko Ferrari, Lambo czy Pagani tylko też Fiata, Alfe Romeo, i proszę o nie komentowanie tego osób które nie miały osobiście doczynienia z Alfą Romeo. Niemcy za BMW, jak dla mnie jedyne słuszne auto do jazdy na co dzień, perfekcyjne silniki diesla, doskonała jakoś wykonania, bezawaryjność(dzieci obrażone na BMW jeżdżące Lanosem proszę o niekomentowanie części postu). O Audi też nie wolno zapominać, potentat. Fantastyczne wersje RS, fajniejsze od Mek z Bawarii. Mercedes się zeszmacił z jakością ale ostatnio nadrabiają zaległości i + za to. UK za niesamowite wyścigówki bo auta na co dzień są ch*jowe, jedynie Land Rover jest OK. Japonia niech ssie, + dla nich za GTRa nowego i za Kawasaki ZX10r, 636 i nową R1.

Awatar użytkownika
Patrycjusz

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 24 Sie 2011, 21:18

Awatar użytkownika
mgirl

Re: Który kraj produkuje najlepsze samochody???

Nieprzeczytany postprzez Patrycjusz » 24 Sie 2011, 21:23

AgresT napisał:
Constantine napisał:Zdecydowanie niemcy wszystko idealnie dopasowane inc nie stuka i ten komfort jazdy. Japońskie owszem moze i są malo awaryjne ale to juz nie jest to:) jechal ktos porsche 911? to jest dopiero cudo:)

A jechałeś Nissanem GT-R?

Co z waszych M3 z V8 jak GT-R kładie go majac jedynie V6.

No i? Co znaczy "waszych"? Jakiś kompleks? Internetowy fan Japanis car? Liczba cylindrów to nie wszystko chłopcze. GT-R to genialne auto ale to tylko GT i nie zachwyca(na myśli mam wygląd bo też auto musi zachwycać jeśli wydaje się takie pieniądze na nie).

Awatar użytkownika
Patrycjusz

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez Trap » 24 Sie 2011, 21:47

Jeśli chodzi o GT-R'a to zdecydowanie jego zaletą jest stosunek ceny do możliwośći. Bo w tej cenie trudn o samochód który ma tak wspaniałą trakcję jak Nissan, czy też przyspiesza w niewiele ponad 3 s do 100 km/h. Co do jego wyglądu to, kwestia gustu, jednak widziałem go na żywo i wg mnie wygląda pięknie. Moim zdaniem Nissan odwalił kawał dobrej roboty tworząc GT-R'a.
W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym.

najpiękniejsze są dni kiedy potrafimy być tak po prostu bezgranicznie szczęśliwi i sami nie wiemy z jakiego powodu.

Awatar użytkownika
Trap

• Miejscowość:Południe PL :)
  • Pochwały:2

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry