Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

mgirl

mgirl

A jakiż to gatunek? Bo te aspekty, o których mówisz są dość znaczące.Można się przyczepić do wielu aspektów, ale zwykle narzekają Ci, którzy takiego gatunku filmowego nie lubią (;

riddle napisał:Mogę z czystym sumieniem stwierdzić że był to najgorszy film jaki w życiu widziałam (może poza "Atak Mega Karaczanów ") Po pierwsze - brak jakiejkolwiek fabuły, po drugie nie wiem jak był robiony casting do tego filmu, grały chyba dzieciaki zgarnięte z ulicy. Po trzecie, dialogi od których robiło się słabo, brak jakiejkolwiek logiki, beznadziejna muzyka i dużo chwytów mających sprawić by wszsytkie małe dziewczynki zakrzyknęły jednym głosem "sweeeet".
Jednym zdaniem; wyjątkowo niestrawna papka dla rozentuzjazmowanych, bezmózgich fanek "miłości kóra przetrwa wszystko". Wyszłam z kina w połowie filmu, a zdarza mi się to naprawdę rzadko.
Ach... odreagowałam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości