Kto lubi Justina Biebera ??
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

mgirl

mgirl

Nike napisał:Nie lubię go, słyszałam kawałek jakiejś jego piosenki, głos ma masakryczny, i tyle ode mnie. Kolejna gwiazdka rodem z "Bravo"...

Weronika napisał:Zac Zafron
pogo_stick napisał:Dżastin Bimber ssie ;o ;d ma 15 (czyileśtam) lat a wygląda jakby miał z 12, do tego śpiewa jak dziewczyna. Idol i bóg seksu wszystkich 11-latek
Lubię hip-hop i R&B i jestem naprawdę zadowolony z tego, że mogę pracować z gwiazdami tych gatunków. Usher, Ludacris i Lil Wayne są naprawdę fantastyczni, a dzięki nim moje utwory są wyjątkowe, nie to co tandetne i oklepane pioseneczki gwiazdek Disneya, typu Miley Cyrus, czy Jonas Brothers. Cieszę się, że nie musiałem zaczynać kariery jak oni.
alexia napisał: I jak Dżezi Mkkartnej. ;<
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości