Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Kto to jest kujon?

Wszystko co tyczy się nauki w szkole gimnazjalnej :]

Kto to jest kujon?

Nieprzeczytany postprzez Terran » 02 Maj 2008, 16:34

Denerwuje mnie, gdy ktoś przezywa mnie kujonem. Przezywają mnie tak, bo się dobrze uczę i mam dobre oceny. Nie uczę się jednak metodą pamięciowa, jaką stosują kujony. Co mam zrobić aby mnie już tak nie przezywali, skoro mają racji? (nie chcę odpowiedzi "przestań się dobrze uczyć"). Ponadto zauważyłem, że kujony zwykle są słabsi z matmy. I tak jest u mnie w klasie. Jedna kujonka ma ze wszystkiego 5-ki i 6-ki, tylko z matmy ma 3/4. Ja ze wszystkiego mam 4-5, tylko z matmy 6. Bo to jeden przedmiot na myślenie, przynajmniej tak mi się wydaje. Co o tym sądzicie?
"Kapitalizm nierówno dzieli bogactwa. Socjalizm równo dzieli biedę."

W. Churchill

Awatar użytkownika
Terran

• Miejscowość:Lublin

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Kto to jest kujon?

Nieprzeczytany postprzez Vuldart » 28 Sty 2011, 19:48

Ja osobiście, do kujonów nic nie mam, a nawet ich podziwiam, no bo dla człowieka, który nie ma jakiś specjalnych skilli jeśli chodzi o naukę, jest na pewno dużo trudniej przyswajać sobie wiedzę i nowe umiejętności. Mnie denerwują tylko tzw. lizusy...łehhhh.
Jestem nieuczciwy. I Ty możesz uczciwie liczyć, na moją nieuczciwość.

Awatar użytkownika
Vuldart

• Miejscowość:Trnw
  • Pochwały:3

Kto to jest kujon?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 28 Sty 2011, 19:48

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry