Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210464 postów.

mgirl

widmo1991 napisał:Dla mnie kujon to osoba która cały czas poświeca nauce.
Pjotrek. napisał:Kujon , to człowiek który ma tylko jedną ambicję - być najlepszym w nauce.
Księżna Irina napisał:kujon to ktos kto uczy się pamięciowo, jest odtwórczy
Karolinn napisał:widocznie wpadles w takie towarzystwo,gdzie im gorsza ocena,tym wyzsza 'pozycja spoleczna' delikwenta
Pjotrek. napisał:Dla mnie kujon to lizus, który donosi na innych kolegów.
Księżna Irina napisał:w jakiej jesteś szkole? gimnazjum/liceum?

mgirl

Terran napisał:i daję do zauważenia, że kujony zawsze są słabe z matmy i przedmiotów na myślenie (fizyka, chemia), gdy ja jestem dobry.
Terran napisał:Zawsze tłumaczę, że kujon to co innego, podaję przykłady
amCia napisał:nie ma podziałki na to z jakich przedmiotów kujony sa dobre a z jakich nie
amCia napisał:Tylko op co się bronisz? Im większe Twoje starania tym większe ich naloty na Ciebie
Terran napisał:ale jest "zazwyczaj" lub "zauważ"
Terran napisał:Bo mnie to denerwuje. Pieprzą bzdury za przeproszeniem, nawet nie wiedząc co to znaczy.
amCia napisał:nie interesują Cię ich wywody na temat Twojej nauki.
Karolinn napisał:A jestes odosobniony,czy jest jeszcze kilka osob ktore maja takie same podejsie do nauki co Ty?:>
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości