Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

[Sprzedam] Książki, ciuchy na Allegro

Forumowe targoWWWisko, czyli kupię, sprzedam, wymienię. Prawo do zakładania tematów przysługuje od 50 postów.

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 13 Paź 2011, 21:56

Wystawiłam kilka książek na Allegro, jeszcze dziś albo jutro pojawi się sukienka (wystawiłam ją niby ale gdzieś się zapodziała, tu na forum już też ogłaszałam jej sprzedaż), pojawią się jeszcze inne rzeczy (dwie spódniczki, może tunika). Gdyby ktoś chciał powiększyć garderobę albo biblioteczkę to zapraszam:) Może pojawi się tam jeszcze coś innego a mianowicie zestaw kosmetyków (kolorowych jak i do pielęgnacji ciała).

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7384799
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez rozczochrany » 13 Paź 2011, 22:03

Hm, chyba się skuszę na niektóre książki. :P
Patrz, piękną maskę każdy założył na swoją twarz.
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

• Pochwały:59

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 13 Paź 2011, 22:03

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 08 Lis 2011, 22:59

Po to są by kupić:) Uprzedzam, że zdjęcia są z internetu ale mogą się pobawić aparatem i przesłać rzeczywiste fotki:)

A za chwile pojawi się zestaw kosmetyków, okazało się, że mam tego dość sporo i tylko stoi niepotrzebnie w szafce to wszystko:)

Ostatnio podbity przez martuśka., 08 Lis 2011, 22:59
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry