Siemanko wszystkim! :d heh, dawno mnie nie było na tym forum... przejdzmy jednak do rzeczy

Ogólnie zajmuje się muzyką elektroniczną oraz rapem (kiedyś na to forum wrzucałem jeden z pierwszych tekstów...). Nie nazwe siebie ani muzykiem, ani raperem, gdyż musze jeszcze dużo pracy w siebie włożyć aby przypisać sobie tą nazwe. Od 2-óch lat nagrywam rap. Tworze skład o nazwe NSS, czyli Niestylistyczne Style z dwoma ziomkami. Tam właśnie doskonaliliśmy swoje umiejętności, które objawiły się w 3-ech nielegalach, które nie ujrzały światła dziennego. W Marcu 2011 roku dogadałem się moim dobrym znajomym Cyrem, który również zaczął nagrywać, że zdziałamy coś razem (w tym samym czasie został również przyjęty do NSS). Jako, że obaj interesujemy się zjawiskami paranormalnymi, tajemniczością, obliczem tego świata, o którym za wiele sie nie mówi, postanowiliśmy zrobić coś o takiej tematyce

. Projekt nosi nazwę "Paranormalizacja". Zapraszamy do odsłuchu, uważamy, że warto i myśle, że sprostaliśmy.

Pozdro!
Odsłuch na kanale:
http://www.youtube.com/user/TheKrzychuKrzychuLicze na Wasze opinie

Chcielibyśmy wiedzieć co sądzicie

Krytyka również dobrze podziała. Pozdro!

"Pamiętaj tylko, że każdy z nas kowalem sam dla siebie, a czasem jest za pózno na zmiane."
"Ludzie spoglądają na mnie z boku, wielu myśli, wielu mówi... słysze! Ale spoko, ja dobrze wiem, kim jestem!"