Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

mgirl

juska napisał:Czy uważacie, że jak mężczyzna jest silny kobieta nie jest w stanie go pokonać??
sukkubus napisał:a siłę mrówki mają (nikogo nie obrażając)? ;p
mrówka jest w stanie podnieść ciężar tzrykrotnie większy od samej siebie.
to mało siły?

mgirl

kasandria napisał:Jeśli chodzi o siłę fizyczną to-facet jesli natomiast chodzi o sferę psychiczną to-kobieta
Darita napisał:juska napisał:Czy uważacie, że jak mężczyzna jest silny kobieta nie jest w stanie go pokonać??
Jeśli mężczyzna jest silniejszy fizycznie to kobieta może go pokonać jedynie na słowa i na odwrót.
TSPablos napisał:psychicznie nie do końca... nad tym też można by się pozastanawiać.
Myślę że gdyby zrobić badania i wyciągnąć średnią, to mężczyzna wyszedł by silniejszy fizycznie, a gdzieś na równi psychicznie z kobietą. To że kobieta jest silniejsza psychicznie to też moim zdaniem pewien stereotyp. Wielu mężczyzn wychowuje samotnie dzieci, zapie*prza na całą rodzinę i przy tym wszystkim nie załamuje się. Jest tak samo dużo akloholiczek jak i alkoholików, nałogowic jak i nałogowców ;p Myślę jednak, że mężczyzna jednak ma większą podatność na kierowanie się niższymi instynktami. Ja zawsze nie byłem zwolennikiem równouprawnienia. Uważam że mężczyźni powinni pracować fizycznie, kobiety natomiast bardziej nadają się do wychowywania potomstwa i do zarządzania, zarówno domem jak i państwem.
juska napisał:Kogo uważacie za silniejszych. Kobietę, czy mężczyznę?? Czy uważacie, że jak mężczyzna jest silny kobieta nie jest w stanie go pokonać??

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość