Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Kto wdł. was powinien bronić w reprezentacjii ?

Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.

Kto powinien bronić w reprezentacji ?

Boruc
36
78%
Fabiański
2
4%
Kuszczak
5
11%
Dudek
1
2%
inny (napisz jaki)
2
4%

Razem głosów : 46

Kto wdł. was powinien bronić w reprezentacjii ?

Postprzez OsKaReK » 28 Lis 2007, 12:17

No właśnie kto według was powinien bronić ? Znaczy się bronić chyba powinien jednak Boruc, ale Leo przesadza, że Kuszczak dopiero 3 bramkarz. Fabiański ma mniej występów w Arsenalu niż Kuszczak w ManU. Do tego Kuszczak wystąpił w meczach o punkty w LM. No więc zagłosujcie i dowiemy się kto powinien bronić !
"Człowiek - istota ludzka, ma prawo do błędów"

Awatar użytkownika
OsKaReK

• Miejscowość:Dębica

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: Kto wdł. was powinien bronić w reprezentacjii ?

Postprzez Agnieszka1991 » 30 Lis 2007, 16:59

Według mnie Kuszczak. Praktycznie został skreślony po meczu z Kolumbią. I to był chyba największy błąd. Tomek gra lepiej od Boruca, popełnia znacznie mniej błędów a i LM nie jest mu obca. Nie wspominając już o Fabiańskim, który powinien być numerem 3...(według mnie).
Image
"Nie mogę w to uwierzyć, nie mogę w to uwierzyć. Piłka nożna. Jasna cholera" - Sir Alex Ferguson zaraz po wygraniu Ligi Mistrzów w 1999 roku.

Awatar użytkownika
Agnieszka1991

Postprzez mgirl » 30 Lis 2007, 16:59

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez DeeJaY » 30 Lis 2007, 17:10

Według mnie Kuszczak. Praktycznie został skreślony po meczu z Kolumbią. I to był chyba największy błąd. Tomek gra lepiej od Boruca, popełnia znacznie mniej błędów a i LM nie jest mu obca. Nie wspominając już o Fabiańskim, który powinien być numerem 3...(według mnie).

A kiedy to Boruc popełnił niby tak wiele błedów? Bo Kuszczak "swietnie" zagral ostatnio w LM xD
Fabianski lepiej nie mowic...Najlepszy jest oczywiscie Boruc to chyba jasne :)

Awatar użytkownika
DeeJaY

Postprzez Agnieszka1991 » 30 Lis 2007, 17:36

Najlepszy jest oczywiscie Boruc to chyba jasne :)

Jak dla kogo.
Dla mnie np. Boruc to zwykły spaślak i cham. Ma duże mniemanie o sobie i swoich umiejętnościach...a niektóre jego wypowiedzi lepiej zostawić bez komentarza.
Nie wspominając oczywiście o grze...
Aczkolwiek to moje zdanie i moją intencją nie jest przekonywanie was do moich racji.
Image
"Nie mogę w to uwierzyć, nie mogę w to uwierzyć. Piłka nożna. Jasna cholera" - Sir Alex Ferguson zaraz po wygraniu Ligi Mistrzów w 1999 roku.

Awatar użytkownika
Agnieszka1991

Postprzez yyam » 30 Lis 2007, 17:42

Agnieszka1991 napisał:Boruc to zwykły spaślak

Pokaż swoje zdjęcie cwaniaro i ocenimy kto tutaj jest spaślakiem :]

nie zbaczajcie z tematu co? subiektywne oceny zostawcie sobie na prywatne rozmowy- mystery

Awatar użytkownika
yyam

Użytkownik zbanowany

Postprzez Agnieszka1991 » 30 Lis 2007, 19:07

Pokaż swoje zdjęcie cwaniaro i ocenimy kto tutaj jest spaślakiem :]

Jedno nie ma nic do drugiego. Ja nie bawię się w sport jakim jest futbol. Pisze to, co uważam...po to jest forum...wolność słowa obowiązuje w tym kraju!
cwaniaro

tylko nie cwaniaro ok? Nie znając ludzi nie oceniaj ich pochopnie.
Boruca można, bo w końcu jeszcze trochę i zrobi się z niego drugi ronaldo :lol: A tak na poważnie będąc piłkarzem trzeba podporządkować się pewnym zasadom...Boruc najwidoczniej ma wszystko w :ass:
Tyle z mojej strony.
Pozdrawiam wszystkich zwolenników Boruca :devil:
Niech żyje Kuszczak! :devil:
Image

Awatar użytkownika
Agnieszka1991

Postprzez mgirl » 30 Lis 2007, 19:07

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez DeeJaY » 30 Lis 2007, 19:58

zrobi się z niego drugi ronaldo :lol:

Aż taka ciota nigdy nie bedzie

Ma duże mniemanie o sobie i swoich umiejętnościach...

No bo umiejetnosci ma wyzsze napewno od Tomka K. :lol:

Nie wspominając oczywiście o grze...

Kiedy ostatnio zagrał zły mecz?? Bo Kuszczak we wtorek xD

Awatar użytkownika
DeeJaY

Postprzez Agnieszka1991 » 30 Lis 2007, 20:12

Aż taka ciota nigdy nie bedzie

Nigdy nie mów nigdy.
No bo umiejetnosci ma wyzsze napewno od Tomka K. :lol:

No oczywiście...Kuszczak znalazł się w ManU przypadkowo, a nawet był to zwykły zbieg okoliczności, nieprawdaż?
Sorry, ale Fergie to jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy trener na świecie i wie co robi. Skoro zdecydował się na zakup Tomka to znaczy, że jednak ten prezentuje dobry poziom. A Boruc? Wybacz, ale Celtic to nie jest obecnie jakiś klasowy zespół. I na razie nie zanosi się, aby nasz kochany Boruc zmienił barwy.
Kiedy ostatnio zagrał zły mecz??

Nie żartuj...przecież on cały czas popełnia mnóstwo prostych błędów...
Image

Awatar użytkownika
Agnieszka1991

Postprzez DeeJaY » 30 Lis 2007, 20:23

Nie żartuj...przecież on cały czas popełnia mnóstwo prostych błędów...

No to prosze podaj mi mecz w ktorym ostatnio popelnil jakis blad...

Awatar użytkownika
DeeJaY

Postprzez Agnieszka1991 » 30 Lis 2007, 20:30

No to prosze podaj mi mecz w ktorym ostatnio popelnil jakis blad...

czy ty nie rozumiesz co ja pisze? Przecież mówię, że w każdym meczy popełnia jakieś błędy, często duże. Myślę, że bezsensowne jest wymienianie meczów, bo co to da? Czy w lidze szkockiej czy w LM, czy w reprezentacji to niczego nie zmienia. Błędy są błędami. Boruc jest numerem 1 w reprezentacji i szanuje decyzję Beenhakkera, choć nie ukrywam, iż według mnie jest to krzywdzące wobec Kuszczaka, który zasługuje na grę w kadrze. Ale cóż...kiedyś może nadejdzie taki czas, że najchętniej całowalibyście Tomka po rękach :lol:
Image

Awatar użytkownika
Agnieszka1991

Postprzez clancy » 30 Lis 2007, 20:55

taaak, fanatyczne zaślepienie :/ DeeJaY nie ma sensu się kłócić, to tak jakbyś próbował nawrócić arabskiego najwyższego kapłana na chrześcijaństwo, nie widzisz że bijesz ścianą w mur, który nawet nie ma fundamentów, dziwne że Agnieszka1991 nie podała żadnego przypadku, a to że biją się o Boruca najsilniejsze kluby świata, to jest oczywiście nieważne, no bo przecież kuszczak "puszczak" jest w ManU i tylko dlatego jest wg niej najlepszy
Agnieszka1991 napisał:Ale cóż...kiedyś może nadejdzie taki czas, że najchętniej całowalibyście Tomka po rękach :lol:

Dobrze powiedziane kiedyś bo póki co nie jestem jakoś mu wdzięczny za dokonania w reprezentacji
Oczywiście kolejność Boruc, Kuszczak, Fabiański
Co Znaczy Sprzedać Skurwić Się Rozjebać
Ni Chuja Nie Mógłbym Bliźniego Sprzedać

http://pl.youtube.com/watch?v=_z4y6_lipAc <---- Świetny Teledysk
Proszę o nieusuwanie tego linka, ponieważ nie przynosi mi żadnych korzyści

Awatar użytkownika
clancy

• Miejscowość:Krosno

Postprzez OsKaReK » 30 Lis 2007, 21:22

Gdybym miał moda to już byście dostali ost. za OT, ale tylko moge raportować ehh to nie ma być dział do kłotni tylko wypowiedzenia się zagłosowania i tyle.!
Wdł mnie powinno być : BORUC, KUSZCZAK ii własciwie nie wiem ale myśle, że 3 powinien być Kowalewski :)

A co do Kuszczaka, każdemu błędy sie zdarzaja i "cwaniaki" które mówią Kuszczak-Puszczak czy takie tam inne powinni się zastanowić dlaczego to Kuszczak a nie oni graja w ManU.
"Człowiek - istota ludzka, ma prawo do błędów"

Awatar użytkownika
OsKaReK

• Miejscowość:Dębica

Postprzez mystery » 30 Lis 2007, 21:34

OsKaReK napisał:Gdybym miał moda to już byście dostali ost. za OT, ale tylko moge raportować ehh to nie ma być dział do kłotni tylko wypowiedzenia się zagłosowania i tyle.!

Zwlaszcza że autor wątku się wtrącił..
Oficjalnie ostrzegam- nastepnie polecą warny.
wanderlust queen

svaku svoju grešku znam

Awatar użytkownika
mystery
Przyjaciel

• Miejscowość:Absurdystan
  • Pochwały:35

Postprzez Arboretum » 01 Gru 2007, 12:23

Hm, Fabiański mimo wszystko dobrze się spisał w meczu z Serbią, on vs. Kuszczak to bardzo równy pojedynek. Ale co do Boruca myślę, ze każdy kto obiektywnie obserwuje jego grę nie ma żadnych ale, że powinien stać na polskiej bramce. Boruc jest niesamowitym bramkarzem nawet jak na standardy europejskie, głównie dzięki jego osobowości. Umiejętności ma b. dobre, ale to jego "narwana" mentalność pozwoliła mu nieraz wyrwac tak Polskę jak i Celtic Glasgow z opałów. Znacznie mniej błędów niż sukcesów. A Kuszczak... nie dziwię się, ostatnio nie prezentuje się jakoś fenomenalnie, choćby ostatni mecz Sporting vs. Man Utd. Mimo wszystko chyba jednak odrobine lepszy od Fabiańskiego, acz tamten z pewnością zagrał pewniej w ostatnich meczach.

PS. Agnieszko, na twoim miejscu przestałbym się tak podniecac Fergusonem. Wszyscy menadżerowie popełniają błędy ściagając czasem niewłaściwych graczy. Moim zdaniem Kuszczak absolutnie nie jest kandydatem na bramkarza takiego klubu jak Man Utd. Powaznym kadnydatem na zastępce Van Der Sara mógłbybyć Carlos Idriss Kameni.

I po drugie: Celtic JEST klasowym zespołem i miałby spore szanse a wygraną w meczu z Man Utd, a nawet gdyby nie był, to to, że ktoś gra w mniej znanym klubie nie umniejsza jego umiejętności. Myślisz skąd trafiają te różne Rooneye i Andersony i Tevezy do Man Utd? Z takich "zadupi" jak Porto czy Corinthias, Ferguson poprostu ich przyuwaza i oferuje znacznie wiecej pieniędyz niż mogą dac ich obecne kluby.

I po 3 (wybacz, czytam temat na raty): Boruc NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW W KAŻDYM MECZU. Celtic wiele moze jemu zawdzięczać, owszme zdarzają sie wpadki, ale rzadko są to takie, który nie popełnia Cech, Reina czy Van der Saar. Widać, że próbujesz podkopac jego auorytet nie mając kompletnie ŻADNEJ wiedzy na ten temat i używając fałszywych stwierdzeń. Ile jego meczy ostatnio obejrzałaś? Bo ja miałem przyjemność conajmniej z 2 i jeśli też je oglądałaś to przydałyby ci się jakieś binokle. :)

Kuszczak Puszczak xD dobre.
"cwaniaki powinny sie zastanowic czemu nie oni grają w Man Utd" - Otóż główną przyczyną może być to, że nie grają w piłkę, ale robią co innego dobrze, a ponieważ to sport dla kibiców mają jak największe prawo krytykować piłkarzy o ile mają ku temu podstawy. Kolejnym powodem może być to, że większosc z nich tu ma 15-17 lat, no i kolejny, że wielki, światowje klasy menadżer Sir Alex Ferguson nie przyuwazył ich i nie podkupił z jakichś biednych klubów xD

Arboretum

• Pochwały:1
Użytkownik zbanowany

Postprzez Agnieszka1991 » 01 Gru 2007, 13:00

Arboretum
zdziwiłbyś się jeszcze...
ale lepiej skończę tę bezsensowną dyskusję...nie mamy o czym mówić.
Widzę, że nie można spokojnie wyrazić nawet swojego zdania...ale cóż...

i sorry za OT

tyle z mojej strony!
Image

Awatar użytkownika
Agnieszka1991

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry