Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

mgirl

high 5!Liszka napisał:Plastusiowy Pamiętnik! pierwsza ksiażka, którą przeczytałam całkiem sama, jako 4letni dzieciak. Sentyment zostaje <3
no już nie policzę dokładnie ale coś koło tego też. Boże jak ja uwielbiałam ta wyliczankę, ".... Lasse i Bosse i ja"Liszka napisał:Dzieci z Bullerbyn- przeczytałam, żeby nie skłamać coś koło 25 razy <3

mystery napisał:Właśnie przypadkiem (dlatego znalazłam sobie ten temat) znalazłam książkę, do której 4 letnia ja była bardzo bardzo przywiązana. Nie pamiętam tyle treści co absolutnie fantastyczne obrazki, ale kosmicznie mi się podobały.
Liszka napisał:Raaaany jak ja sie bałam tych obrazków! Nie wiem czemu, ale nienawidziłam ich, patrzyłam na nie ze wstrętem. Miałam jeszcze jedna o krasnalach, tylko grubszą, coś jak taki leksykon krasnali. Tez się bałam.
Tak, dziś też szału za krasnalami nie ma, też czuję wstręt. Więc chyba cię po prostu krasnali bałam.

mgirl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości